Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky pošlu fotečku jak se mají G.
Je pravda že romulan je takovej zaprdnutější,ale sázim že po přendání na bublák se to pěkně rozjede.
Včera jsem sklidil,tákže tak do týdne jdou pod 400MH.
udl:popelka je opravdu náchylná.NH už se sluní v pařeníku
Můžu potvrdit neobyčejnou krásu a sílu Maharsiho G13BW.
Podle mě je označení G13 hodnota přetížení, které člověk po její konzumaci zažívá.Prostě Vám přilepí prdel ke gauči a zarudlé oči se budou sami zavírat.Výborný lek na mé špatné usínání.Navíc je to sexy kočka i když je vdova.
Dlouho jsem se tu neukázal s aktualizací, nějak nebyl čas…
Včera dostaly poslední dávku AH + PK13+14 a tak nejpozději ve středu dostanou Ripen. Nechci zas moc přepálit dobu qětu, aby po degustaci nebyla narkóza! Takhle mám naplánován začátek flushingu okolo 65. dne (pomocí enzymů provádím pouze 3 dny!!! ). V podstatě se držím doporučené doby qětu dle OG a Flowermana. Akorát STLxP99 už se mělo houpat. Tam by těch 50 stačilo. Takže stejnak narkóza. Uwidíme!
Před každým hnojením teď provádím jednodenní očišťovací Cannazymokyselinocitronowou kůru! Pak jim totiž strašně chutná! To je čeká i před Ripenen.
Co se týče makrofoteg: boční větvičky! Hlavní stonky jsou eště pocukrowanější, ale tam mi nefunguje můj dřepo-koleno-statif, takže většina fotek byla nepoužitelná!
udle mám prozbu vyfot každou kytky sol a co nejvíce detajlů a plus popis co je to za kytku no prostě jako kdyby si fotil modelku jestli to je tedy možné ale ty je máš všechny v jedné nádobě co??? no ale ukaž co umíš
Tak jsem tu s dalšíma fotečkama. Kyti po 5 dnech dostaly novou várku Ripenu (z původního roztoku už moc nezbylo a ty hodnoty byly dost divoký!), tentokrát už ve slabší koncentraci (40 ml na 10 litrů vody, EC1,4). Možná v pondělí už začnu s průplachem, to uvidím podle EC hodnot.
Paličky na křížencích G13 nejsou žádní obři. V porovnání třeba s Orange Budem (foto 2 v pozadí) jsou fakt pidi, ale když srovnám jejich tvrdost, tak momentálně mezi zbytkem posádky nemaj konkurenci!!! Třeba to bude drtič plastowých drtiček! To hned po sklizni wyzkoušim!
Fotoz se mi o5 moc nedařily, nějak jsem byl po ránu , navíc to fotím pod rozsvícenejma Reptistarama, protože pod 400W tam bejvá vidět prd a to světlo je prostě takový jinší!
Jo a ve středu mi to nedalo a uštípnul jsem nejspodnější spodek z FRxOCxG13 , nechal usušit na tlumifce a testnul! MASAKR! Dal si to se mnou nic netušící kámoš a pak mi říkal, že měl problém dojít domů a trefit do postele!!! Nájezd okamžitý, hned jsem cejtil, jak tuhnou kolena a zůstal jsem jako přikowanej! Co se dělo s hlawou… Ráno jsem se pak zmohl jen na "tywoe - to neni možný!" Bylo to tam! A dost hustě!
Pardon že vám lezu do diskuze ale jak to vidíte s výnosem ? G-13 má prej docela malý výnosy a jak to podle fotek vypadá tak tomu nebude jinak. Jakože kýtíz mocné, ale ty paliczky nevypadaj moc veliký..sice asi beton a to orošení je taky masakr... Co ten cross OG a RF ?? změní tomu výnosy nebo tak ?? Vypadá to neskutečně... není to fotomontáž ?
V porovnání s ostatníma kytkama mají ty kříženci fakt malý paličky. V životě jsem ale neměl v ruce tvrdší paličku! Čestný pionýrský!
Otázka výnosu je fakt diskutabilní. Po testovacím rychlosušeným vzorku mi pak ten kámoš za 2 dny říkal, že s tím fakt už opatrně. To si říkám taky, pokud bude chtít člověk bejt eště trochu funkční! Toho se moc dávat nebude!
Ale jak už jsem tu psal, do značný míry to bude i ovlivněno tím, že ty kytky maj málo prostoru pro kořeny a vůbec jsou na sobě celkem nahňácaný! Příští várku (a prdnu tam o5 oba křížence) pojedu v novým, každá kyti bude mít svůj wlastní píseček a 7 litrů místa na kořínky! Takže očekávám, že to bude wo něčem jiným! Navíc se chystám změnit pěstební taktiku, docela mě baví experimentovat. Pokud to nějak kloudně dopadne, podělím se o výsledky!
A vůbec - gdo chce welkej výnos, ať si pořídí Big Bud nebo něco podobnýho. G13 kříženci ale budou wo něčem jiným než o výnosu!
Jakej cross jsi myslel? Co to je za zkratky OG a RF? Zkusil jsem se zwednout ze židle, abych si neseděl na wedení, ale fakt jsem na to nepřišel, hlavně v souvislosti s tématem.
Původní příspěvek od UdL
Jakej cross jsi myslel? Co to je za zkratky OG a RF? Zkusil jsem se zwednout ze židle, abych si neseděl na wedení, ale fakt jsem na to nepřišel, hlavně v souvislosti s tématem.
Urcite myslel cross FRxOCxG13 .....
Co se tyce vynosu, tak toho bude urcite min oproti komercnim modelum, ale skafik z tyhle cukrarny nechci radsi ani videt ... Dobra prace Udelaku !!!
No myslel sem jestli ten croos s G-13 s těma FR a OC tomu ten výnos nezvýšilo enbo tak... S kámošem uvažujem o nějakým tom scrossu G-13 (neboj, nejsem magor, vím že čistá není ) a právě že jich je docela dost... tak se dívám na to FRxOCxG13 a G-13 BWxBW..přece jen vím že tady na groweru se nějaké řízečky potulují a tak se tak dopředu informuju.. Páč vzhledem k velikosti mojí skříně právě že potřebuju něco co bude spíš do qality než qantiti ale to já jen tak informativně..an další grow času dost...