Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
FLEK:
Miesto kde svieti od rána,takmer do večera priame slniečko.
Je niekde uprostred lesa. Miesto by nemal objaviť nikto,keďže sa tam vždy mám problém dostať aj ja
ODRODY:
3x White rhino x Belladona
2x Mountain jam x silverado
3x Noname + 1 doma
mam ich v jednom kybli. 3 nonames,kybel zahrabany v hline a hore je ešte daná fólia ktorá je prepichnutá aby sa tam dostalo trochu dažďa Takže no problem sú to iba noname ,na original semena ešte len čakám
A niektorý ludia ani nepredpestovávajú,ale sadia rovno v prírode ,takže natom neni nič nezvičajne.čus
Tak dnes som bol na políčku. Semiačka zatial neprišli ,tak zatial sa musím uspokojiť so štirma nonames. Nebol som tam asi týžden a rastlinky som nechal prikrité fóliou ,čo sposobilo ,že sa nemali kam ťahať ,čiže sú trocha zdeformované,ale verím ,že sa dajú dokopy Jednu som hodil do zeminy ktorá je na políčku ,aby som vedel či sa dá do nej sadiť,taká skušobná rastlinky :P ..
nejaké foto /kvalita na nič,nemám nič iné na fotenie/ nech to raste
Tak zatial to vyzerá takto ..
Dnes som zasial semená ,tak uvidíme jak to pojde ďalej.
Spravil som ešte taký provizorný foliak a pohadzal okolo ludske vlasy.
Zajtra pojdem kupit asi ten vanish,aj keď mi skor robi starosti to,že je to hned pri mravenisku,takže kúpim ešte nejaké cukríky a odniekial si musím zohnat rýl,alebo kýble.
Zatial vysiate:
3x White rhino x Belladona
3x Top 44 x Belladona
3x Mountain jam x silverado
Ostatné budu vysiate do konca týždna kým nenájdem pole č2
čuus !
hehe na mravence se vyser ti nicemu nevadi , spis bych se bal v lete klistat , tady ty keriky maly sou jich plny , taky sem v tom pestoval jeden rok a ani sem tam potom kvuli tem klistatum nechodil, protoze me neskutecne srali , jinak mas to slusne vymysleny a nesetri na tech dirach , udelej je poradny a davaj to daleko od sebe at mas poradny kytky pic D.
no čítal som tu na G nečo o mravcoch ,ale jeden napísal,že bacha na ne,druhy že su neškodný no tak uvidím ,keď už som to tam dal ,tak to premiestnovať nebudem
Dnes som bol zasa na políčku ,vlastne iba koli tomu ,aby som dokončil moj miny fóliak na predpest