Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
oralius
podla mna bonga to uz je potom tvrda droga...moc toho das naraz.pseky hulim,ale prestal som fajcit cigarety tak skusim zohnat alebo zmajstrovat vaporizer,hulil som cez to v kofiku a je to asi the best...xut aj stav...
oralius
no ja to skusim postavit...ten v kofiku nebol vapir ale nejaky model co mal zakladnu co mi pripominala stare drevene obaly na texnicke sklo ked som este na gympli mal cvika s xemie...v tom bol nainstalovany odpor...a normal sklo sluk a tahaaaame...mnam
To sem chodil ještě na průmku....Jako odpolední predmět jsme měli tělák...Šli jsme s kámošema do parku ubalili jsme TO v klidku skouřili a sli do školi.Hulil s náma kamoš kterej když se zhulil delal uplně krutý pi*oviny, přišli jsme do haly a učitel(byl malinko divnej mel asi nejaký komplexi z dětství ) řek ať se seřadime a přišel již ke zmiňovanýmu kamoj jen se na něj podíval a kamo se na férovku složil...dostal takový koma jaký jsem ještě nevidel . Mi ostatní co sme byli taky sfouklí jsme neveděli jestli se mame smát nebo co kamoš do konce tělaku seděl na židli přikrytej dekou a celej se klepal zimou.Telák sme přežili a až pak jsme se mrtě tlemili...Od té doby nehulí .................Kdo nevidel neuvěří !!
Zdar Bušiči
Takze moj brutalny zazitok > minuly rok na Seneckom lete si to valime na skory vlak lebo som musel odijst, a samozrejme zhuleny jak dogy, a pred vlak. stanicou si sedi typek a zrazu prestane dychat.... no, tak sa volala zachranka a tak... ale to uz idem na vlak, ktory prave spomaluje na nastupiste a zrazu >bum< a vidim dedka cca 75rokov ako si dava piruetu od vlaku... vlak ho nabral do kolena tou stupackou co je pod naraznikom, dedo dal dak 1080 otocku a padol na zem.... ne ze by to bolo prijemne vidiet, hlavne ked som bol v takom stave akom som bol, ale potom, ked ho chceli zdvihnut ludia, a dedo sa zaprel o tu zrazenu nohu, tak ako keby nemal klb v kolene a noha sa mu vselijak ohybala ako by sa nemala... to uz bol fakt brutus, chudak clovek to uz asi nerozchodil....
no a samozrejme aj vlak potom meskal a ja som nestihol co som mal...
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
A teraz som si spomenul aka bola prdel, ked este davnejsie ked som nemal taku libertad doma a tak a nikdo nevedel ze Ja by som mohol fajcit travu... fajcime fono niekde a zrazu crncrn telefon a vola mamka ze otec ma meniny a ze ideme na pizzu... no tak som musel dojst domov, osprchovat sa (vyhovorka na cervene oci) a isiel som s bratom do tej pizzerie... No, a on ma terenne auto, a vsade bol sneh... a on celu posranu cestu daval v drifte, este si aj obisiel troxu trasu a driftoval ,driftoval a driftoval... ani minutu nesiel rovno, este aj predbiehal s autom vytocenym inac.... no a ked predtym traja sprasite 1a pol G tak je to celkom odvaz... .(tak ma napadlo ze ake by to bolo zfajceny sediet v rallye aute s dobrym jazdcom )
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
wooooaw, tomu wer,,,, aj v tej pizzerke to bol mazec hlavne po tom vyshockovani z auta
For REAL
fakt mazec
mne sa predvcerom zdalo ze ma chytili chlupaty
For REAL
včera jsem přišel večer docela brutálně zkouřenej... jakože si půjdu nachystat nějaký žrádlo... tak si ho tak chystám..v kuchyni tma...přišel fotřík a "co tady děláš po té tmě"? Já: "čekám až se rožne světlo"....fotřík to moc nepobíral a radši rozsvítil další světlo DDDDD jsem zase trošku out tak sorry za podivné věty ))
chm...asi to neni nejakej brutalni zazitek,ale ted jsem si byl zakourit(03:11) a koukam na teplomer......20 stupnu....tak si rikam...chm,osm,to muzu jeste tak tri hodky hrat kantra,pak kouknu na film a pujdu spat......
a zatimco premejslim,jestli sem mam napsat,tak cucam zavreny Pikao.....takze asi jo
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané
Původní příspěvek od Oralius este tu mam jeden brutal zazitok co sa mi stalo cez zimu predminuleho roka..cez ten den sme s kamosom vyhulili kazdy asi 8,9 bong..a jak sa blizil vecer tak sa blizil aj moj odchod domov..tak sme cakali na elektricku ktora isla az za nejaky ten cas tak sme si to chceli sprijemnit este 2 praskami cez nejaky ten aplikator..a to bola premna osudova chyba..jak som nastupil do elektricky do zadneho vozna uplne dozadu tak zacalo peklo..neviem cim to bolo ale zrazu som oslepol..to bola taka masakra lebo ked som otvoril oci tak som videl len tie mravce co mate v telke ked tam nemate ziadny program..pocul som iba hlasy ludi a este nejake ine veci..tak som sa zacal bat ze som sa postojacky drzal tyce a drzal som hubu a cakal kym to prejde..v hlave mi behaly take veci ze dovi..furt sa mi premietaly nejake obrazky mrtvol s koncentraku a este nejake dalsie brutal veci..po pol hodine som sa nejak ocitol na autobusovej zastavke a mal som rozmazany zrak..ale uz bolo jasne ze sa to lepsi ale musel som vyzerat ako najvacsia troska..urcite nechcem zazit takyto stav..ble..a zabudol som povedat ze sme fajcili holands houpa..uplne peklo..tak zatim hosi a hosice
jo,takhle takovej podobnej jsem mel taky,s tim nevidenim a chvilkovym nevedenim o sobe.....akorat ze na schodech....takze jsem se probudil za tri dny na jipce s rozseklou hlavou a drenama v ni....sem ty schody dal po zadech
pak jsem mel solidni respekt z huleni.....ais dva dny teda,ale fakt sem se bal
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané
heh..my ked sme boli s kamosmi na "stanovacke"...tak sme sa zhulili a ozrali ...potom sme isli na drevo :-D ......a clovek by neveril ako sa da v tom lese stratit :-DDD