Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec,
poradí mi někdo prosím? listy po obvodu tence, ale silně chytají žlutou barvu, a začalo to na listech ve spodních patrech. Listy postupně chytají světlý odstín zelené. Jde o model Orange bud Diesel, 23. den růstu. sodíkovka 250W, ventilace zajištěna, 18/6, teplota den 27 a noc 21, vlhkost 65%. Ph poslední včerejší měření 5.9. Listy byly spadlé, myslel jsem, že jde o přelití tak jsem teď dva dny nezaléval, vzchopily se a jsou stojné. Ale ta barva nic moc, jde o nedostatek dusíku? co myslíte? Btw: zatím bez žádných hnojiv, roste to v substratu od Plagronu s Bat guanem předhnojeným na 6 tejdnu díky přátelé...
ph je v pohodě. Zkoušel jsem dát poloviční 0,5ml/1l od Biobizzu Bio Grow a listy nejsou spadle pěkně stojné. Ale ta barva mě děsí..napadá Vás ještě něco? Přelité to být nemůže a Ph taky v pohodě
Orange Bud Diesel od 28.12., subs. = plagron Bat guano, Teplota 25-27 Den, Teplota 21 noc..zatím nehnojeno. 250W Sodíkovka, ventilace pořešena, Vlhkost ideal 65%. Naměřil jsem vyšší pH skoro až k 7, ale nejsem si jistý jestli na to jdu správně, do odstáté vody jsem nalil ocet a podlil...momentálně bez výsledku, nebude to ještě něčím jiným? Vše mám v Boxu Dark Street