Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Motorky, mašiny, motorkáři & hulení...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

neni to jeep willys - je to M151A2 a je to v nadpisu toho příspěvku - btw. to nemá s willysem kromě přibližnejch vnějších tvarů lautr nic společnýho - ani výrobce - ani koncepci - max to že to má motor vepředu

Snark in the System

Old Post 22-05-2006 v 12:05 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coprus
Stálý Člen

Karma uživatele coprus - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

Snark:Koukám,že máš taky férově vybavenou dílničku kde to kutíšSamý regálly,díly,nářadí ponk a tak...tipnul bych to na průjezd baráku.
Jinak samo soucit s tebou brácho,je to vopruz když to nejede.

Cellerie:Á pán je střelec:-)Hned dvěpade-musíš mít asi spoustu síly chlape?!

Jináč ke srazu:Po tom co sem do přepákování narval lóža za sedum,do motoru píst za pět (ještě nedorazil z japanu) a dneska když to po cely zimě stavim na kola,koukam na miniaturni prasklinku dole u stupačky,tak musim v tejnu pro spestření ještě svařit rám.

No a co z toho vyplyva?
Že to snad do tejdne dam do kupy,a mohli by sme se teda začít domlouvat nějak konkretnějc k tomu srazu...o.k.?

Pište teda sem nějak konkretně,kdo by se jako zúčastnil ať mám představu.....

Zatim čus a závist všem kterejm to jezdi

zdravi Coprus

Old Post 22-05-2006 v 19:29 PM
coprus je offline   Profil uživatele coprus   Find more posts by coprus   Foto galerie člena coprus   Click here to Send coprus a Private Message   Add coprus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 163

čest coprus, sleduju to tady delší dobu a klidně bych dorazil, záleží na lokaci. Ale bohužel motorku mám jenom simsona, takže bych dorazil autem. Jinak ke tvým skokům, co tady jsou - respect...

Old Post 22-05-2006 v 20:21 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coprus
Stálý Člen

Příspěvek č. 164

hehe dík draku,se budu červenat..
ale furt to je slaby-chce to tak tricet do dalky to uz je dost casu na triky.Koupil sem si trampolinu a na sucho uz salto umim.Ale minulej tejden sem to posral jak zacatecnik a vylit mimo tramposku.Ted mam vobstriklou pater,ale uz to zacina bejt v poho.
Jinak jedinou vec k tomu sraziku:dovedu si to na trati realne predstavit tak do deseti patnacti lidi,pak uz bych mel strach,ze bude majitel prudit (je to muj mecenáš,a nerad bych ho tim nasral)
takže fakt pište,ať si udělám představu.Chlázko mám.sud by nebyl problem.

Old Post 22-05-2006 v 20:49 PM
coprus je offline   Profil uživatele coprus   Find more posts by coprus   Foto galerie člena coprus   Click here to Send coprus a Private Message   Add coprus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 165

Cau, jezdim opatrne, zezacatku me ruce neboli, ale kdyz jezdim dil, nebo technicky, tak me uplne brni spicky prstu, tak zatim

Old Post 22-05-2006 v 22:22 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Příspěvek č. 166

coprus - no byla to záležitost výměnného charakteru - na odpoledníčko - za víkend sem schopnej to rozhodit do šroubku - průjezd to samo jistí v armádnim předpisu je následující seznam nářadí - svíčkovej klíč, klíč na kola, hever, očkostranovej půlpalec a 9/16 - hranatý očko na výpušťáky, stavitelnej klíč a kleště - toť vše - mam palcovou golu - sadu očkostranovejch, pár kleští, kladívko a neexistuje nic co by mě zastavilo - naproti baráku je hospoda takže když si to vytaham z průjezdu na svuj pirátskej vjezd/zákaz parkování tak si můžu v pracovní době montovat káru a vodskakovat si do průjezdu na brka, pochlastávat gambáč a v mezidobí se starat vo kunčafty
ad srázek - byl bych pro nějakej free prostor - optimum Ralsko - pokud budou lidi na endurech tak jasně někde v lese

Snark in the System

Naposledy upravil snark 23-05-2006 v 02:41 AM

Old Post 23-05-2006 v 02:32 AM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coprus
Stálý Člen

Příspěvek č. 167

Snark:Máš to dobře zařízený drakuÁ propos,hrábnul sem si do svědomí,a musim přiznat,že mám ve vercajku taky pěknej brajgl.Rozhodl jsem se,že se trochu rozmazlim,a koupím si nějkou značkovou sadu T-čkovejch imbusů.

Ad sraz:
No pokud to někdo vod Ralska vezme do svejch rukou, budu upřímně rád, že se vo to nemusim starat.Ale pokud pořád platí varianta, zachlastat v omezeným množství growerů u trati v lokalitě "u mně" (zasvěcenci znají,kdo ne-ať pošle PM), tak sem na to též připravenej.

Takže pište sem,kdo má zájem,ať je předepokládaná účast "veřejně transparentní"

Old Post 23-05-2006 v 17:18 PM
snark
Stálý Člen

Příspěvek č. 168

mmm no já bych to jako spíš ladil tak aby to bylo někde kde za to nebude mít nikdo zodpovědnost - kdyby byl průser - místo můžeme vybrat klidně až tam podle nálady a okolností (počasí, počet lidí) nechával bych tomu živelnost - já můžu vízt sud, pípu a žrádlo (kdyby někdo porichtoval prase - jéje) aby všichni dvoukoláci byli mobilní

Snark in the System

Old Post 23-05-2006 v 22:23 PM
coprus
Stálý Člen

Příspěvek č. 169

Dobrý,dobrý.Já sem pro.Ale myslel sem spíš,že když to nebude nijak organizovaný,že se to prostě nepovede.Jsem též pro freeakci.Dohodněmeš se tedy na lokalitě,ale smrtelně vážně:-)Do český lípy jezdim ob den.Můžem si dát sraz někde třeba u odbočky na mimoňský letiště v Ploužnici a od tud pak vyrazit.A co centrála???Ne,ne Snarku-je to hezká představa,ale myslim,že takhle vyloženě na slepo to nema šanci vyjít....Já nevim...Uvidiíme.Kurva hoši vyjádřete se sem taky někdo jinej než mi dva:-)

Old Post 24-05-2006 v 06:47 AM
Deckardph
Stálý Člen

Karma uživatele Deckardph - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

A co takhle turnov ? takove neutralni mistecko by bylo idealni a navic na masine bez technicky a bez pojistky si to chci dat nejakou polni cestickou a ne po silnici

Old Post 24-05-2006 v 11:35 AM
Deckardph je offline   Profil uživatele Deckardph   Find more posts by Deckardph   Foto galerie člena Deckardph   Click here to Send Deckardph a Private Message   Add Deckardph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 171

Já sem pro Mimoň a Ralsko...

Deckdarph: woe, ty si šteluješ místo srazu přímo pro sebe Ber ohled na ostatní.

Old Post 24-05-2006 v 11:37 AM
Deckardph
Stálý Člen

Karma uživatele Deckardph - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

Hehe ale ralsko muzu taky prubnout taky sem tam uz na masine byl ale kousek to tam je no a pro corpuse je to tam taky docela pojeb dalka ale muze bejt !

Old Post 24-05-2006 v 11:41 AM
Deckardph je offline   Profil uživatele Deckardph   Find more posts by Deckardph   Foto galerie člena Deckardph   Click here to Send Deckardph a Private Message   Add Deckardph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 173

citace:
Původní příspěvek od VoidMAN
pride mi docela v pohode ralsko i turnov ....
co mi pride min v pohode je motorka rozebrana uprostred obejvaku

abych nakonec neslapal na kole
budu muset nekde dyztak pucit aspon nakyho chrchla

Zrovna sem chtěl psát, jestli si jí už dal dohromady Stejně nejlepší by bylo, kdybys dal dohrmady ten cikánskej Mercedes (Velorex)

Old Post 24-05-2006 v 13:16 PM
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

no to sem na tebe Voide zvědavej jestli dáš dohromady ten památnej
kousek T by byla sakra škoda

Až kolem mě proletí červený UFO s označením JAWA tak budu vědět že si jí dal do kupy

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 24-05-2006 v 13:34 PM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

Jestli bych do toho mohl zapindat (nemam motorku, ale překvapivě mi přišla jistá PM, ostatní určo vědí), tak bych byl pro ten Turnov, stavil bych se aspoň na kole (mam to do 25 km)... Chtěl bych některé zhulky zas vidět osobně a nové poznat!

Fotr woe!

Old Post 24-05-2006 v 14:08 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

2 Void : ty nový chromy nebudou levný mno ale pak to dostane ten správnej říz T sem zvědav . Jen doufám že se dožiju doby kdy
uvidim tvojí šikovnost spojenou s vynaloženejma financema a
bude tu foto krásnýho veterána repaired by Void

Kucí nevynechte mě s tim moto srazem

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 24-05-2006 v 14:17 PM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:59 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás