Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hulim sice kratce, ale proto ze me to bavi, chutna mi to, a predevsim jsou prijemny ty stavy. Ne vzdy jsou uzasny, skero poprve se mnou mavalo a nakonec jsem i mungu hodil, ale kdyz si zahulim fáju dve venkovek sam doma, je to pak uzasny, vsechno poradne vykoumu, je to inspirativni. Toz proto, a jestli to nekdo odsuzuje nebo ne, jeho chyba, vetsinou to ani nevyzkousel.
mě hulení přináší pocit uvolněnosti,úplný dušenví svobody,odpoutání od stresu a bežnýho života.Pak i ty lidi co nemam moc rad mi prijdou prijemny)).....a normalne si snima i pokecam))....je to jakoby oblouzeni mim svetem do kteryho mi nikdo nevidi......je to zazrak...predtim sem bal si tuhle otazku polozit...ale ted uz znam svojií odpoved..
Hulim, protoze si chci uzit tenhle zivot tady a ted. Pomaha mi to poznat se, podivat se na svet z jinyho uhlu, jinejma ocima (cervenejma ). Hulim protoze se tak dokazu uvolnit, odpocinout si (takovej restart), pobavit se, uzit si muziku, pokec s prateli, filmy, jidlo, zasmat se, a ne ze bych tohle vsechno bez huleni neumel, ale je to takhle zase neco jinyho a mam rad kdyz nejsou veci vzdycky stejny. Navic od doby co hulim nepiju v podstate tvrdej alkohol, prestal jsem kourit tabak a ganju si pestuju sam, nikdy jsem nekoupil a nikdy nekoupim (jedine kdyz se dostanu nekdy do amstru, tak si tam nejakej modylek koupim, zas nejsem takovej blazen abych si vozil s sebou huleni do holandu ).
Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor.
Podstata všeho je v ničem.
Čas neplyne lineárně.
to co sem napsal je muj nazor...kazdej v tom hleda neco jinyho a kazdyhej z toho muze mit jinej pocit..ja sem rad ze z toho mam takovy pocit jaky mam))
Já hulim, proto, protože vim, že mi to dává víc než mi to bere (zatim - může se změnit v nejbližší době - pak buď omezim nebo přestanu).
Co mi to dává?
Jsem 3x vnímavější na vztahy s přáteli a umím velice dobře se do někoho vcítit a porozumět mu. Umím potom velice dobře odhadnout budoucnost a "problém" řešené situace - když už sem ale hodně na sráč, tak je tomu samozřejmě naopak ).
Jsem asi tak 3x citlivější na emoce (to asi každý - s tim souvisí částečně i ty vztahy a porozumění druhým).
Co mi to bere?
Tak 1. poslední dobou se neumim pořádně vyjadřovat...chvíli mi trvá než něco zformuluju - a pak stejně řeknu sračku!
2. nemám moc motivaci - ve všem...ale snažim se
3. peníze a čas
Hulim z nudy a pre zabavu a stale sa snažim huliť niečo iné a skušať ine genetiky aby ta zabava nikdy neprestala ved ten čas ide strašne rychlo.
Tak radšej usmev ako slzi.