Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Od zklizně nosím kazdý den sebou plnou krabku od energitek a jenom vyjímečně mi tam neco zbude, pálíme to s bandou ale i tak toho je dost, asi to zkusím omezit ,jinak průměr tak okolo 1-2g naden for me
to grass:No mě to nepříjde ani tak moc extremni,přes víkend hulím estě víc,nebo většinou vaříme mlíko v sobotu a k tomu těch 5-7 speků v hospůdce-žáden problém,jinak znám hodně lidí kteří hulí o dost víc než já
Prostě když pak mám nějakou práci nebo du někam něco řešit tak si dam třeba 1-2 potahy ze skla což ůplně stačí. zase když sem třeba na chatě tak si dam klidně co to de a nesere mě to ... taky podle nálady