Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tento grow idem len 5 rastliniek Cocolope...(DNA Genetics)
chcem vyskusat trochu väcsie rastlinky....
95% sativa, 5% indica....
semiacka som zasadila priamo do zeme, zo 6 vyslo 5...a jednu som zachranovala do teraz....taka bola biedna...
ale teraz maju nadherne zelene velke listy, a rastu mi pred ocami...
robia mi radost...kupila som im zvlhcovacku vzduchu, a poviem vam klima v stane je uplne podla FAQ...
tiez som si nakupila veci na klonovanie....zajtra by som chcela urobit prve klony...drzte mi palce...
1.foto vsetky po kope...
2.foto...najväcsia rastlinka...
3.foto najmensia rastlinka
...a na 4 fotke je moj prirastok ku pestovaniu...zvlhcovacka vzduchu...
Jak máš velké ty květináče? jinak male kytky bych napřed dával do menších květinačů, nechat je co nejvíc prokořenit a pak přesadit do větších.. ale je to můj postup a názor ) ...
btw. řezy dělat až u 3 měsíce stare kytky nejlépe..
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
inac padla tu otazka, ake velke su kvetinace...
su to 35l kvetinace....
a mam to z feminizovanych semiacok...ine ani nekupujem,
regular semiacka su mozno fajn na outdoor, ale palit 600w-mi na neisto, to sa ozaj neoplati....
hnojim ich s Bio Bizz...
...ja viem ze su to velke kvetinace, ale mam len 5 rastliniek, a stan 120x120x200......takze mam v plane nechat ich vyrast na poriadne kriky...
nejdem ich ani nejak FIM-ovat, alebo inac upravovat( zatial rastu do sirky aj vysky uplne nadherne)....
...hadam ich budem len roztahovat........a na dalsi grow, uz mam vybrane 11l hranate kvetinace.....
no skoda je spis ty hliny. Lepsi je to presazovat,kytka pak ma vzdycky jednou za cas peknou cerstvou hlinu. Na druhou stranu nic tim nepokazis
jinak jsem fakt zvedavej na chocolope dobrej vyber
Ahoj,vsetko pekne ale tie feminizovane semiačka su skor na skodu než uzitok.O matkach z femin sa tu popisalo vela,v skratke,nachylnost na hermafrotizmus..proste az ti zbludili samci gen sprcne celu sklizen je to na plač.Prejaví sa to trebars po pol roku uspesneho rezania klonov..preto dobry matkar nedotiahne feminu za prah svojho boxu
pokial chces usetrit cas ale nie kvalitu, oplatia sa kvalitne klony selektovane prave z regular seeds..Drzím palec a budem sledovat
Ahoj,zajímalo by mě jaký používáš substrát?Není to náhodou nějaký mix s kokosem.
Jestli náhodou nebude špatný PH nebo spíš EC půdy či zálivky a vypadá to na přebytek dusíku viz.výňatek s FAQu
Teď k přebytku dusíku v hlíně nebo jiných pěstebních médiích. Rostlina bude mít celkově TMAVĚ zelenou barvu a zpožděné dospívání. Protože se dusík zapojuje v růstové fázi, přespříliš dusíku vyústí ve vysoké rostliny s tenkým stonkem. Přírůstky budou vysoké a květina se může více „potit“, ale ne vždy.
Pokud květiny přiživujete hnojivy na bázi čpavku, můžou se objevit důsledky otravy NH4+: pomalejší růst, poškození na listech a kořenech, okraje listů se zkroutí dolů.
Také velké listy můžou dostat podobu „pařátu“. Konečky budou směřovat dolů, ale list zůstane vzhůru (asi jako když ohnete prsty). Listy můžou být zkroucené … hlavně nové přírůstky. Kořeny nebudou dostatečně vyvinuté, dojde ke zpomalení kvetení. Výnosy se sníží, protože přebytek dusíku v raném období květu zpomaluje růst palic. Zpomalí se i vnitřní rozvod vody kvůli cévním defektům. Přespříliš draslíku a dusíku způsobí, že rostlina přestane přijímat vápník.
Toť FAQt
EDIT:Tip- všimnul jsem si tý konve vevnitř na tom světle s tím hnojivem v zálivce. No nevim,radši bych to tam na tom světle nenechával stát moc dlouho vlastně by bylo nejlepší připravovat jenom tolik kolik je potřeba.
No,ale to už asi víš.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
Vdaka za rady a komentare...dievcatam sa dari dobre, su nadherne, v stane maju 27*C vlhkost sa pohybuje od 45-60 %...ked je zapnuta zvlhcovacka....
myslim ze prave ona ma zasluhu, ze rastu tak nadherne...
ale ked sa zvlhcovacka vyprazdni, vlhkost klesa na 20%....
nejake fotecky .....spolu...
a tu je ta moja najmensia...som myslela ze neprezije...
2-3-4 tyzdnova....
jede to parádně, možná bych aplikoval na ty 2 největší Fim metodu, zbyle kytky doženou ty velké a z velkých se ti to parádně rozvětví = vyplníš víc prostoru
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách