Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Time
No to by asi stačila, ale já sem to eště nezkoušel, tak sem tam ctěl mít sichrovaný-hele jak tlustý větve tam tak máš pod kýblem-vim, že tam velkej výběr nebude, ale aspoň zhruba.dík
Průser vidim v tom, že si všechno vypiluju na zemi a pak tam nevylezu-no uvidíme-jinak nechápu jak tu někdo moh hulit v koruně-to obdivuju
Nazdar, napadlo mě dobrý zavlažování a moc to stát nebude (kdyš bude pršet). Natahat si tam něco jako okapy a udělat z toho takovej systém. Pak to postupně propojovat do jednoho okapu a nasměrovat to do nějáký nádrže.
Nejlepsi "uchycovadlo" je podle me zvonkovej drat. Normalni 10l kbel s hlinou, kyti... to udrzí v klidu. Chtel bych se zeptat jak zavlazujete ja tam musel furt jak idiot lizt s baglem a v nem flasky a to byl strasnej vopruz.
no todle je skvelej napad pestovat na stromech taky se do toho pustim. vyhlidnu strom a sezenu kyble, koupim substrat, semena mam, par hrebiku a dráty taky. pak jen udělam z nejakyho uschlýho stromku nenapadnej žebřík. ale mam jen strach z toho stromu protoze pochybuju ze najdu nejakej peknej smrcek kterej bude mít větve tak 1,5 metru nad zemí. ale uz se tesím az se na stromne zkourim.
jo no asi do tohopujdu s vama jeste do tedka jsem byl na 100% presvedcenej ze je vysadim normalne,ale jak tak ctu tak na stromech to musi byt fakt ficak.Jenom abych po ceste ke svym stromkum nepotkal zhulene myslivce......
Tak už mam 2 stromy, jeden má větve až k zemi, druhej až od 4 metrů, ale silný živý větve-no nahoru to bude víc než 25m-viděl bych to na lano-vyšplhat=>vzít si lano s sebou (bezpečnostní uvázání nahoře) a o žebrík se starat nemusim, ale chce to silný větve na to lano- a to mam. Ale stejně eště sem tam nelez takže bůh ví jak to dopadne.
Pěstovat na stromě je docela dobrý. S mým kámošem jsme to minulej rok zkoušeli a kdybychom nezasadili pozdě, tak jsme z toho měli docela dobrou úrodičku. Nejlepší na tom bylo, že by nikoho nenapadlo dívat se na strom po kytkách. Do jednoho substrátu se vešlo asi 5 kytiček. Jsou celej den na sluníčku a to je to nejlepší. Kdybyste viděli tu akci, když kámoš vylezl na strom s 20l substrátem přivázaným na provázku... Ma.x
Se zavlažováním nebyl vůbec problém. Stačilo naplnit 2l láhev vodou a rozředit s trochou hnojiva a tak jednou za tejden přijít vyměnit. Kytičky totiž sajou rychle a zběsile... Ma.x
jseš uplnej *** doufam ze ti ty tvoje kytky nekdo corne protoze jsi jim dal pekny navod kde maj hledat!!!! jo a nejsi vubec originalni jak si osobe urcite myslis ja uz tak sadim dva roky a vubec bych nemel tak stupidni napad abych to zverejnoval na internetu... ***
hele klídek nikdo tady na Tebe neni zvědavej a už vůbec ne na to tvoje kérování tohle téma už je tu pěkně dlouho ,tak postni ňáký fotky ne.. ?!he?!
Hele hele do koho tady vůbec sereš a proč?jedinej **** si ty, ty ***.
Smažte to někdo.
Taky by mě zajímalo srovnání úrody z kyblýku na stromě a kytek v zemi.Co jsem sázel loni na stromě tak toho moc nebylo.Ale ňákej ten týden to stačilo.Na zem sázím letos poprvé,už mám předpěstováný 20 cm kytky, tak uvidíme co z nich vyroste.No a na stromečku se budu samozřejmě starat o jeden bonsaiovej řízeček mazaru,tak jsem zvědavej.Všem stromařům přeju na letos hodně štestí.Zdar
Myslim ze syslit si informace je na howno. Kdyby to tak dělal každej tak grower neexistuje.
Ja sem měl 2kyti každá sama v kbely => 2x40g. Letos minimálně 5kbelů aď to hned nezhulim.