Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,docela se už těším až tohle vyzkouším...Mám už všechno promyšlené,vyrobené,upravené...Dotaz: Kolik kytek do 10l kyblíku??? A co se týče místa(stromu),kde sadit a jak se tam dostat: Našel jsem si pěkný smrk(17-20m),který má vedle menšího bratříčka a po něm se v pohodě dostanu do nějakých 3-4m kde začínají větve toho většího.Pak už je to sranda(někdy).
TIME
Já bych to nepřeháněl, eště je venku celkem zima a co teprve v té výšce pěstitelské, já počkam eště 2 týdny a pak uvidim, jo hele ty ztráty myslíš jako samci nebo prostě chcapnou/něco je sežere
Do 10l kýble bych fakt víc jak 1 kytku necpal.Za prvé už se tu psalo že 2 kytky víc pijou, takže by nejspíš uschly, protože když je pár dní dost horko a ne a nezaprší, budeš kytky zalívat buď každý den, nebo obden.Fakt to tam nahoře praží.A za druhé?to už nevim
LONI SEM MUSEL PRESAZOVAT KYTKY ZE SKLENIKU QULI SOUSEDCE A DYCKY SEM DAL DO KYBLE 10l 1KYTI. DYS DAS KYTKY DO TAK MALYHO KYBLE VEVYROSTOU TI DO VEJSKY,ALE ZY TO TI UDELAJ PAR VETVI A NA KAZDY SALAMA.REK BYCH ZE TO DELA LEPCI PALICKY NES V PUDE,ALE VYNOS JE MENCI (. jESI PUDU LETOS DO KYBLU TAK JENOM VECI NEZ 20L .
Dík za radu ohledně počtu.Myslím,že to budu řeši trochu jinak.Mám takovou plechovou nádobu(dřív to byl "šuplík na dřevo" u nějakého sporáku), objem 30L a udělal jsem si special držáky,kterýma to všechno přichytnu ke stromu(ani šrouby,ani hřebíky,ale objímka).Tam se mi ty 3 kyti v klidu vejdou.Ještě vyřešit to zavlažování... JohnB
Asi jsem napsal špatně heslo,ale jsem to já!A ještě něco...Když dám na malé kytky plast. flašky nepůjde to víc vidět?Sluníčko-odraz světla,prostě prasátka.
TIME
Dík za upozornění, ale neplánuju dát ten "šuplík" úplně na špici.Asi jsem našel dobrý strom nebo co,stačí trochu prořezat a sluníčko se dostane tam kam chci(ke kytičkám ).S tím zavlažováním to ale bude asi složitější???
Původní příspěvek od AwS Ja asi corny nejakej zebrik myslivcum jak maj ty pozorovatelny, schovam ho nekam pod listi a budu ho pouzivat na vysoky stromy. Tys ty kytky daval az na vrcholek? Jak je to se svetlem? Mozna bybylo dobry vosekat par vetvi na strome nahore aby bylo slunicko.
Vykradli vam nekomu kytku ze stromu? Jak vysoko jsou schopny ty kytky vyrust? Asi jsem dost blbej furt se jenom ptam:-)
-----------
Nie su blbe otazky.
Existuju len blbe odpovede.
Ja by som myslivcom rebrik nebral.
Zaradis a medzi zlodejov pred ktorymi chces svoje deticky chranit.
Caute groweři, sleduju tohle tema už hodně dlouho a právě včera sme byli z khámem na stromech přidělat kýble...4 rostlinky:-)))), ale mam pro vás duležitej dotazz!
Četl jsem tady někde že díry na odtok maj být tak 5 až 10cm ode dna po stranách kýble, ale mě zajímá jestli mají být i na úplném dně???Určitě né mnoho, ale alespon jedna malá??Přece když zaprší tak v tom kytka nemůže stát celou dobu než to přece vyschne?Zkuste sem postnout radu pro žačátečníka v tomhle druhu pěstění!!
Dikes a Cus
a nehněvejte se na mě že sem nehledal.....prachy na net jenom letí oknem.......:-))
hej hej do dna ne_ na dno se vyser. frkni nezi dno a díry něco jako perlit a asi tak 3 knotíky vod toho perlitíku nahoru aby sály tu vodu co je ftom zasranim perlitu,,_tkže ser na díry dodna
hele chci se zeptat jestli můžu na strom dát místo kýblů taky velký květináče a přidělat je na prkno
1. to je asi strom
2. to jsou kytičky a vpokročilejším stádiu připevněné ke stromu
3. zavlahový systém -2l PET, akvarijní hadička 4mm a škrtitko nastavené tak aby jen po chvily vždycky ukáplo to se musí vychytat
4. to sou ty zmíněné květináče připevněné k tlustému prknu šrouby a prkno do stromu hmoždínkama
5. prkno alespon 5- 10cm tlouštka ale taky jak ho dostat na strom- kámoš se bude hodit
6. no a když vám pod stromem rostou magiské houbičky tak ste v poho ;-) http://marijuana.wz.cz/strom.jpg