Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vsichi kdo jedou NFT tvrdi jak rychle to v tom roste , tak jsem zvedavy za jak dlouho dozenou velikosti a rozlozenim vetvi ty v tech kvetinacich.
Jinak je to skvely test a porovnani rychlosti rustu kvetinace/VS/Hydro.
Ode me K+ !
Jsi odvaznejsi nez ja a o sobe si myslim ze jsem radnej strelec.
Jen tak dal.
přesně tak .. rozdíl je tak 2 týdny růstu tak snad to doženou ... za 3 týdny bych to chtěl přepnout tak doufám že to pořádně doroste.... hlavně doufám ve stejnou výšku tak to bude docela boj
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Většinou to dělají hnojky... Třeba co jedu já od Canny, tak když do roztoku přidáš Aqua složku A tak je celá ta voda do hněda. Z toho si nic nedělej. Je to běžné
Ho, woodoo juice spolecne s grow A tusim sou pekny melasy sracek . Bude ti to dost barvit i koreny do hneda, tak se nelekni. Plisen poznas , proste to smrdi a koren nema vlasecnice a je takovej krpatej. AN mi barvi jako prase.
okey myslel sem si to když jsem si vzpoměl jak vypadal ten džus co jsem do toho nalil okey díky za upozornění .. vsadím se že bych za pár dní psal o tom že mi to chytaj i kořeny a už bych zmatkoval
Dnes Rozhodně mužu říct... všechy holky žijou jsou na tom dobře a první krůčky děláme i bez ec metru a bez destilované vody a bez reverzní osmozy ... a všechnoj de správně hladce vlhkost držím 60-80% (pomodleme se at mi pacháč vydrží ještě jedno kolo )
Všechny Slečky v NFT se krásně natáčí za světlem.. Krásně napnuté Listy jsem spokojený jako malej kluk u vánočního stromečku .. ted už jen v klidu čekat a číhat
Hele no stres. EC a PH metr jsou dobrý pomocníci, ale už jsem psal, není to nutný pokud nejseš uplně levej a jedeš podle tabulek... Já teď přepínám na květ v NFT a EC jsem nepoužil , PH jednou když mi jedna kytka blba s listama, ale PH bylo v poho, prostě defekt od matkáře v mém případě...
A nedá se říct, že by kytkám něco scházelo Tady se to dělí na typy lidí, co si s EC a PH metrem jen kontrolují hodnoty když mají s něčím problém aby věděli co je špatně a co ne, a pak na lidi co si myslí a v jejich připadě je to asi pravda, že bez EC, PH metru a dalších 10 metrů na všechny různý kraviny nevypěstujou ani paličku, viz. mistr rádce Odo atak
A poznal bys to i na barvě nových listů Jedeš to dobře ¨
A jinak tu zvlhčovačku jsem měl taky, ale to musíš dolívat tak 5x denně ne ?
Jako bez metru to jde , ale kdyz ti slupnou v kvetu hodne vody , tak ec jde nahoru a ph rapidne dolu , chcilu to trva nez to kytka ukaze, v podstate se zastavi rust a pak jdou deficity, ja mel ph i 4.9 kdyz sezraly moc vidy , takze aspon kontrolovat ph kdyz ti lezi na polici .
Nejsem si jistej ze dodrzeni tabulek od vyrobce predchazi problemum, konkretne AN plna palba podle tabulek dela ec kolem 3.4 a to neni dobrej napad
Bez ph metru v hydro systému? Ph mi litá od 5-7 a to pokaždé dávám stejně hnojiv ah. Bez ph metrů si nedokážu představit jak bych to ukociroval. Lepší je mít listy zdravé a ne, že až bude nějaký deficit, tak potom budeš upravovat vodu.
Za mě bez ph metru do hydro systému bych se neopovažoval vůbec začít. EC je taky důležité, ale když davkujes podle tabulek, tak se to dá. Lepší je mít oba metry a máš klid.
Zvlhčovačku dolívam tak jak stíhám ale je pravda že sama vydrží cca 5 hodin v kuse.. a kdybych chtěl časovat tak abych to po intervalech natáhl tak to nejde protože když do ni znova pustíš proud musíš ji i znova spistit.. takže bohužel ale je maličká a drží vlhkost 55% i s odtahem nonstop
Dnes kontrola Kořínky si jedou bomby viz. Foto
ano určitě poznam co kytí schází podle listů ale chci tomu předcházet aby byly krásně zelený bez deficitů co nejdýl dá se to odjet bez měřáku ale proč to tak těžko dělat když to jde s ph a ec metry akorát ukočírovat pro začátečníka jako jsem já až dost
Když Ph stoupá znamená to že kytí papají hnojiva kdy bude na čase přidat další krmení ? jednou už jsem srazil ph z 6,1 na nějakých 5,4 a ted se to drží cca 5,6 (psal sem výše)
jinak ještě nějaké fotky po ohýbání ..mám to docela pěkně promyšlený na to co mi tam roste za salát tak snad to vyjde jak si představuju