Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulení a škola? Co vy nato.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
nero
Stálý Člen

Karma uživatele nero - 11% PěstitelskáKarma uživatele nero - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

no škola a hulení spolu se daj a dokonce pohodovje na odpoledky zhulenej a smát se profesorovi do xsichtu taky good ale dost vo hubu

Old Post 08-10-2008 v 19:25 PM
nero je offline   Profil uživatele nero   Find more posts by nero   Foto galerie člena nero   Click here to Send nero a Private Message   Add nero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Davey
Nový Člen

Karma uživatele Davey - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

Chodím na Gympl a občas tam přijdu zkouřenej. Ono se to dá. Sice to prostě občas nepochopím (začumění se na celou hoďku z okna)... Ale doma se to doučíš

Old Post 15-10-2008 v 17:49 PM
Davey je offline   Profil uživatele Davey   Find more posts by Davey   Foto galerie člena Davey   Click here to Send Davey a Private Message   Add Davey to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

Noooo....kdyz tak trochu zapatram v pameti...raci moc ne!..ale co uz! Kdyz ti nekdo o prestavce nabidne, nepohrdni! Jsem na gymplu..drsna skola! a clovek si nemuze dovolit byt mimo! ale jako kdyz si da clovek 4 bongy rano a pak de na matiku..a ma geometrii rikam vam...stoned vzorek a byl sem kreativni jak hovado!!co sem vsechno nakreslil..vic nez jen bylo zadano, uca na me mluvi, nezajem, prece mam dulezitejsi veci k delani -> nakreslit rovnou caru

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 15-10-2008 v 20:31 PM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zimmfi
Nový Člen

Karma uživatele zimmfi - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

hulení a škola? ja se zhuluju jen na nějaky předměty např. fyzyka,ekologie,strojnictví.... pouze předměty ktery mě dou a baví mě ale treba na matiku když se zhulim tak pak nema cenu tam ani byt, nic nenapíšu spim.
a huleni po škole, kolikrat po škole si du na dvě hodinky lehnout jak su přehulenej

Old Post 15-10-2008 v 20:46 PM
zimmfi je offline   Profil uživatele zimmfi   Find more posts by zimmfi   Foto galerie člena zimmfi   Click here to Send zimmfi a Private Message   Add zimmfi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hunter37
Stálý Člen

Karma uživatele Hunter37 - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hunter37 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

Tak do toho bych nešel, sry, ale nachápu lidí, co se ráno vyhulej a jdou do školy...tot muj nazor...

Old Post 15-10-2008 v 21:42 PM
Hunter37 je offline   Profil uživatele Hunter37   Find more posts by Hunter37   Foto galerie člena Hunter37   Click here to Send Hunter37 a Private Message   Add Hunter37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hypiz
Stálý Člen

Karma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

po skole at si kazdej dela co chce ale ja osobne bych hulit do skoly nedoporucoval - rozhodne ne na stredni ... spousta lidi si nejspis ani neuvedomuje ze prave stredni ma zasadni vliv na jejich dalsi budoucnost.

Old Post 16-10-2008 v 14:10 PM
hypiz je offline   Profil uživatele hypiz   Find more posts by hypiz   Foto galerie člena hypiz   Click here to Send hypiz a Private Message   Add hypiz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hunter37
Stálý Člen

Karma uživatele Hunter37 - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hunter37 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

Asi tak bych to rekl!!!

Old Post 16-10-2008 v 14:58 PM
Hunter37 je offline   Profil uživatele Hunter37   Find more posts by Hunter37   Foto galerie člena Hunter37   Click here to Send Hunter37 a Private Message   Add Hunter37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Davey
Nový Člen

Karma uživatele Davey - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

Hypiz, Hunter: Však já tam nehulím denně. Od začátku roku jsem byl ve škole zkouřenej jen 2x, protože vím, že se za ten den nic nenaučím. A když vím, že se mám třeba ten den učit doma, tak nehulím ani po škole, protože se mi pak vůbec nechce (to se mi nechce ani normálně) a navíc mám upe jiný myšlenky, proto se hovno naučím. Takže nejčastěji hulím pátek a o vejku...a ani někdy to ne Prostě beee freee

Old Post 16-10-2008 v 16:26 PM
Davey je offline   Profil uživatele Davey   Find more posts by Davey   Foto galerie člena Davey   Click here to Send Davey a Private Message   Add Davey to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hunter37
Stálý Člen

Příspěvek č. 153

Já si dám maximálně po škole a to je v pátek, nebo i o víkendu, jinak pres tyden jsi to moc nerisknu, chodim na gympl....a uz ted umim hovno :-( a jeste kdybych hulil....

Old Post 16-10-2008 v 17:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 154

Tráva je stejně, jako oheň nebo alkohol dobrý sluha, ale špatný pán.
Chodím na vysokou a hulím o weekendech nebo prázdninách.
Stejně, jako alkohol!
Ale je pravda, že jsem se na jedné pařbě po škole zhulil totálně a potom jsem se ve vlaku naučil celou aktivaci komplementu z imunologie... :-)
Ale ve zkouškovým to raději testovat nebudu...

Old Post 18-10-2008 v 08:22 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
|Mánička|
Nový Člen

Karma uživatele |Mánička| - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

U nás Kladenským gymplu snad není nikdo kdo nehulí ať už před vyučováním nebo po něm, fakt by mně zajímalo jak to ty lidi dělaj

Dlouhý vlasy, dlouhý brko

Old Post 18-10-2008 v 14:16 PM
|Mánička| je offline   Profil uživatele |Mánička|   Find more posts by |Mánička|   Foto galerie člena |Mánička|   Click here to Send |Mánička| a Private Message   Add |Mánička| to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growman
Stálý Člen

Karma uživatele growman - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

zhuleny v skole uplna parada a pozerat sa zo zadu ze co sa deje vyskusajte

go go go

Old Post 19-10-2008 v 09:28 AM
growman je offline   Profil uživatele growman   Find more posts by growman   Foto galerie člena growman   Click here to Send growman a Private Message   Add growman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

do skoly sem chodil jedine zhulenej nebo vubec

Poteseni 2008
Poteseni 2009
Poteseni 2010
Poteseni 2011
Poteseni 2014
Poteseni 2015
Poteseni 2017

Old Post 21-10-2008 v 19:55 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
boo4smoke
Nový Člen

Karma uživatele boo4smoke - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

já sem na gymplu..a zatim to de.. hulim každej den, občas před školou, o obědu, nebo po škole..celkem to uklidní, ale vopruz je, když sou nějaký debilní hodiny, to fakt nemá cenu...:-P
Školu zvládam celkem dobře, akorát dostat se k učení, to mi dá občas dost zabrat, jelikož myslim spíš na to, že bych šla wen Akorát občas vypadává paměť, ale neni to nějak extra špatný, takže si nestěžuju

Kdo nehulí s náma, hulí proti nám

Old Post 23-10-2008 v 12:12 PM
boo4smoke je offline   Profil uživatele boo4smoke   Find more posts by boo4smoke   Foto galerie člena boo4smoke   Click here to Send boo4smoke a Private Message   Add boo4smoke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 159

citace:
po skole at si kazdej dela co chce ale ja osobne bych hulit do skoly nedoporucoval - rozhodne ne na stredni ... spousta lidi si nejspis ani neuvedomuje ze prave stredni ma zasadni vliv na jejich dalsi budoucnost.

Mno, zrejme ako ktora skola, pripadne ako pre koho.. chodil som na gympel, este za cias ked som nehulil som otraveny spaval na lavici, bolo to pre mna kazdy den cakanie kedy uz konecne zazvoni.. az neskor sa to ciastocne vdaka huleniu dalo vydrzat.. Inac to pre mna bolo mucenie, nekonecna ubijajuca nuda.. zmaturoval som na 1,1,2,2,2 a ten pocit ked som odchadzal a vedel ze to je naposledy vam ziadna droga nesprostredkuje, totalne blaho . A musim povedat, ze cim dalej tym viac mi to cele pride ako fraska.. promenada plastovych figurin.

Cele tie 4 roky som lutoval ze som radsej nesiel na nejaky ucnak, stavebku, cokolvek.. gympel sucks

Old Post 23-10-2008 v 14:40 PM
Host
Host

Příspěvek č. 160

já teda dělam školu dálkově,ale jako vim,že zahulit si den předtim než jdu do školy,tak to dopadne hrozně.zkoušela jsem to jednou a vydržela jsem tam asi tak na čtyři hodiny poněvadž jsem to nějak nestíhala pobírat.ale jako vim,že když jsem eště chodila do školy denně,tak jsme si jednou z kámošem dali špeka předtim než jsme šli do školy a ty nápady pak ale stáli za to..:-D ale jako denně bych to určo nedoporučovala

Old Post 26-10-2008 v 12:56 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-03-2010 - Hulení a plavání.... - 33 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás