Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle má být komunita, která má držet pospolu. Pocit anonymity je zvláštní, někteří pod její rouškou dokážou šířit negativní energii. Pokud se nechceme dočkat doby, kdy místo fotogalerie a dokumentace zde budou jen negativní komentáře a hejty, tak je na každém jedinci, aby zvážil, zda-li jeho příspěvek bude mít nějakou hodnotu.
Původní příspěvek od fikus37 Madi, mě to tady znechutilo taky dost prudicu. Dívej se na to jaký má Loyd s toho radost, že tady končíš. To jim chceš opravdu udělat takovou radost a přiznat, že oni vyhráli?
Prosim tě, nedělej jim tu radost!!!!
Dojed to tady i s fotkami a nenech se odradit. Já už jsem chtěl tady taky zkoncit, ale neudělám jim radost a budu dál bojovat za pravdu, protože tady je dost chuju co si vymysli a můžou mi udělovat negativní karmy až do aleluja.
Nebud srab a bojuj!!!
Víš jaké budou mít nervy, že ostatní sleduji tvé vlákno a oni jsou jen prudici.
Pokud to ukončís, tak mě pěkně naseres.
Tys neco napsal a uz tady dva roky tlapes o tom jak kazdej lze a siri nepravdy. Ja ti na to reagoval a madical kvuli tomu chce odejit ?
Nekdo mu jednou nepochvali pest a madical chce odejit ?
Kdyz se mi neco nelibi tak to nebudu prece chvalit.
Ty i madical a par dalsich ste strasne vstahovacni, myslis si ze madical nekoho zajima kvuli konopi? Madical je nervozni kdyz mu nikdo nepise nebo na nej reaguje. Protireci se a kdyz na nej rekne nekdo negativum tak chce odchazet zejo.
Jeste 3 kola z5 zadal o ubohy rady kolik ma namichat bio grow a ted si hraje na dokonalost wtf ? Muzete si podat ruce odbornici.
Edit.
Hele nevim co tady povidas o povysovani ? Rekl sem svuj nazor se kterym vy dva nymandi nasouhlasite a je z toho divadlo ?
Vysvetli mi proc fikus v kazdym prispevku zminuje mistni growery jak si vymysli a takovyho trageda jako ty podporuje ?
A ja vlastne vim , protoze ste oba tuleni kteri neberou nazor ostatnich a oba mate ego postaveny na vysi urovni nez Remo.
Ten si to ale muze dovolit
Ty dva tydny , uz teda dojedu , uz kvuli tem slusnym growerum kterych je tady samozrejme vic nez tech NÍMANDU kteri se tu skovavaji za nove prezdivky a dela jim radost kdyz se mohou vyvysovat nad ostatni
Původní příspěvek od Madical-Strains Ty dva tydny , uz teda dojedu , uz kvuli tem slusnym growerum kterych je tady samozrejme vic nez tech NÍMANDU kteri se tu skovavaji za nove prezdivky a dela jim radost kdyz se mohou vyvysovat nad ostatni
Hele, máš na to nějakej důkaz nebo obviňuješ podle domněnek? Akorát tím vytváříš dusno.
Fikusi, i kdyby tu někdo lhal a podváděl, tak to bohužel nijak nedokážeš, takže nechápu, co neustále sleduješ tvýma příspěvkama, že tu každej lže a podvádí. Mě se taky nechce věřit, kolik si naposled udělal a taky nepíšu, že lžeš. Vem si něco z toho, co píše GrowPlace.
Wazovski, já nepíšu každý!!!!!
Potrefená husa se vždy ozve. Neprekrucuj moje věty jak se tobě hodí.
Psal jsem tady převážně pozitivní komentáře dobrým lidem co si nevymisli. Vím že mě nemáji tady někteří lidé rádi, protože reaguji na každý nesmysl co tady někteří lidi píšou. Je mi to u prdele co si o mě myslíš ty, Bitir a ostatní lidé co tady lžou a prekrucuji fakty. Mám dost let praxe za sebou abych poznal kdo si vymysli a kdo píše pravdu.
Neříkám, že nejsem neomylny. I když už palim přes 30 let a začal jsem pěstovat po převratu, tak pořád se mi ty základy s hlavy nevykourily.
Budu i dále bojovat proti nesmyslům ať se to někomu líbí nebo ne!!!
Tak samo jsem to dělal v reálném životě a budu to dělat dokud nechcipnu. Takže počítám tak 10-12 let.
Původní příspěvek od fikus37 Wazovski, já nepíšu každý!!!!!
Potrefená husa se vždy ozve. Neprekrucuj moje věty jak se tobě hodí.
Psal jsem tady převážně pozitivní komentáře dobrým lidem co si nevymisli. Vím že mě nemáji tady někteří lidé rádi, protože reaguji na každý nesmysl co tady někteří lidi píšou. Je mi to u prdele co si o mě myslíš ty, Bitir a ostatní lidé co tady lžou a prekrucuji fakty. Mám dost let praxe za sebou abych poznal kdo si vymysli a kdo píše pravdu.
Neříkám, že nejsem neomylny. I když už palim přes 30 let a začal jsem pěstovat po převratu, tak pořád se mi ty základy s hlavy nevykourily.
Budu i dále bojovat proti nesmyslům ať se to někomu líbí nebo ne!!!
Tak samo jsem to dělal v reálném životě a budu to dělat dokud nechcipnu. Takže počítám tak 10-12 let.
Fikusi , ty si podle me s necim v zivote nespokojenej , nevim jestli je to osobni nebo kvuli neuspechu z pestovani , zmenot muzes veci vzdy , nikdy neni pozde.
Tohle kolo jsi mel gutt , na to nerikam pul slova , ale zase si se zminil vetou typu.
Ja mam takovy velky a hezky kytky a udelal sem 50 g.
Nechapu jak nekdo lze a vymysli si nepravdy.
Tvoje plocha je 2 m2.
Plocha nekterych lidi je prez 2m2 a maji tam 9 kytek. Kdezto tys mel tusim 18. ?
Kdokoli uvede udaj ze pod hps udelal g/w tak si ho beres do huby , rekni mi proc ?
Nebudeme to tady zasirat madimu. Pojďte do kanálu.
Loyd, jediný kdo tady ukázal "reálných" g na watt pod hps byl kvakos a nikdy jsem proti němu neměl ani půl slova.
Ještě kdysi tady bylo pár pěstu "na steroidech".
Ten kdo tvrdí, že pokaždé pod 660 watt hps udělá gram na watt, tak lže!!
.
Ok. Nebudu se hadat.
Jen k tomu reknu jedno , jak ty to muzes vedet ze lze ?
Neni nic slozityho udelat pod 660w 600g a vic.
Edit. Krobak.
I kdyby bylo prehledny tak madicalovi dedukce a zisteni zajimaji jen growery na urovni “jak zalivat kytky” nic vic se nepriucis.
Krútený kabát kolegovia. Vlákno sledujem a posledné dve strany príspevkov mi viac pripomínajú babky na trhu ako babku samú vo svojej záhradke (kde si môže "babka" robiť čo chce, veď je vo svojom vlákne nie? ). Bolo by dobré založiť špeciálnu tému o meraní veľkosti prirodzenia v ktorej by si tí ktorí budú mať potrebu prezentovať svoje nadľudské rozmery, mohli tak urobiť, nech sa páči . Inak sa stáva toto vlákno síce zábavným, ale pomerne neprehľadným. Pestu zdar.
3.den po Flushi zacinaji nektere listy uz pomalinku na spodkach zloutnout.
Od zacatku Flushe se zacaly paldy fakt neskutecne nafukovat , primo pred ocima.
Jedine co by me mohl snad nekdo vytknout a jedina vada na krase ktera trochu kazi vzhled kyticek jsou spalene spicky , to je proto ze jsem pridaval v kvetu k Biobizzu jeste navic Melasu a zamerne jsem neubiral Biobizz , takze jsem s tim pocital dopredu.. Hlasil sem predem ze to udelam.
Domnivam se ze vzhledem k memu set-upu v pomeru plocha/osvetleni
( a ted me negativni pochybovaci odpusti ) je vic nez prefektni vysledek a jeste neni konec , zbyvaji jeste stale dva tydny !
Naposledy upravil Madical-Strains 16-04-2018 v 08:12 AM
Panel mam presne nad tremi poslednimi radami kvetinacu.
Ta prvni řada kyticek , ctvrta u vchodu , tam kde je nejmene svetla , maji samozrejme kyti nejmensi salamky ale i tak to stalo za to tam tu řadu pod ten panel ktery je urcen jen na plochu 60x90 pridat.
máš to pekné!
Špičky sú podľa mňa spálené od zvyškov zo skoncentrovaných postrekov.
Nemyslím, že to je spálené melasou. Môžem sa ale mýliť.
Tú čistú melasu počas flushu nedávaš?
Skús si okolo toho niečo preštudovať na zahraničných weboch, prípadne sa spýtaj toho growera v USA, že čo si o tom myslí.
Odo- diky za tve nestranne pozitivni hodnoceni a vubec i vsem ostatnim komu se kyti libi , moc dekuji .
Cistou Melasu uz po cas Flushe nedavam. Chtel jsem zkusit zmenu.
Pridaval jsem Melasu do kadeho hnojeni v kvetu az do Flushe + kazdy tyden postrik Melasou od rustu az do prvnich 4.tydnech kvetu.
Ten amik me tu Melasu prave doporucil , proto jsem o te Melase hodne for procetl abych si overil amikovo tvrzeni , jelikoz jsem o Melase nic nevedel. Ale to uz bylo na zacatku predesleho kola.
Postrik Melasou , udajne zcela nahradi Phytamin s Cropmax a navic pomaha i jako prevence proti skudcum.
Taky me upozornil , ze by se teoreticky mel ubrat Biobizz o 1 ml/l pokud se pridava Melasa .
Ale podoknul ze to neni zas az tak nutne ubirat ale ze pravdepodobne budu mit spalene spicky ale to nicemu nevadi , je to pry takova mala dan za ten vysledek.
Ano , mas pravdu , muze to byt i z tech postriku Melasou , nebo kombinaci obojiho.
Cpal sem tam Melasu horem dolem.