Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
teďka v poslední době sem čadil hodně přes žárovku a brčko ale ještě lepší je to z PET flashky. Stačí jeden správně Mírenej prd a nástup účinku je takřka okamžitej wohoo
jináč pokud je dost matroše tak nejlepší balící rituál, kombinejšn co si umotáš to si taky vyhulíš. neni nad dobrého vlastně ubaleného špíčka mmm. sklo jen v nouzi nejvyšší
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
vidim že sem minimálně dva lidi naučil kouzlu a jednoduchosti pet lahve
pro mě je luxus tohle (až na čekání ale většinou když neni čas tak nemá ani cenu hulit)
pilipko: Presne tak ale ja mam najradsej 2litrovy objem cez kybel ale vonku mi staci aj 1.5litrove. Joint je zbytocne plitvanie travy. Ked si da niekdo 3 bonga (a to myslim take mastne zlte) Tak ta to odj*be viac jak nejaky debilny joint a usetris na tom jak svina. A ti co fajcia len jointy tak by som im dal zo 3 a stvrty by uz ani nechceli
Vapík sem eště neměl, ale určitě mě hodně láka.. Nejradši mám brčka, ale dost často fanatizuju kámoše, aby si se mnou zahulili kýbl (kýbl s vodou, uřízlá petka, alobal - znáte to)
Všeho moc škodí ;-) ...... kromě velikosti palic. zahrádkovej out 2008 ať to roste