Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj titul je pro másla, vopravdový drsňáci se obejdou bez něj...
na druhou stranu kocky sice o něčem vypovídaj, ale taky se jima nedá řídit stopro, žeano..
podívejte na mě - jsem nejlepší pěstitel na světě a mam jich jen 6.. no je todle spravedlnost?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Titul by měl získat člen, který aktuálně přispěje k rozšíření Receptáře o kvalitně zpracované téma (nikoliv retroaktivně).
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Koukal sem, že spousta členů má pod nickem nový titul, je vás zase jako hub po dešti - to jste si koupili, vysomrovali nebo jste se o to nějakým činem zasloužili?
celej svět se mi hroutí, žít bez týdle pravomoce nemá cenu
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
taky bych mel zajem o titul. kolik je povoleno znaku?
na oplatku nabizim pro grower vytisteni benaru {plachty} velikost 2x1m z dodanych dat. urcite se na nejakou venkovni akci baner hodi.
ale musíš přihodit ještě aspoň 5 kostek svojí karmy a půl kila hydroskéra k tomu... (který mi bájdwej stejně ještě dlužíš )
Kwjetoň: cheche - na rozdávání titulů seš ještě malej pán, tyhle manýry zkoušej na jinou growerskou havěť . O dluhu vim, jenom mě moc nezlob, abych se nerozjel k vám a nezeptal se maminky, esi jí něco nezmizelo...