Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mě se taky zdá, že mazar páč ho ted hulim..měl sem kytku na balkoně..a to jenom na balkoně a skoro po každym většim špeku sem nechutně přepálenej ty woe to skoro ani nejde hulit :-)))))
Původní příspěvek od Robie mě se taky zdá, že mazar páč ho ted hulim..měl sem kytku na balkoně..a to jenom na balkoně a skoro po každym většim špeku sem nechutně přepálenej ty woe to skoro ani nejde hulit :-)))))
Jo tak to jsem na toho mazara zvedavej...ted mi roste po LEDkama...
jinak zatim nejsilnejsi co jsem kouril byl podle me Jack Herer :c)
to je fakt mazec :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Nevim jestli je vůbec důležitý se o tom bavit co je nejsilnější,
protože to automaticky neznamená nejlepší!
Kouřil jsem třeba venkovního křížence Shivy a Ruderalis Skunk a bylo to takový jednoprdový peklo.
Jinak určitě ten Mazárek,Nevilka a vůbec všechny rostlinky rodu Hase.
Ne nadarmo u ni píšou jen pro zkušené pěstitele.
Bohour : no jasnýýý - vono to pak zmašťuje porád stejně... taky jedu tři druhy.. - vlastně 2, bo Buddha nějak nepřežil no... ale vono se zase časem naskytne nějakej řízek něčeho co neznám