Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vsehno kartonovy ci ctvrtkovy...co se najde..karticka od posilovny, z kraby cig, z obalu od paperu...ale na blunta si raci koupim ten super plastovej!!..kdyz uz tak uz
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
tak ja tak poruznu
mam moc rad mrkvicky, takze uz ten filtr ma casto ten tvar. Delka kolem 3.5 cm.
do osobacku si davam i treba 5cm filtr, je to luxusni , zkuste to.
Kratke filtry moc nemusim.
Material tvrdy papir, co se norm. prodava v papirnictvi, pripadne krabka od cigar, ale uplne nej je takovy ten papir z bonboniery. Vypada jako vlnity plech z obou stran oblepeny dalsim papirem. takze je tam spousta malych direk...
ja si kupuju filtry zn. Sroluj to, nebo z OCB slim tam jsou přibalený s papirama.taky to roluju jak někdo podotkl do tvaru S nebo někdy M.záleží na velikosti brka.
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.
mno tak já bych si dovolil tady vyjímečně udělat malou reklamu a zahlásit že ZDALEKA NEJLEPŠÍ FILTRY SOU JEDNOZNAČNĚ
KAISER SOZE vod www.praguefilters.cz
co se týká tvaru, velikosti, materiálu i balení. Kdokoliv je ozkoušel souhlasil se mnou.
nejlepsi filtr co jsem mel, byl ustrihnutej kousek suchyh stonku z mejch kyti, fakt parada, clovek ustrihne kolik potrebuje a jak silny zrovna potrebuje, ale chce to opatrne, pac jak je to suchy tak to obcas praskne, ale stonku je vzdycky dost. jinak motam klasicky z jakyhokoliv tvrdsiho papiru hlavne ne lesklyho
Teďka používám filtry skateshop.cz, furt sem nemohl přijít na to, na co je ta reklama s "vypíchanejma" obdélníčkama, pak mě něco asi osvítilo... když se smotaj, tak maj větší průměr, než ty filtry z toho bločku, tak jako když nás de víc, nebo mam náladu
Zdarec!kdysi jsem dostal od bratrance filtry s potiskem listu a ty byly nejlepší,ale značku už si nepamatuji-jinak mi docela připomínají sroluj to,které používám nyní a spokojenost
velikost mejch filtru zalezi na tom jak ma bejt velkej samotnej joint kdyz budu balit osobaka tak si udelam malej filtr..a u velky jointu zas velkej filtr..jo jinak je tocim butto do S nebo O
... momentalne delam z krabicky na matovej caj...
Prvni tak 2 sluky to ma zajimavou chut...
A souhlasim s tim, ze filtry od Kaisera Soseho jsou nejlepsi komerecni produkt sveho druhu. At uz formatem, nebo jen tim faktem, ze se s papirem lip pracuje a neni na nem zadnej lamerskej potisk... A popartem inspirovanej prebal... Musim se zasobit...
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
jahoďácký jsou OK, většinou ale rozsápu startky, jedny na den, akorát krabka na 4 brka. doma mám ještě zásobu starejch vizitek, ještě asi 1000
btw. zkoušel jste někdo plastový filtry? byli k dostání na stolečku v kofáčích už asi před 3 lety, pár jsem jich vzal domů, ale dát je do brka jsem se nikdy neodvážil
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Původní příspěvek od Locus Lamerskej nelamerskej, me se ten potisk libi a je na nich nalepka. Nemluve o tom, ze dneska uz tyhle filtry nejsou k dostani. Kdyby kamik nebrigadnicil na likvidaci skladu tiskarny co je vyrabela, tak bych je nemel.
Už se jako vubec nebudou dělat?
tak to abych si tu poslední památní knížečku šetřil
Původní příspěvek od Locus Lamerskej nelamerskej, me se ten potisk libi a je na nich nalepka. Nemluve o tom, ze dneska uz tyhle filtry nejsou k dostani. Kdyby kamik nebrigadnicil na likvidaci skladu tiskarny co je vyrabela, tak bych je nemel.
jojo,přesně tydle používám,jsou levný,stojej 10kč a je jich tam celkem dost a nemusim hledat kde co,nebo stříhat papírky kvůli filtru,navíc maj tu samolepku a obrázkovej filtr
Ale nevím,proč by se měli přestat vyrábět?V obchodě kde je kupuju maj ještě pár plnejch krabic,tak snad nedojdou
tady sránka mejch oblíbenejch: www.fyltry.cz