Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny, i já jsem se rozhodl, že začnu s indoorem a potřeboval bych od Vás pár užitečných rad. Chtěl bych rovnou koupit celý komplet, ale: 1)Nevím jak velký Growbox(jaký je rozdíl darkroom,homebox atd.?) a jak velkou wattáž(už jsem četl jaká je potřeba wattáž, na jak velký box), pro první pěstování. Myslel jsem mít klidně i 2 growboxy, jeden větší pro mateční rostlinu a druhý menší který by sloužil k rozjíždění řízků. 2)Nevím v čem pěstovat, zda kokos,hlína, nebo ostatní..3)Potřeboval bych poradit, s výběrem prvního modelu. Do této doby, jsem jel pouze outdoor(skleník,fóliovník), do indooru nejsem zatím až tolik zasvěcen a proto budu vděčný za všechny Vaše rady a tipy. Předem děkuji za odpověď )
Ahoj, jestli začínáš tak na matku kašli... Sežeň kvaltní řezy a zkus nejdříve max 400w s boxem 1x1 metr... Homebox je kvalitnejsi vyroba, ale na sklizni to nepozná.. pro začátek je taktéž lepší hlína..
Dobře, děkuji za rady ) Právě kamarád co pěstuje už dlouho, tak jsem mu říkal, že si udělám homebox a on, ať se na to vykašlu a koupím growbox, že se to vyplatí víc a nemusím doma nic kutit. Měl jsem v plánu tak těch 400w a box, tak 90x90x170 Co na to říkáte?
Joo na takový jsem právě koukal, ještě jsem viděl levnější asi za 6k, ale ještě se moc neorientuju v dílech je tam toto:
Dark Street ver. 2.5 - 90 x 90 x 170 (nový)
Cooltube komplet 400W - Cooltube 125mm + stínidlo, (nový)
Přeřadník 400W Elt Arce, (nový)
Sodíková výbojka Philips -Master Son-T Pia Plus 400W (květ) (nová)
Jak jsme na tom kvalitně?
Cool tube nenj dobry stinitko a chybi ti yam ventilace kvetinace hlina hnojiva teplomer vlhkomer popripade ph a ec metr a taky nejakej ofuk a pachac a potrubi
Původní příspěvek od Astronautr Cool tube nenj dobry stinitko a chybi ti yam ventilace kvetinace hlina hnojiva teplomer vlhkomer popripade ph a ec metr a taky nejakej ofuk a pachac a potrubi
já mám prostor 120x90, kde valím cooltubu a úplně v pohodě... když to s tím člověk aspoň trochu umí, tak je to v cajku...
jinak s tím zbytkem, co napsal astronautr tak nějak souhlasím + ti tam chybí ještě růstovka a závěsy na cooltubu(nebo obyč.stínidlo) a na pacháč...
já mám prostor 120x90, kde valím cooltubu a úplně v pohodě... když to s tím člověk aspoň trochu umí, tak je to v cajku...
jinak s tím zbytkem, co napsal astronautr tak nějak souhlasím + ti tam chybí ještě růstovka a závěsy na cooltubu(nebo obyč.stínidlo) a na pacháč...
jesli mas priblen s teplem kup si radsi soutnika.bo.tak neco a tuby se zbav sam uvidis rozdil po jednom kole.
Cool tube je dobry pri problemech s teplem... je to ale na ukor dobreho odrazu (mala plocha). Nicmene rozdil neni tak zavratny.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od carlos Cool tube je dobry pri problemech s teplem... je to ale na ukor dobreho odrazu (mala plocha). Nicmene rozdil neni tak zavratny.
jasne ale sputnik vyresi problem s teplem stejne a svetlo rozprostre podstatne lip. a tipek to bude mit v mistnosti kde je kolem 17C tak asi problem s teplotou mit nebude kdyz tam neda tu ubohou 150M3 ventilaci i stou by to MOZNA slo ale nevim nemam to vyzkouseny.
Teplota si myslím nebude problém, ale potřeboval bych ještě vyřešit otázku přítahu a odtahu... . Mám meterostanici a naměřil jsem tam 55% vlhkost a teplotu 17,4 stupně kdybych přitopil bylo by klidně víc Tady je foto místnosti: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd....de2e3caed370b37 výška: cca 2,60m šířka:cca 1,8m délka:2,20m
Původní příspěvek od MildaSs Teplota si myslím nebude problém, ale potřeboval bych ještě vyřešit otázku přítahu a odtahu... . Mám meterostanici a naměřil jsem tam 55% vlhkost a teplotu 17,4 stupně kdybych přitopil bylo by klidně víc Tady je foto místnosti: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd....de2e3caed370b37 výška: cca 2,60m šířka:cca 1,8m délka:2,20m
Nakonec jsme se rozhodl pro úsporku 250w pro začátek. Prostorem nejsem omezen, takže bych mohl do boxu dát klidně 2x250w..na jak velký box by bylo tyto 2? ( Koukal jsem, že jsou docela prostorné)