Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dá se nějak vystopovat původ těch řezů z floweryfield?
Co jsem se díval tak mají jen čistej seznam odrůd nic víc,
Mám odtud 4 řízky a tak by mě docela zajímalo jestli je to feminizovaný, nebo regular od jaké seedbanky... atd...
pár let z5 jsem zkoušel asi dva modely od nich a zklamání..máme v republice rozhodně lepší klonaře,jezdit do Vídně je podle mě blbost...zkoušel někdo poslední dobou?
Ahoj draci, jezdím do Vídně už čtyři roky a za tu dobu jsem zjistil, že to stojí za prd. Beru jen řezy na out. Za tu dobu jse my osvědčil jen Flowery fild a to jen dvě odrůdy. Alpin rocket a Bubblebeere. Jinak kdyby měl někdo zájem od dubna budu mět řízky k prodeji.
Zdarec,nevídím tam problém,záleží kolik jich bereš,podle toho ti udělá cenu,ale co jsem tam byl,vždy 100% spokojenost,výška cca 15 cm,myslím klon.Jsem naprosto spokojen.Cena jak píšu,podle množství od 8 E,ale pak je ještě cca 6 km u Prátru a tam poměrně stejné,a cena 6,5 E,ale taky dobrý,musíš zkusit.Ať se daří...
Zdravím, máte někdo zkušenosti s řezy z Vídně? Kde beru já tak pořád jen slibují a po 3 týdnech slibování že zítra určitě budou nevím kde koupit... Sháním řezy jižní Morava, nebo poraďte kdo máte zkušenosti z Vídeňákama. Díky
Musím zjistit jak se jmenoval shop odkud dovezli znami rizky pro nas. Protoze maximalni spokojenost, silny cca 20 a vic centaku, obrovskej vyber, bohuzel vim jen to ze jsou z rakouska:-D ale dost jsem ale zirala. Protoze to byly REZY se stonkama jak muj palec.
I don't care about someones
politics, nationality or skin color. I
just hate everybody.
Ahoj osobne som navstivil FloveryField v sprievode domaceho rakusana ktory si tam bol brat klonce. Islo o hlavnu pobocku kde je priamo produkcia. Mali vsetko co ponukaju na internetovom zozname(bez predchadzajucej objednavky). Ponukaju male klony alebo take cca 20-30cm velke rovno na prepnutie.
Pri odbere ich borec postriekal proti breberkam pro sichr.
Naozaj profi komunikacia a jednaie. Klonce drahsie ale krasne prekorene plus rada ako hnojit a mimo toho co by nemali cca dlzka kvetu.
Krasne zabalene do krabice a zalepene.
Obrovsky obchod kde maju vsetko na pestovanie. Gavita official store a Gold label tiez.
A v neposlednom rade som tam pocul aj zamestnanca hovorit slovensky
Tak tos měl asi štěstí,já tam nakupoval 2×a shit.vůbec nechápu proč od těch vídenáků furt nakupujete..genetika na h.... a eště platíš tu dálku, dyť je tady u nás řízkařů jak nas.... Pravda né každej to dělá dobře..ale když se podívám na procentuální úspěch u řezů z vídně..20-30‰ v lepšim případě..a ty prachy za to,no nevim ať si každej kupuje co chce..
..takže suma sumárum klacek za cca kolik?..8-14€,,takže jednoduchou matikou si spočítejte (průměr250-350kaček/ks) když si tam pojedu koupit 20ks genetiky,což je prd co si budeme povídat ...tak za to vyvalim 5-7 T I S Í C KORUN!!!!..a to sem neptičetl litr za cestu..a ještě navíc s velice nejasným výsledkem(zkušenost)..imho..sem sice ze sever.čech ale vykérovanou jitrnici ještě na hlavě nemam...ale jen vesele nakupujte.zdar
Nevím jestli jsem měl štěstí , ale klony z Vídně bych za nic nevyměnil.Nejsem kdoví jakej znalec , ale povedlo se mi 2x 600w - 29ks udělat 1350g.Takže max.spokojenost!
já samozřejmě nejsem proti a nechci tady nic hanit...a nikomu...já mám zkušenost takovou..:-(
..uz dlouho jsem např.ve FloweryField nebyl ... důvod byl zklamání 2×za sebou což měodradilo..stejnětak jako některé seedbanky,ale to sem nepatří...
..budu a jsem Jedině rád že se kvalita..jak píšete..změnila k lepšímu.tak jen aby jim to vydrželo..tak zdar