Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj moc pěknej pěst... mohl by jsi prosím tě napsat něco o tom jak hnojíš kokos hnojivama od JIDB mám v plánu si je na další kolo koupit.Držíš se tabulky ? Nebo jak hnojíš v růstu a v květu ?
Přeju ti hodně úspěchů.
Ahoj moc pěknej pěst... mohl by jsi prosím tě napsat něco o tom jak hnojíš kokos hnojivama od JIDB mám v plánu si je na další kolo koupit.Držíš se tabulky ? Nebo jak hnojíš v růstu a v květu ?
Přeju ti hodně úspěchů.
Původní příspěvek od KALAJDY Ahoj moc pěknej pěst... mohl by jsi prosím tě napsat něco o tom jak hnojíš kokos hnojivama od JIDB mám v plánu si je na další kolo koupit.Držíš se tabulky ? Nebo jak hnojíš v růstu a v květu ?
Přeju ti hodně úspěchů.
jinak já osobně jedu JIDB už několikáte kolo a myslím, že poměr cena/výkon je vynikající...
co se týče tabulky, tak se jí klidně drž, ale mě osobně se osvědčilo trochu přidat a kytky to v pohodě skousnou, takže žádné přehnojení u toho nehrozí... každopádně vše se dočteš v tom thredu...
Tak já mám za dva roky co tyhle hnojky jedu vyzkoušený že kdybych měl hnojit podle jejich tabulky, tak vypěstuju velký žlutý hovno.
Píšou že do kokosu na 10 litrů zálivky máš dát 9 ml. složky A, ,18 M, 27 B. Píšu teď o kvetení cca. pátej týden. Takto namíchaná zálivka má ec maximálně 1.1.-1.2. což je pro tuhle fázi kvetení žalostně málo.
Já dávám vždy dvojnásobnou dávku, tedy 18 A, 36 M, 54 B na 10 litrů vody a ec mám hned cca 2.2-2.3.
Jelikož znám SSH už nazpaměť, dobře vím co potřebují a že jsou hóóóódně nenažraný a ec kolem 3.0. v dobrých podmínkách pro ně není žádnej problém.
Přikládám ještě foto matkárny s mláďatama a maminkama a pro ty co zbytečně pálí kvanta elektřiny inspiraci že to jde nádherně pod obyčejnou zářivkou 4 x 18 W.
taky jedu kokos a peru do toho EC 1.9.-2.2... samozřejmě v květu, jak jsi psal i ty...
zapomněl sem zmínit, že leju hnoje o něco víc, ale podle tabulky(jejich stará tabulka) pro měkkou vodu, takže je to o dost víc, než píšou, ale tolik co ty tam opravdu nedávám...dávám 15,25,35/10l vody... k tomu ještě něco málo květovýho boosteru od plagronu, který sem teď vyměnil za booster přímo od JIDB, takže sem na to hooodně zvědavej, jak se kluci pochlapili a co vyvinuli za masakr :-)
jinak jedu už několikáté kolo White Russian a to dávkování rusákovi vyhovuje... takže tvoje SSH má samozřejmě jiné požadavky než rusák :-)
co se týče tvýho svícení v matkárně s mláďatama, tak s tebou naprosto souhlasím, jelikož i já jedu pod 4x18w od vyklíčení a tak 80% růstu... nemám teda to co ty, ale mám toto 2x http://www.elektro-paloucek.cz/svit...-218-230v-2x18w ve škříni na předpěst vytapetovanou orca folií...
Tady ještě zhruba pro představu výbavička pro obě skříně ať to nemusím všechno vypisovat. Ještě mám velikou zvlhčovačku ETA která teď odpočívá v krabici a čeká na další kolo.
400W SSH, jsou cca. dva týdny pozadu proti těm ve druhé skříni, tak se teprve rozjíždějí.
Na fotce čerstvý řízečky právě putují do kelímků se substrátem Grow mix od Green Label.