Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobrý den
Jistě nejsem sám kdo na Cannafestu od banky Dinafem dostal výměnou za e-mail semínko genetiky Critical + . U mě se projevila typická pijavičí povaha, poptal jsem se kámošů a v kapse se mi nakonec sešlo semínek rovnou 5.
První dojem nic moc, světlé a slabě žilkované semeno nevypadalo zrovna vitálně. I tak jsem se rozhodl že jim dám prostor,zasadím je a uvidím co se z nich vytáhne
22. 11 jsem je dal klíčit v ubrousku do petriho misky s odstátou vodou, teplota 23 C.
26. 11 světlé semeno postupně ztmavlo na celkem normální barvu, žádný náznak klíčení
27. 11 prasknutí prvního semene, během dalších 2 dnů praskly 4/5 a ukázal se klíček
29. 11 dvě semena s klíčkem cca 1cm, dvě semena naprasklá a je vidět klíček, jedno semeno stále bez života. Rozhodl jsem se přesadit je z petriho misky do 0,5 l kelímku s Allmixem.
...
pokračování příště
Byl bych moc rád kdyby jste do tohoto dredu posílali všechny informace o této odrůdě, vaše pozitivní i negatovní dojmy a budu rád za každou fotografii.
Popis banky:
(přeloženo překladačem, překopáno do češtiny)
Sex: feminizovaná
Typ: Indica
Kvetoucí: fotoperioda
Genetika: BigBud x Skunk
čas kvetení: střední
doba květu: 45-50 den
Výška: střední
THC: 12% -16%
Charakteristika: ovocná vůně skunk, lahodná chuť
Dinafem Semena Critical + je fantastický Indica hybrid, výtězný strain který obdržel Highlife Glass Barcelona. Dinafem Critical + je vysoce výnosná, vysoce high, ale přesto ovocná vůně se skunk lahodnou chuťí. Při vnitřním pěstování budete muset použít silné ventilátory s pachovým filtrem které odstraní silné skunkové aroma během růstu. Critical + je velmi silný kouř, psychicky a fyzicky, s vysokým výnosem a sklizní na začátku října. Critical + kvete 45-50 dnů.
30. listopadu - už to leze ven, první dva jedinci se prokousaly hlínou. 8 dní od začátku klíčení. Zatím jsem mile překvapen.
Rostou pod 200w úsporkou v růstovém spektru.
nazdárek já mám taky 2 semínka Critical+ a jedno jsem si už taky vyklíčil.
jsem na to hodně zvědavej a po přečtení toho popisu ještě víc, mohlo by to být hustý.
držím palce.
zajimavý já to přesně nepočítám ale mám za to že dneska to mám 6 nebo 7 dní z toho 3 už pod lampou a už mám 2 cm dal jsem to do total mixu od green labelu chtěl bych udržet matku-(pár řízků dovnitř) a tu dát pak na jaře ven.
Sázim až za necelé dva měsíce (až dojedu skříň), tak zde aspoň uvidim jak to jede :-) zajímá mě jestli to bude mít opravdu výnos po BigBudu, tak rychle kveteni a ustalenou genetickou strukturu, nebo to bude řidkej stonkatej humus + 4 phena.. uvidíme, budu sledovat :-)
zatim ZAGG
Původní příspěvek od hej-rup 4 prosince 12 dní od začátku klíčení konečnej poměr vyklíčenejch / nevyklíčenejch je 3 : 5 ... Mohlo to bejt lepší i horší.
taky bych rekl ze 60ti procentni klicivost je spis hrozna... mozna jeto nahoda.. prece jenom nemuzem usuzovat zavery pouze z 5ti seeds, uvidime jakou budou mit klicivost ostatni ;-)
Zdar!
Já teď zrovna rozjel tři semínka Critical Jack, taky feminizovaný, mám je tak ve stejný fázi jako ty, taky Dinafem.
Vylezly všechny tři, nijak extra jsem to neklíči, prostě jsem je rovnou prdnul do substrátu, někdy začátkem Ledna pujdou do bedny a posléze na květ, tak pak můžem porovnat.