Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jasný woe - přesvědčil si mě na celý čáře - co na to říct...?
se stydim za svoji malověrnost
fakt se ti tendle grow poved, to musim uznat
měl si teda woka 4x4 cm?
co plánuješ příště?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
no porad premyslim,jestli mam davat hnedka nove kytky do skrine.Nechal bych to rovnou vykvest.Ale nevim mozna dam skrini pres leto pauzu.
No ale jinak budu scrogar,ma to hodne vyhod,libi se mi to.
já příští indoor pojedu taky ScrOG, líbí se mi též, akurát se napoprvý nepoved (místo toho mám minibush )
esi máš dost řezů, tak bys moh rozjet SOG - bylo by zajímavý porovnat výnosy těchhle dvou minisytémů, co ty na to?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
hoj, jelikož jsem na tom časově jako ty, o víkendu jsem kyti oholil, jelikož si myslím, že je ideální čas a pomalu se blížíme k závěru . Teď už jen čekám, flushuju a prohlížím blizničky. Příští tejden o víkendu prohlásím kyti za EXIT. Máš to fakt čarokrásný
Potřebuješ:
špendlík(jehlu...)
pivní tácek(kartón...)
skleničku(kterou tim táckem přiklopíš)
Vem čaras,rozválej ho na nudličku tak 1mm silnou,vem tácek od piva,udělej zářez(dirku) do něj dej špendlík,napíchni žížalu a zapal.Hádek začne hořet(sfoukni) a pak doutnat.Táckem se špendlíkem a s doutnajícím hádkem přikrej skleničku,aby kouř z hádka šel do skleničky a nikde neunikal.Kouř se začne usazovat ve skleničce a až uznáš za vhodný,tak tácek odendej a drink vypij(nasaj kouř).Takle pokračuj až z hádka nezbyde nic.
Je to čistý kouření,bez sraček do plic.Enjoy!!
Jinak můžeš jej i nahřát a rozmíchat s tabákem do špeka,ale je i spousta jinejch možností.
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
k čemu je dobrý odrbat to velký listí? není to škoda zbavovat kytku všech těch dobrejch věcí co v těch listech "uvařila" a spousta z nich tam je obsažená/uložená? vždyť právě kvůli nim svítíme, probíhá v nich většina fotosyntetických pochodů...
stovik: nekde jsem cetl,,aby sla vsechna energie do palic,,
,ale nevim.
Taky ted maji palicky jeste vic svetla a protoze uz flushuju s ukladanim zivin si nelamu hlavu.