Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teraz som sa vrátil z Indie , skúšal som hašiš , trávu ...je to seno ..
skúšal som to v Indii , na Jamajke na Kube , v Mexiku , v Argentine , v Brazílii , v Peru , Bolivii, Chile, Thajsku , laose, v Kambodzii, v Keni..atd
tu pestujeme vyšlachtené odrody , tam sú len oplodnené oblbujúce indiky ,,,zlaté dobré české krčmy a českí kamaráti čo pestujú kvalitnú trávu ...
v Indii som zaviedol bongo , Singa som som sfajčil ako tela ,nechal som mu kotol a bol šťastný ako pes
jjaman
pic zejtra touhle dobou už budu v letadle směr denpasar -bali/jáva jsem zvědavej na co tam narazím dost se píše že je tam rozšířená australská hydročudka tak uvidíme chtěl bych dotáhnout nějaký semena místních modelú jestli tam nějaký maj snad na nějaký narazím,jinak je pravda že lepší trávu než je u nás sem ještě nehulil ale to srovnávám jen z evropskejma destinacema a egyptem jinde jsem ztm nebyl až ted vyrážím dál,pak dám vědět jak to dopadlo,ztm pic
Hlava ..iste pojdem zas do Prahy a stretneme sa ...len už starnem a nefungujem tak divoko ... .necítim sa starý, ale na vlak v Bombay som len tak tak naskočil..hehe..
najsilnejšiu odrodu som fajčil vo Venezuele , tam som sa po bongu musel vrátiť na izbu lebo som nevládal chodiť ..radšej mám satívy
India je divoká , za všetky ceny musíš bojovať , sú to špinaví cigáni bez urážky ...Goa ani nie je India , skor mi to pripadalo ako Jamajka..bol som v Dilii , Varanasi , Agra , Jaipur, Bombay a na Goa ...ak tam niekto chce ísť len na relax tak doporučujem len Goa..letenky sú lacné a dokonca Goa je najlacnejšia čo sa týka ubytovania, stravy a nie je tam prohibícia ako v celej Indii , Tuborg za dvacku , ich pálenka za 15 a steak za 50 ..moped na den za stovku..
Laos sa mi aj tak páčil viac ...gram trávy za dvacku , krásna príroda ..bol som tam v novembri , ale asi sa tam vrátim aj s priatelkou , po Mekongu je to paráda ..ak máte čas a nejaké peniaze tak pobehajte trošku po svete , zážitky vám ostanú a do hrobu si aj tak nikto nič nezoberie..
moje cesty nestoja majland , lebo si ich vačšinou sám organizujem , kúpim letenky aj 4 mesiace dopredu , naplánujem trasu a riešim presuny..nočné vlaky, lietadlá ...všetko si cez net zistím a objednám ...napr.nočné vlaky v Indii si objednáš už 3 mesiace dopredu ,lebo inak nemáš šancu ...prvý hotel si tiež pozriem ,aby mi mali kde poslať batožinu ak sa stratí , čo sa mi stáva , čo chcem konkrétne vidieť je jasné a ostatné je improvizácia ...jem na ulici kde je vela ludí ,lebo tam dobre varia ,lacno a žrádlo tam nehnije ako v reštauráciach pre turistov , bývam v hoteloch strednej kategorie...beriem doláre ,lebo sú viac akceptované ako euro..prečítam si nejaké cestopisy ,prečítam nejaké fóra , zistím čo za podvody robia s turistamy v danej krajine a je to ..a už riešim další ciel cesty
ja už ani nefotím , to robia kamoši , čo sa ku mne pridajú a potom sa pýšia na facebooku hehehe , je to lepšie fixovať v mozgu ako sa tam srať s foťákom
Dilli ...špina , smrad a nejaké pamiatky , pevnosť atd
Varanásí ...najvačší humus na svete ,hovná po ulici, špina a spalovanie mrtvych
Agra ..Taj Mahal a Agra Fort
Jaipur ..ružové mesto , pekné a klud
Bombay ..Bolywood , práčovna a Brána do Indie
Goa .. 100km pláží , mopedy,Tuborg , Hašiš,tráva a vodné fajky
cesty ma stoja od 1300 do 4000 eur ...vždy to predražuje len letenka a všade je lacnejšie ako v EU , pred rokom som si opať skočil na 2 týždne len do Ria a stálo to okolo 1200 , ale to som tam išiel už len skrz atmosféru a 2 týždne som sa tam len flákal, posedával v baroch , popíjal pivo a fajčil to ich seno , v Brazílii som bol aj rok predtým na 35 dní tak ma to už netlačilo do pobehovania
Původní příspěvek od Hlava ...kua chlape , porad si trham vlasy ze jsme se nepotkali , takze az tady budes , budu se snazit vse vynahradit a to v plné palbě , cau Hlava
citace:
Původní příspěvek od jjaman Hlava ..iste pojdem zas do Prahy a stretneme sa ...len už starnem a nefungujem tak divoko ...
hele chlapi jestli se potkáte, tak se k vám moc ráda přiseru. Hlavu jsem neviděla asi deset let a jjamana skoro třicet
a vidíš ...teraz som volal do Prahy ,chcel som od 2.4. že chcem hotel na 4 dni a prepájali ma 5 minút ..zložil som a recepčnú som poslal tam kde patrí , na sviatky som v Budapešti a jebem tieto slovanské národy..a aj kamoška bude spokojná , lebo mi tvrdí , že v Cechách som len sfajčený ako tela a neplním nič ..jaman