Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam shlednute snad vsechny Drogy a s co jsem youtube našel,parádni dokumenty,po shlednuti epizody Andelsky prach jsem cucel s otevrenou hubou to musi byt jazda jaxvina ty vogo..pry pane lezou vam streva,chxipal jsem 😃😃
Studio 27 - Filip Tylš - Psychedelika v terapii a seberozvoji - https://youtu.be/RyEmhstjarc
Zajímavé povídání o psychadelikách. Zajímavý je i názor na vysokopotentní THC odrůdy z pohledu psychiatra.
Ahoj, viděl někdo tento film? Na internetu je ke shlédnutí také diskuze po premiéře (https://www.youtube.com/watch?v=i8jiZWdz7uw) a snadno lze dohledat i videa ze seancí a další zkušenosti lidí kteří měli čest tuto medicinu poznat. Pokud nechcete platit za film, doporučuju shlédnout alespoň ostatní videa, případně si o ní i něco zjistit, je to fakt zajímavý.
5-MeO-DMT se Salvinorinem A (šalvěj divotvorná) patří k nejsilnějším známým přírodním psychedelickým látkám na světě. O psychedelika se teď velmi zajímám a film mám v plánu shlédnout. Kolega na filmu byl a prý to stojí zato vidět pokud se o to člověk zajímá. Tyhle látky jsou už trochu vyššídívčí a často to člověka osobnostně hne nějakým směrem. Je třeba to mít dobře nastudováno ať člověk ví co to je zač a v hlavě taky nesmí mít žádné hovna a musí mít nějaký ten "set". Já osobně mám k dispozici houby, šalvěj, LSD a nově teď LSA v semínkách Havajské růže, které lze jednoduše převést na LSH, což je defakto přírodní LSD. Jsou to opravdu velmi zajímavé látky, čím více se o psychedelika zajímám, tím více se mi líbí. Mají opravdu velký potenciál pro člověka jako osobnost.
O této konkrétní látce jsem se dozvěděl shodou mnoha okolností teprve před několika dny a opravdu mě fascinovala. Ayahuasca a v ní obsažené DMT je pro mě už nějakou dobu známé a mám o ní nastudováno hodně, ale o jedu z ropuch sem donedávna opravdu nic neslyšel a to i navzdory tomu, že se o psychedelika už několik let zajímám. Minulý rok byl Octavio Rettig i v Praze kde pořádal svoje seance. No upřímně, zní to hodně lákavě pro lidi kteří se o tyto medicíny zajímají a chtějí duchovně růst ale osobně bych do toho asi nešel.
N,N-Dimethyltryptamine v ayahuasce i 5-MeO-DMT jsou defakto skoro to samé co se týče chemických vazeb. LSD i s psilocybinem mají taky chemický vzorec velmi podobný DMT. Ale i ty malé rozdíly udělají s mozkem velmi rozdílné stavy. Psychedelika jsou opravdu velmi zajímavé i vzhledem k tomu, že náš mozek, přesněji šišinka neboli epifýza, vytváří svoje vlastní DMT...