Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hoyte...,.. napište jakou mašinu potřebujete a co na ní pojede...mám pár známejch..a nejakou tu korunku taky přispěju..;-) přecejenom nejaký nápady jsem tu odkoukal..:-) kdyz tak mi mejlnete...
Jo ja vim E_D, ale to byla stara zprava. Rad bych vedel jak je na tom porizovani serveru. Respektive kolik toho uz je novyho a co se musi jeste sehnat.
sallyman: stará zpráva? vždyť je stará 11 dní. to myslíš že se za 11 dní něco výrazně změnilo? je to poslední zpráva od carlose a je v ní popsáno vše, kolik je vybráno, kdy asi bude nový stroj, co bys více chtěl vědět?
silas: ty hlavo, to víme taky. proč to tady takhle zasíráš? proč dva příspěvky místo jednoho? rozdíl mezi nimi 1 minuta a myslíš že se za tu minutu vyměnil server?
anebo jsi byl při psaní tak zhulenej?
to Carlos : neozyvam sa takmer vobec , zvacsa iba "hladam" , ale GROWERU vdacim za mnohe info a za zavislost na konicku . Posli mi please nejaky kontakt kam treba poslat nejake fuky$puky , alebo hardware (vacsia moznost), uz to nezvladam hladat a cakat "pol hodiny" a potom si kliknut do dalsieho okna a zas "pol hodinky vystat v rade " Momentalne nemam, ale hadam nieco naskrabem ked clovek chce tak sa da VSETKO, len cim skor. cus