Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Klony :Jsou cca týden v boxu,řezány 2 várky klonů,jedna u mě druhá u kamaráda(ten problémy žádné nemá)
Medium: Hlína 2druhy,nejdražší co jsem našel v hoby obchodě Obsahuje i nějakou podivnou věc proti vysychání(vypada to jako perlit,trošku větší kuličky)
Teplota : 25-29 přes den...V noci kolem 20
Osvětlení :600W v Cooltubě
Ventilace : 420m3 +ofuk...Přes den jedou oba na full v noci se odtah přepína na únosnou hladinu hluku(asi 1/3 výkonu)
PH : dodržuju hodnotu kolem 6
EC : neznámé
Hojky : Mám přichystaný Plagron,ale zatím ještě nedostali ani kapku,nevím jestli je to vhodné hnojit když mám tento problém...Zatím jsem dal jen zalivku s upraveným PH+enzymy od Canny
Myslel jsem jestli to náhodou není přelitím tak jsem to nechal ůplně proschnout,poté voda+enzymy a stav se stále nelepší,hledal jsem škůdce na listech a nic tam není,jediné co jsem zaznamenal je výskyt takovích těch malích mušek v malém množství(mám tam ty žluté lepové desky a nejsu moc oblepené(dokonce myslím že ty mušky ani nějak neškodí.Nebo se pletu_?
Pro lepší orientaci v problému přidávám foto jedné chudinky,problém je u všech stejný:
Medium: Hlína 2druhy,nejdražší co jsem našel v hoby obchodě Obsahuje i nějakou podivnou věc proti vysichání(vypada to jako perlit,trošku větší kuličky)
[/B]
Čest, na každý hlíně je napsáno ph i ec, to že je nejdražší neznamená že je vhodná pro to co potřebuješ.jestli si koupil nějakej kyselej speciál tak by tomu odpovídali ty příznaky.
Původní příspěvek od Vlach hledal jsem škůdce na listech a nic tam není,jediné co jsem zaznamenal je výskyt takovích těch malích mušek v malém množství(mám tam ty žluté lepové desky a nejsu moc oblepené(dokonce myslím že ty mušky ani nějak neškodí.Nebo se pletu_?
rostou ti?? jestli nerostou a nepoznáš na nich žádnou změnu tak by to mohlo bejt špatnou hlínou a kořený třeba vubec nerostou.. to se mi už stalo a vypadali taghle nějak :-)
právě že rostou,ale pomaleji než by měli,koukal jsem na kořenoví bal a vypadá že se mu daří,normálně bíle kořeny dokonce už po celém 6L květníku,zítra hodím foto jen tak pro info....mušky s toho nějak moc nevylítávaj je jich tam minimum ani si nejsem jistý jestly se skuteěně jedná o ty smutnice.....Každopádně ten týpek co to popisuje v tom threadu co jsem nahodil měl ůplně na chlup stejný problém jako já,jen to bohužel nedokončil tak nevím jak mu to nakonec dopadlo
Chybí ji , voda , hnojivo , vlhkost , voda , vlhkost , voda , hnojivo a když ne a nejede tak nemá kořeny a je třeba v prdeli , smutnice ti kytku nevysajou ...
Původní příspěvek od Hlava Chybí ji , voda , hnojivo , vlhkost , voda , vlhkost , voda , hnojivo a když ne a nejede tak nemá kořeny a je třeba v prdeli , smutnice ti kytku nevysajou ...