Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevím jestli se dá předejít,(vyzkoušet by se to dalo jedině na jednovaječných dvojčatech :-) ) ale věřím, že se dá zmírnit určitě.
To je ale pro někoho znalejšího.
Co se týká léčení, tak mám zatím jednu osobní zkušenost. Měla jsem letos na jaře (poprvé od dětství) něco s ušima. Hrozně mě v nich začlo svědit a zhoršila se mě kvalita sluchu. Tak valim k doktorce a ta řekla, že mě nic není, ani nejsou žádný kapky, co by mi na to mohlo dát. Fakt děs. Doma jsem měla výluh tý nejobyčejnější travky v alkoholu, tak jsem odhadem 10 ml smíchala asi s 5násobným množstvím oleje a po dvou dnech kapání (asi 2x denně jednu kapku) bylo po problému. Doktory nebrat... někdy
myslíte, že je nějaká šance předejít propuknutí Alzheimerovi choroby nebo Parkinsonovi ch. pomocí konopí? Nebo minimalizovat pravděpodobnost, že se ta choroba bude dál prohlubovat? Jedná se o to, že je nemoc teprve v zárodku. Poradí někdo nějakou indicii? Děkuji.
hoj DiváŽeno,
něco jsem nastudoval a pročetl, co se Tvého tématu týče (naposledy jsem pořídil knihu "Konopí a konopné drogy - adiktologické kompendium - Miovský, Michal a kolektiv"), ale ohledně předcházení nebo zastavení prohlubování těchhle chorob nevím nevím. všude píšou jenom o tlumení (ale velmi účinném!) příznaků tělesných a psychických. těch studií zatím moc není (nebo jsem nenarazil)..ween
Masti vyrabim uz 5 let ale jedinecnym zpusobem a to smichanim konopneho vytazku a lekarske vaseliny. Jelikoz vaselina je olej tak si mast muzete naredit sami jak silnou chcete. Jelikoz je na pocatku 100% extrakt, tak mast muze byt i 200X silnejsi nez normalni mast z konopi.. Silnou masti s obsahem asi 4ml vytazku a 100ml vaseliny vylecite napr lupenku do 1mesice.. pro vice info: viktor.ozana@yahoo.cz
Ahoj. Jiste jde s konopim lecit i zalezitosti jako zanet prudusek nebo chripka. Doporucoval bych uzivat konopne kapky delane z fenixovych slz a konopneho oleje.
Zdravím všechny,
Nevěděl jsem kam presne tento dotaz zařadit, myslím že tady není uplne od tématu.
Nikdy jsem se nedočetl nic o vlivu marihuany na křečove žily, nevíte o tomto někdo něco? Jaky má marihuana vliv na jestliže člověk má křečove žily? Jestliže vaporizuje muže to mit pozitivní dopady nebo spíše naopak?
A co je pravdy na nějakém negativním vlivu na pohlavní orgány?
Kdyby jste měly zdroj jde bych toto mohl dohledat sdílejte, .
Vychutnejte si zbytek dne:-)
Jak hulil bob a kolik mel deti... nebo snoop... podle me to je mytus.
Huleni (ano wapo) na krecaky asi zrovna nebude pusobit (mozna mi to nekdo vyvrati?). Ale nalozit do alpy a s tou si pak mazat ty nohy, takova babska rada...
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
No spis mam zajímá jestli je nějak možne ze po vaporizovani krecove zili boli více, jestli ti má nějaký vliv když víme že konopný roztahuje cevi:-) jako marihuana vyléčí spoustu nemoci ale právě jsem nikdy neslyšel jestli je možne se pomocí ni zbavit křečových žil.
Původní příspěvek od PaBlo No spis mam zajímá jestli je nějak možne ze po vaporizovani krecove zili boli více, jestli ti má nějaký vliv když víme že konopný roztahuje cevi:-) jako marihuana vyléčí spoustu nemoci ale právě jsem nikdy neslyšel jestli je možne se pomocí ni zbavit křečových žil.
udělej si konopnou tinkturu a tou potírej pravidelně několikrát denně žíly
Předem dík za radu, ale zajima mě co se stane po tom co budu tohle dělat dejme tomu několik týdnů?jdem pouze o tinkturu proti bolesti? maš to z vlastní zkušenosti?
co se stane... vyzkoušej to., na každýho působí tráva trochu jinak., stejně jako i každý jiný léky. Někomu to pomáhá., jinejm už míň...
působí to na spousty neduhů., spíš než jako analgetika to bude ale léčit příčiny a ne příznaky jako ta bolest... ta budou ustupovat až časem, podle toho jak moc ti to na ty křečáky bude působit.
Prostě to vyzkoušej a uvidíš... nikdo ti nedá ruku do ohně za to co to přesně udělá nebo neudělá zrovna s tebou.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik