Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
NO tak to já sem se zhulil s kámošem docela dobrým brčkem skunku a byla uplná nuda v tom najednou on začal uplně vrčet a začal po nás házet židle no potom sem šel domu(byla uplná maximus nuda) lehnul sem si na gáuč a čuměl na nějaký píčusy ani nevím na jaký a babča do mě začala rejpat že nemám uklizený věci ---dovede si to představit v 11 večer:-))))no hlavní je že sem zvuk z televize slyšel jinak než by měl bejt a babču sem ani neslyšel takže se vlastně nic nestalo:-))))
Moc děkuju claune a vůbec všem co kdy psali do tohohle tématu. Bylo to první téma do kterýho jsem se začet a řek jsem si že nenačnu další dokud nedočtu....
No trvalo to tejden než jsem to všechno přečet, ale už několik let jsem se u něčeho nesmál tak od srdce.
Já byl včera u kámoše a proběhl test sklizně, dohulili jsme... asi dvacet minut nato sme slyšeli sirény... Tak si řikáme, co to je sakra za bordel,koukáme z vokna a před barákem dvě policejní auta, dvě hasičský a dvě záchranky. Já byl děsně paranoidní, bál se, že polezem po tom žebříku z pátýho patra No ale za pár minut se sbalili a zas odjeli, ani nevim, co se dělo
to sem jednou solidne zahulil , proste parada , za 20minut dojdu domu , umeju se zapnu kompa a neco sem cet, pak sem vstal ze si udelam neaky jidlo, protahnul sem se a zadrzel dech a dosel k zrcadlu
pak si jen pamatuju jak se vsechno zacernilo a koukal sem se na sebe do zrcadla jak padam na zem , pak sem se asi za 5minut probudil(nemel sem vubec pojem o case¨, zdalo se mi neco ctu na kompu) na zemi a bolela me hlava jak sem si ji rozstipal o prah a asi az za 5 minut sem si vzpomel ze sem sedel u kommpu a sel sem si pro jidlo a pak sem byl uplne v pohode proste nechapu
jeste nez sem sel domu zrovna kdyz sem skoro dokuroval mi nekdo zavolal na mobil, ja koukam "neverejne cislo" tak to zvednu a jen slisim "dobry den tady policie CR" uplnej sok zacal sem se rozhlizet na vsechny strany(vubec mi nedoslo ze je to picovina ) a pak se zjistil ze jen nasli moji penezenku co sem stratil asi pred 2 tejdnama
asi pred 2roky sem prijel za kamosem svou skodofkou sli sme si zahulit a docela mne to rosekalo pak jsem jel domu,domu to mam asi 4 kilometry,kdyz sem po dlouhe dobe dorazil domu tak sem zjistil ze sem byl tak zaseklej ze sem celou dobu jel na dvojku
Skoro dva roky zpatky jsme delali s kamosem bramborak, udelal jsem jeden velikej na celej pekac, pak jsme kazdej kus snedli a hrali jsme na kompu uplne spraseny C.McRay4, ja jsem byl tak sprasenej, ze jsem rekl, ze jdu spat, tak kamos rekl, at ho odvezu autem domu, tak jsem ho odvez domu, cestou jsme dovezli kousek kamosovi na obec/byl na civilce/ pak jsem prijel/uplne hotovej, ze jsem nemohl ani chodit a myslel jsem, ze s sebou prasnu u baraku, jak me bylo slabo/, vlezl jsem do postele a spal jsem, spim a najednou se mnou cloumal tata a rval na me/ ty vole, ty si zajel ty deti/ Ted ja nevel co se deje, ukrutne rychle jsem se probral, ale za boha jsem si nemohl vzpomenout jestli jsem tam v tom miste ten den jel, pak jsem si vzpomnel, ze jsem tam jel rano a stalo se to odpoledne, pak chytli toho debila co je srazil, mel podobny auto, pak jsem jeste zjistil po dlouhy dobe, ze to byli deti kolegine z prace, nastesti jim nic neni, jinak za volant nelizt, pokud clovek fatk nevi, jinak zhulenej jsem jezdil taky, pomalu
Já sem jednou šel ke kámošovi domů. Kámoš poslouchal discmana (ňákej hipec) a já normálně slyšel hitovky z rádia a jako by pořád přelaďoval frekvenci, když sme došli k němu tak mi došlo že si nepamatuju cestu kterou sme šli a že netrefim domů LOL. Udělal mi plánek a já jenom co sem vyšel tak sem šel na druhou stranu, naštěstí mě viděl a zařval na mě. Domů sem nakonec trefil
Kamoš ve škole: ty jo mě už se tu nechce sedět asi pudu domu...a stejně už mam vybity mobil!!! maras ten mobil sem nedal dyt to nema žadnou souvislost!
ped hodkou jsem jen na takovej kopec, na v tu chvili uz tretiho speksa, starsnej krpal, samej led...sem hodil total masku z kruteho mrsku, pak dsli speks, pak odjezd, ale zjistil sem ze sem stratil mob, sel jsem zase zpatky p tom ledu....a nasel sem ho....uplne obalenje ledme, bylo to velde hrbitova...kurwa, to je výkos
tak sem si taky vzpomlel so se mi prihodilo asi pred rokem. Sem vencil sviho psa, bojovy plemeno, sah sem do kapsy a nahmatal pytel, kde byl tak trictvrte gramovej zbytek. Po chvili hledani sem jeste nasel papirky, ale ciga nikde. Si rikam ze naky koupim, ale zadny prachy sem nemel, a uz sem byl moc daleko od baraku abych se vracel. Sem mel fakt hroznou chut, tak si rikam ze to smotnu cely, ze to zas tak silny neni. Sem si ani nepamatoval odkud ten pytel byl, ale protoze sem ho proste jenom nasel v kapse, tak sem na nej asi zapomel, a ani to moc dobry bejt nemohlo, tak sem to smotnul cely. No ty picu brko jak muj ukazovak. Tak sem to zapalol a zacal, horelo docela v pohode, sem mel vyhuleno tak trictvrte a tak nejak sem nic necejtil, tak sem jel dal. A pak, se mi nejak zatmelo pred vocima, sem si zacal pripadat uplne divne, tak sem si jeste potah a pak sem to nekam zahodil, sem byl uplne v prdely. Uslysel sem benga jak houkaj nekde v dali, tak sem dostal strach ze me nekdo videl jak skoro ani nemuzu chodit, tak sem zacal hroznit tempem bezet dolu z kopce nekam do lesa, a pak uz si jenom pamatuju ze mi naka zenska hrozne dekuje ze sem si vzal psa na voditko, ze me asi dostala strach nebo co, a pak ze sem zacal dejchat hrozne ztezka a myslel sem si ze umru protoze se mi ucpe krk jak kdyz nekoho bodne vosa. Sem jeste potkal naky lidi, na ktery sem chtel rvat vo pomoc, ale rikal sem si ze bych mel pruser jakej svet nevidel, bych letel ze skoly a tak. Sem si druhej den rikal ze sem byl uplne v prdeli, protoze si polovinu nepamatuju, a fakt se mi tak nejak dejchalo hrozne tezko, ale prece na to jeste nikdo nechcip, ne? No nic, ted to ani moc zajmave nezni, ale vim ze sem byl posranej ze to sou moje posledni chvilky zivota: )
tak to je mazec pribeh.
taky jsem byl jednou tak zhulenej, ze jsem si myslel, ze umiram. bylo to po jamajskym skunku a byl jsem fakt uplne v marastu.
taky jsem premyslel o tom, jestli te muze brko zabit, jako ze to telo presvedcis, ze umira a ono fakt umre.
Travička zelená, to je moje potěšení, travička zelená....