Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pod záštipem odstranit? Proč? S těma už budeš pracovat. Už je na tobě, jak na to půjdeš, jestli budeš hornější větve ohýbat tak, aby k nim dorostly ty spodnější, nebo můžeš znovu ty horní zaštípnout. Technik je několik 😉😉😉
Přidávám aktuální foto - mrzák se nějak vzpamatoval a dneska mě překvapil o kolik je větší. Ta zaštípnutá stagnuje, čekám až vyrašej nový větývky. 21. den 18/6
(barvu neřešte, fotil jsem pod lampou tak je to světlý)
Přináším po 3 dnech další foto . Po zaštípnutí už se mi krásně tvoří 2 nový větývky, který už pak budu pomalu stavovat dolu. Nicméně se mi zdá, že ty největší listy se jakoby prohýbají na druhou stranu a okraje se prohýbají směrem nahoru (zakroužkováno na fotce) Jinak roste pěkně, musím říct
Mrzák se vzpamatoval, toho přidám na další fotce, už taky pěkně roste tak ho brzo štípnu, protože ten tim mým zacházením rostl spíš do výšky
Původní příspěvek od Madical-Strains Sundani petek , jak sem ti rkal neco bylo, vid.
Parada.
Tak ty petky tam byly jen jeden den od rana do vecera a bez vysledku, tak jsem je hned sundal. Tedka me jen zarazi to, ze ty listy se ohybaj dolu a okraje se kroutej, tak nrvim jestli jim zas neco chybi nebo to je proste strainem? Hmmhmm
Ja bych rek ze to nebude Strainem .
Kdyz proste das kytkam ty nejvhodnejsi , nejlepsi podminky pro existenci , tak pokud nemas zovna nejake skudce tak by mely byt bez chybycek.
Edit: Zastipnuti mrzaka- Musis vedet jak je to dlouho od toho posledniho stresu.
Zkus si sam odpovedet , predstav si ze my tu vubec nejsme a ses odkazan jen sam na sebe.
Naposledy upravil Madical-Strains 23-01-2019 v 09:35 AM