Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No největší únava příchá zí po jídle (ne po všem). Třeba taková čokoláda,nebo ovoce celkem probudí( to co má hodně cukrů). Zas naopak to co je tučný tak to člověk usne raz dve. Mně pomáhá světlo. Převážně konzumuju večer. Takže když mám rozsvíceno je to lepší.
A co takhle špejle mezi víčko spodní a vrchní . A nebo přilepit horní výčka izolepou (To je komedie)
na únavu s citronem!!!
už jsem s sebou málem sekl, ale potřeboval jsem jít na poštu .... všim si citrónky a tak už jsem ju do sebe klopil (dokonce mi chutnala ). Byl sem READY
marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...
mno nevim. sou ruzny huleni, po kterych takovy vyplesky nejsou. vetsinou sativy. ale rekl bych hlavne se neprehulovat a ja si davam trebas zelenej caj. ten me postavi na nohy vzdyckaa
Mně vždycky pomůže, když už je to třeba dvě hodinky po hulení, horká vana. Dám vanu, během ní si počtu nějakou knížku, hodinku tam prožiju a hned sem připraven čehokoli - má rada - vana
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
vaaanha: taky mám rád vanu a pořádně horkou, to pak jen poslouchám jak mi bije srdce... nejaké to počteníčko k tomu samozdrějmě taky patří + nějaké jídlo abych žažral žravou..
ale na mě horká vana působí tak že jsem pak ještě víc ospalí.
Vana je dobrá prěd spaním. taky mám rád vonné ojeje do koupele
aromaterapie dělá divy .. zvlášť když je člověk pěkně zpečený¨
nebo si uvař maté a vypij ho tag pul hodiny předtím něž budeš hulit . .. já to delám když jedu na nejakou akci přes celej večer . . . . jelikož mám rád akce od uplneho začátku do do konce tag většinou stepuju před vchodem a hulím špeka ještě než otevřou a prakticky hulím celej večer . . . alkohol nemám rád tagže si dám max nejaké pivko na chut . . . . . pokud si pred takovou akci udelám silnější maté . . vetšinou neusnu dřív jak za 8 hodin tagže pohodka . . . . . . .
Áno tráva dokáže veľmi prispievať ku kreativite a mňa viac speeduje ako uspáva..............ak jej niíeje príliš veľa.........................................................pretože to je už o inom
vaaanha: to s tou vanou se mi ovšem často vymkne - pustím vodu, zahulím, ...eeh.., nevíte co jsem to..eeh,.. zásek, ..voda studená...spánek u TV.
Doporučuju fouknout si PŘI oné činnosti než PŘED. Jedinou vyjímkou je zahulit před hulením. V opačném případě vytíráš barák.
Souhlasím s názorem, že záleží na modelu. A na toleranci.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Má rada: ... Vždy když jsem někde na výpuku a začnu chytat už takový ten dojez a chce se mi spát ( jednoduše už kopřím) tak stačí lousknout pár panáku a hned je to jiné =) v opačném případě stači nabuřit další sklo nebo rozpálit brko ... a případně do toho kopnout toho panáka a a neusnete =) Toť má rada POD zlato ( vím že furt všude cpu ty panáky, ale po pár kapkách alkoholu na ganju neusnu)
Zdar jahodo.!
Zase nejde zevšeobecnit.
U mě je to následovně,ale zjistil jsem,že u mých přátel to je podobné.
Vím,že pořádný náhul z matroša spíše Indického se s tím moc děla nedá.
U odrůd spíše Sativy doporučuji necpát si břuch,to je maximálně odpadní styl.Nejlepší je něco sladkého na vymaštěnou kedlubnu ale zase,cukr a výtuh..
Nehádám se že tento jev mezi Indica/Sativa platí u všech modelů,jen z toho co jsem sám zkoušel a naFilu si na nich frčel.
Pro mně je energy spíše WW,AK47,WC,SC samej bílej model,no asi na tom něco bude.
Rozhodně jabka, nevím jestli to dělá ta kyselost nebo cukry, ale jabka Vás proberou. Negativní důsledek toho je ten, že to snižuje sílu samotného stavu, takže použitelné tehdy, chceteli rychleji vystřízlivět.