Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč vlastně hulíte?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

Třeba mu nedá svědomí a rovnou se udá i s adresou a telefonem...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 25-07-2006 v 11:36 AM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkLight
Stálý Člen

Karma uživatele DarkLight - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

Hulim sice kratce, ale proto ze me to bavi, chutna mi to, a predevsim jsou prijemny ty stavy. Ne vzdy jsou uzasny, skero poprve se mnou mavalo a nakonec jsem i mungu hodil, ale kdyz si zahulim fáju dve venkovek sam doma, je to pak uzasny, vsechno poradne vykoumu, je to inspirativni. Toz proto, a jestli to nekdo odsuzuje nebo ne, jeho chyba, vetsinou to ani nevyzkousel.

-Got blunt?
-Got weed?
(c) How high

Old Post 01-11-2006 v 13:58 PM
DarkLight je offline   Profil uživatele DarkLight   Find more posts by DarkLight   Foto galerie člena DarkLight   Click here to Send DarkLight a Private Message   Add DarkLight to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubikk
Nový Člen

Karma uživatele Kubikk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

mě hulení přináší pocit uvolněnosti,úplný dušenví svobody,odpoutání od stresu a bežnýho života.Pak i ty lidi co nemam moc rad mi prijdou prijemny)).....a normalne si snima i pokecam))....je to jakoby oblouzeni mim svetem do kteryho mi nikdo nevidi......je to zazrak...predtim sem bal si tuhle otazku polozit...ale ted uz znam svojií odpoved..

: jumper : : jumper : : jumper : : jumper : : jumper : : jumper : : jumper : diiiiiky caaaau : jumper : : jumper : : jumper : : jumper : : jumper : : jumper : : jumper :

Old Post 01-11-2006 v 14:09 PM
Kubikk je offline   Profil uživatele Kubikk   Find more posts by Kubikk   Foto galerie člena Kubikk   Click here to Send Kubikk a Private Message   Add Kubikk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
C00l_D@e
Stálý Člen

Karma uživatele C00l_D@e - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

Hulim, protoze si chci uzit tenhle zivot tady a ted. Pomaha mi to poznat se, podivat se na svet z jinyho uhlu, jinejma ocima (cervenejma ). Hulim protoze se tak dokazu uvolnit, odpocinout si (takovej restart), pobavit se, uzit si muziku, pokec s prateli, filmy, jidlo, zasmat se, a ne ze bych tohle vsechno bez huleni neumel, ale je to takhle zase neco jinyho a mam rad kdyz nejsou veci vzdycky stejny. Navic od doby co hulim nepiju v podstate tvrdej alkohol, prestal jsem kourit tabak a ganju si pestuju sam, nikdy jsem nekoupil a nikdy nekoupim (jedine kdyz se dostanu nekdy do amstru, tak si tam nejakej modylek koupim, zas nejsem takovej blazen abych si vozil s sebou huleni do holandu ).

Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor.
Podstata všeho je v ničem.
Čas neplyne lineárně.

Old Post 01-11-2006 v 14:28 PM
C00l_D@e je offline   Profil uživatele C00l_D@e   Find more posts by C00l_D@e   Foto galerie člena C00l_D@e   Click here to Send C00l_D@e a Private Message   Add C00l_D@e to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubikk
Nový Člen

Příspěvek č. 165

to eMson:

proc ne??si myslim ze je otazka a az po ni nasleduje odpoved...tak pokud tu chces nastolit nové téma tak se toho neboj.....))

: jumper : : jumper : : jumper : : jumper : : jumper : : jumper : : jumper : diiiiiky caaaau : jumper : : jumper : : jumper : : jumper : : jumper : : jumper : : jumper :

Old Post 02-11-2006 v 09:08 AM
Kubikk je offline   Profil uživatele Kubikk   Find more posts by Kubikk   Foto galerie člena Kubikk   Click here to Send Kubikk a Private Message   Add Kubikk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubikk
Nový Člen

Příspěvek č. 166

to co sem napsal je muj nazor...kazdej v tom hleda neco jinyho a kazdyhej z toho muze mit jinej pocit..ja sem rad ze z toho mam takovy pocit jaky mam))

Old Post 02-11-2006 v 09:10 AM
Kubikk
Nový Člen

Příspěvek č. 167

to eMson:

dneska sem se nak rozepsal : smile : : jumper : ...mno dealeri byli ,jsou a budou.....je to velkej byzzzz a tocej se v tom hrozny prachy.......

Old Post 02-11-2006 v 09:13 AM
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

...me gusta marihuana...

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 03-11-2006 v 06:47 AM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan Muškát
Stálý Člen

Karma uživatele pan Muškát - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

Já hulim, proto, protože vim, že mi to dává víc než mi to bere (zatim - může se změnit v nejbližší době - pak buď omezim nebo přestanu).
Co mi to dává?
Jsem 3x vnímavější na vztahy s přáteli a umím velice dobře se do někoho vcítit a porozumět mu. Umím potom velice dobře odhadnout budoucnost a "problém" řešené situace - když už sem ale hodně na sráč, tak je tomu samozřejmě naopak ).
Jsem asi tak 3x citlivější na emoce (to asi každý - s tim souvisí částečně i ty vztahy a porozumění druhým).
Co mi to bere?
Tak 1. poslední dobou se neumim pořádně vyjadřovat...chvíli mi trvá než něco zformuluju - a pak stejně řeknu sračku!
2. nemám moc motivaci - ve všem...ale snažim se
3. peníze a čas

Až budu veliký, bude ze mě dědek kořenář!

Old Post 03-11-2006 v 12:50 PM
pan Muškát je offline   Profil uživatele pan Muškát   Find more posts by pan Muškát   Foto galerie člena pan Muškát   Click here to Send pan Muškát a Private Message   Add pan Muškát to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pan Muškát! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan Muškát
Stálý Člen

Karma uživatele pan Muškát - 47% Pěstitelská

LoL Příspěvek č. 170

citace:
Původní příspěvek od pechi
je tady nejakej zapraskanej dealer ???

Těch tu bude...poldo!

Až budu veliký, bude ze mě dědek kořenář!

Old Post 03-11-2006 v 12:53 PM
pan Muškát je offline   Profil uživatele pan Muškát   Find more posts by pan Muškát   Foto galerie člena pan Muškát   Click here to Send pan Muškát a Private Message   Add pan Muškát to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pan Muškát! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

Proč hulim?? Abych se zbavil toho co vypěstuju!

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 03-11-2006 v 13:52 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Everl0st
Stálý Člen

Karma uživatele Everl0st - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

no...přikláním se k pankerovo názoru...pomáhám zbavit svět této "drogy"

Lidi nezabíjí zbraně,lidi zabíjí lidi

Old Post 03-11-2006 v 15:31 PM
Everl0st je offline   Profil uživatele Everl0st   Find more posts by Everl0st   Foto galerie člena Everl0st   Click here to Send Everl0st a Private Message   Add Everl0st to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

proc? ten duvod uz jsem davno zapomnel..ted uz je to jen z povinosti.

...elektropunxx

!!rikam ti nedavej do toho speka ten tabak!!

Old Post 03-11-2006 v 18:15 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ferdinand Bongo
Stálý Člen

Karma uživatele Ferdinand Bongo - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

je mi potom fajn, chuti mi to, dobre sa mi rozmysla, odtrhavam sa od nudnej reality a nevidim dovod preco to nerobit..

~Ferdinand~ a jeho OUT a WIN 07

majme sa radi a dajme si prdy
~Ferdo Bondžo~

Old Post 04-11-2006 v 11:13 AM
Ferdinand Bongo je offline   Profil uživatele Ferdinand Bongo   Find more posts by Ferdinand Bongo   Foto galerie člena Ferdinand Bongo   Click here to Send Ferdinand Bongo a Private Message   Add Ferdinand Bongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr*Skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

Hulim z nudy a pre zabavu a stale sa snažim huliť niečo iné a skušať ine genetiky aby ta zabava nikdy neprestala ved ten čas ide strašne rychlo.
Tak radšej usmev ako slzi.

Old Post 04-11-2006 v 12:47 PM
Dr*Skunk je offline   Profil uživatele Dr*Skunk   Find more posts by Dr*Skunk   Foto galerie člena Dr*Skunk   Click here to Send Dr*Skunk a Private Message   Add Dr*Skunk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dr*Skunk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubikk
Nový Člen

Příspěvek č. 176

to Pan Ker:

))).......)))...to nas slechti.....abych rek pravdu.,,,toohle by m,e asi nikdy nenapadlo......sme spasou sveta......

Old Post 04-11-2006 v 13:01 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:00 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-01-2010 - Pričaste hulenie - 24 odpovědí
13-05-2013 - Proč pěstujete? - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás