Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » 99% G13 (pacific - original from Neville) za 150 USD!Hromadna objednavka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

hary: 11 l je na 3 kytky. Ty simple bowly mám 2, takže 6 kytek je v 22 l. Takhle...

Jsem dost zwědavej, až pojedou v novým!

Fotr woe!

Old Post 08-05-2005 v 21:39 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

Taky pošlu fotečku jak se mají G.
Je pravda že romulan je takovej zaprdnutější,ale sázim že po přendání na bublák se to pěkně rozjede.
Včera jsem sklidil,tákže tak do týdne jdou pod 400MH.

udl:popelka je opravdu náchylná.NH už se sluní v pařeníku

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 09-05-2005 v 11:09 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IqTyq
selektivní herbicid

Karma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% PěstitelskáKarma uživatele IqTyq - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

Můžu potvrdit neobyčejnou krásu a sílu Maharsiho G13BW.
Podle mě je označení G13 hodnota přetížení, které člověk po její konzumaci zažívá.Prostě Vám přilepí prdel ke gauči a zarudlé oči se budou sami zavírat.Výborný lek na mé špatné usínání.Navíc je to sexy kočka i když je vdova.

Old Post 09-05-2005 v 11:36 AM
IqTyq je offline   Profil uživatele IqTyq   Find more posts by IqTyq   Foto galerie člena IqTyq   Click here to Send IqTyq a Private Message   Add IqTyq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Noc mezi 49. a 50. dnem 12/12 Příspěvek č. 148

Dlouho jsem se tu neukázal s aktualizací, nějak nebyl čas…

Včera dostaly poslední dávku AH + PK13+14 a tak nejpozději ve středu dostanou Ripen. Nechci zas moc přepálit dobu qětu, aby po degustaci nebyla narkóza! Takhle mám naplánován začátek flushingu okolo 65. dne (pomocí enzymů provádím pouze 3 dny!!! ). V podstatě se držím doporučené doby qětu dle OG a Flowermana. Akorát STLxP99 už se mělo houpat. Tam by těch 50 stačilo. Takže stejnak narkóza. Uwidíme!
Před každým hnojením teď provádím jednodenní očišťovací Cannazymokyselinocitronowou kůru! Pak jim totiž strašně chutná! To je čeká i před Ripenen.

Co se týče makrofoteg: boční větvičky! Hlavní stonky jsou eště pocukrowanější, ale tam mi nefunguje můj dřepo-koleno-statif, takže většina fotek byla nepoužitelná!

Mějte se a zas něgdy!

UdL

Fotr woe!

Naposledy upravil UdL 14-05-2005 v 09:30 AM

Old Post 14-05-2005 v 09:08 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaricek
Nový Člen

Karma uživatele Jaricek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

Nedal by se tady od někoho sehnat řízek G13?

Old Post 14-05-2005 v 15:21 PM
Jaricek je offline   Profil uživatele Jaricek   Find more posts by Jaricek   Foto galerie člena Jaricek   Click here to Send Jaricek a Private Message   Add Jaricek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

esis to dobre cetl cely tak sis jiste precetl ze neni wubec jasny esi este g13ka wubec egzistuje a na "wolnym" trhu se sehnat neda wubec

korenowy stimulatory a zakorenowani wubec prach obycejny clowek wedle tebe muze to byt fizl, mrdej ho do prdele!!!-em
skudci a pesticidy NEWÁLČI--------------------------->SOULOŽ
zizalkowej humus home made NOBODY=NOPROBLEM
Post coitum omne animal triste

Old Post 14-05-2005 v 18:55 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

53. den 12/12 Příspěvek č. 151

Zdar!

V neděli měly mršky vychlastanou polovinu roztoku, taxem se rozhodl, že je trošku propláchnu a včera dostaly Ripen (6ml/1l vody, EC=2,05).

Takže čekám, že v následujících cca 6-10 dnech paličky viditelně nabobtnaj! Budu průběžně informowat!

Toť zatím wše, du chrápat!

UdL

Bensee: vypadá to, že se nám Maharsi smazal!

Fotr woe!

Naposledy upravil UdL 17-05-2005 v 22:40 PM

Old Post 17-05-2005 v 22:26 PM
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

udle mám prozbu vyfot každou kytky sol a co nejvíce detajlů a plus popis co je to za kytku no prostě jako kdyby si fotil modelku jestli to je tedy možné ale ty je máš všechny v jedné nádobě co??? no ale ukaž co umíš

Old Post 18-05-2005 v 17:14 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Příspěvek č. 153

Neboj - ve správný čas je ukážu v celé jejich kráse... Počkej tejden!

Fotr woe!

Old Post 19-05-2005 v 06:41 AM
UdL
chat virus

Noc mezi 56. a 57. dnem 12/12 Příspěvek č. 154

Zdar.

Tak jsem tu s dalšíma fotečkama. Kyti po 5 dnech dostaly novou várku Ripenu (z původního roztoku už moc nezbylo a ty hodnoty byly dost divoký!), tentokrát už ve slabší koncentraci (40 ml na 10 litrů vody, EC1,4). Možná v pondělí už začnu s průplachem, to uvidím podle EC hodnot.

Paličky na křížencích G13 nejsou žádní obři. V porovnání třeba s Orange Budem (foto 2 v pozadí) jsou fakt pidi, ale když srovnám jejich tvrdost, tak momentálně mezi zbytkem posádky nemaj konkurenci!!! Třeba to bude drtič plastowých drtiček! To hned po sklizni wyzkoušim!

Fotoz se mi o5 moc nedařily, nějak jsem byl po ránu , navíc to fotím pod rozsvícenejma Reptistarama, protože pod 400W tam bejvá vidět prd a to světlo je prostě takový jinší!

Jo a ve středu mi to nedalo a uštípnul jsem nejspodnější spodek z FRxOCxG13 , nechal usušit na tlumifce a testnul! MASAKR! Dal si to se mnou nic netušící kámoš a pak mi říkal, že měl problém dojít domů a trefit do postele!!! Nájezd okamžitý, hned jsem cejtil, jak tuhnou kolena a zůstal jsem jako přikowanej! Co se dělo s hlawou… Ráno jsem se pak zmohl jen na "tywoe - to neni možný!" Bylo to tam! A dost hustě!

Báááj!

UdL

Fotr woe!

Naposledy upravil UdL 21-05-2005 v 23:31 PM

Old Post 21-05-2005 v 19:21 PM
UdL
chat virus

Makroz Příspěvek č. 155

Páreček foteček z domácí cukrárny! O5 postranní wětwičky!

Fotr woe!

Naposledy upravil UdL 21-05-2005 v 19:51 PM

Old Post 21-05-2005 v 19:42 PM
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

Pardon že vám lezu do diskuze ale jak to vidíte s výnosem ? G-13 má prej docela malý výnosy a jak to podle fotek vypadá tak tomu nebude jinak. Jakože kýtíz mocné, ale ty paliczky nevypadaj moc veliký..sice asi beton a to orošení je taky masakr... Co ten cross OG a RF ?? změní tomu výnosy nebo tak ?? Vypadá to neskutečně... není to fotomontáž ?

[size=1]

Old Post 22-05-2005 v 10:09 AM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Příspěvek č. 157

Vítej v diskusi!

V porovnání s ostatníma kytkama mají ty kříženci fakt malý paličky. V životě jsem ale neměl v ruce tvrdší paličku! Čestný pionýrský!

Otázka výnosu je fakt diskutabilní. Po testovacím rychlosušeným vzorku mi pak ten kámoš za 2 dny říkal, že s tím fakt už opatrně. To si říkám taky, pokud bude chtít člověk bejt eště trochu funkční! Toho se moc dávat nebude!

Ale jak už jsem tu psal, do značný míry to bude i ovlivněno tím, že ty kytky maj málo prostoru pro kořeny a vůbec jsou na sobě celkem nahňácaný! Příští várku (a prdnu tam o5 oba křížence) pojedu v novým, každá kyti bude mít svůj wlastní píseček a 7 litrů místa na kořínky! Takže očekávám, že to bude wo něčem jiným! Navíc se chystám změnit pěstební taktiku, docela mě baví experimentovat. Pokud to nějak kloudně dopadne, podělím se o výsledky!

A vůbec - gdo chce welkej výnos, ať si pořídí Big Bud nebo něco podobnýho. G13 kříženci ale budou wo něčem jiným než o výnosu!

Jakej cross jsi myslel? Co to je za zkratky OG a RF? Zkusil jsem se zwednout ze židle, abych si neseděl na wedení, ale fakt jsem na to nepřišel, hlavně v souvislosti s tématem.

Čao!

UdL

Fotr woe!

Old Post 22-05-2005 v 12:16 PM
Murphy
Stálý Člen

Karma uživatele Murphy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Murphy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Murphy - 93% Pěstitelská

wedeni =o) Příspěvek č. 158

citace:
Původní příspěvek od UdL
Jakej cross jsi myslel? Co to je za zkratky OG a RF? Zkusil jsem se zwednout ze židle, abych si neseděl na wedení, ale fakt jsem na to nepřišel, hlavně v souvislosti s tématem.

Urcite myslel cross FRxOCxG13 .....

Co se tyce vynosu, tak toho bude urcite min oproti komercnim modelum, ale skafik z tyhle cukrarny nechci radsi ani videt ... Dobra prace Udelaku !!!

70w v-scrog, bubler ala G_man

Murphyho políčko 2005

Old Post 22-05-2005 v 14:02 PM
Murphy je offline   Profil uživatele Murphy   Find more posts by Murphy   Foto galerie člena Murphy   Click here to Send Murphy a Private Message   Add Murphy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

musím říc že UDL to napsal uplmě perfektně a přesně tak i kdyby to vycházelo 5g na kytku tak to vypadá na pořádnou dobrotu a o tu nám přeci jde!!!!!

Old Post 22-05-2005 v 14:03 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

No myslel sem jestli ten croos s G-13 s těma FR a OC tomu ten výnos nezvýšilo enbo tak... S kámošem uvažujem o nějakým tom scrossu G-13 (neboj, nejsem magor, vím že čistá není ) a právě že jich je docela dost... tak se dívám na to FRxOCxG13 a G-13 BWxBW..přece jen vím že tady na groweru se nějaké řízečky potulují a tak se tak dopředu informuju.. Páč vzhledem k velikosti mojí skříně právě že potřebuju něco co bude spíš do qality než qantiti ale to já jen tak informativně..an další grow času dost...

[size=1]

Old Post 22-05-2005 v 15:26 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás