Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím dneska čučim a v poště jsem nalezl toto
tak jsem se chtěl zeptat zda o tom něco někdo nevíte?
Za 1. Jména semen mi trochu připomínají originální modýlky
Za 2. Ceny mi přijdou trochu dost na seedbanku, kterou ani neznám
Za 3. To je produkce nebo prodej semen v ČR legální?
Jo jo Hlava má pravdu, to že jste o týhle bance neslyšeli neznamená, že neni seriozní!
Já od nich měl loni BCN Diesel a paráda. K ostatním modelům se vyjadřovat nemůžu. Proč? Protože jsem je nejel!
Nicméně s těma semenama to neni tak uplně jednoduchý... Přemejšleli jsme s kamarádem, že bychom si založili nějakou reseller firmu na netu, ale po poradě s právníky jsme to nechali bejt. (Už si nepamatuju co tam bylo za zádrhel, ale něco určitě! )
Edit: Pro Ono: No kamarádka pracuje v právnický firmě, tak se jich na to ptala. Až ji potkám, tak se zeptám co v tom bylo za háček a pak ti napíšu!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
ČAU JA JSEM SI OBĚDNAL Z WEBU GROWMARKET SEEDS MATARO BLUE S KANNABIE V PONDELI MI TO DOŠLO NA MEJL REKLAMA V UTEY SEM TO OBĚDNAL VE STŘEDU MI VOLALI POTVRDIL SME OBĚDNAVKU DNES VE ČTVRTEK MI TO DOŠLO ALE NEJSEM SI UPLNE JISTY ZDA TO NENÍ DOJEB SEMINKA SOU NĚJAKY VELKY JAK KDYBI TECHNICKI PRVNI CO MĚ NAPADLO CO DĚLAM U JINYCH SEMINEK JE HO ZMAČKNOUT JESTLI NENÍ ŠPATNY A SAMOZDŘJMĚ PRASKLO OSTATNÍ UŽ SEM NESKOUŠEL A DAL SEM TO KLÍČÍT SEMINKA SE MI NĚJAK NEZDAJI NĚKTERY SOU VIC DO HNĚDA NĚKTERY ZAS DO ŽLUTA TAK NEWÍM KAŽDOPADNĚ POČKAM JESTLI VYKLIČI A PAK SEM NAPIŠI JEŠTE SEM SKUSIM DAT FOTKY
TAKSKOUŠÍM PŘIDAT FOTKY JINAK SEEDS MI PŘIŠLI V OBALU OD CD JAK SEM TO ROZBALOVAL SME ZUŘIL ŽE MI MYSTO SEEDS POSILAJI CD :-D ALE SEMENA SEM TAM NAŠEL TAK TU SOU TY FOTA