Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, jsem rypal tak mam par otazek :-D Super set na takove to domaci sviceni :-) Mas ty truhliky predelene, nebo jsou holky spolu ? Nevidim stinitko, sem slepej ?
Kdo čeká vítr, nikdy nezaseje, kdo hledí na mraky, nikdy nesklidí. Král Šalamoun
Čau
Slepej nejsi
Stinítko nemám. První grow jsem ho taky neměl.
Myslím že v mém případě je stínítko docela zbytečné pač lampa je asi 2cm od stopu a strop je potažen diamantovkou takže strop mi služí jako stínítko.
Truhlíky nemám oddělené kytky jsou spolu.
Jsem zvědavej sám jak to bude pokročovat.
Jinak kytky dnes dostali mini zalivku 0,4l vody + 1ml plagron roots + 0,5 ml grow.
Rosím několikrát denně hlavně na noc.
Vlhkost se pohybuje 38-50% podle toho jak rosím, pomáhám si vlhkou hadrou k udržení vlhkosti ale víc už to nejde .
Osobne bych to nehnojil jeste, ale je to tva skrin. Ta jedna kytka je ze seminka ? Vlhkost se da poresit bud sackama a nebo udelat nejakej parenak. Treba pres celou plochu natahnout potravinarskou folii a udelat do ni par der. Ted je ta vlhkost nejvic potreba, aspon nez jim narostou koreny a nejaky listy.
Kdo čeká vítr, nikdy nezaseje, kdo hledí na mraky, nikdy nesklidí. Král Šalamoun
No protože tam mám skoro 80 procent kokosu tak jsem si říkal že jim šoupnu trošku minimálně živin. mám tam dvě semínka takže 10x chronic + 1xnoname best outdoor roku 09 a jedno muj nejlepší out09
Ahoj
Prosím o radu zkušenější.
Minulý grow jsem jel 5o/5O hlina/kokos (hnojení:komplet plagron)- vše bez problému
Nyní jedu 80/20 kokos/hlina.
Chcic se zeptat jelikož jsem si takhle uletěl s tím kokosem jestli je nebo bude potřeba větší nebo jiná výživa než pěstování v hlíně děkuji.
Kytičky mají dnes 8 dní na růstu. Teplota,Vlhkost,Ph - Optimální. Zatím vše bez problému.
Jen mě zajímá vaše zkušenost hnojení kokosu díky.
Kokos sam o sebe nema ziadne ziviny ( narozdiel od hliny ), takze cim vacsi podiel kokosu, tym viac budes musiet solit. Je tu aj thread o hnojeni kokosu, skus sa mrknut/opytat pripadne tam, co by bolo asi najlepsie a kolko.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
13. den 18/6 příprava na SOG následně SCROG
Kytičky jsou nasměrované naohýbané a krásně valí dál.
Dnes nebo zítra bude vyrobena síť. I když všechny holky nejsou ještě tak vysoké v jaké vyšce bude síť, stejně ji už chci umístit a alespoń ty největší holky začít ohýbat. Jen nevím zda Po přepnutí na 12/12 pořád ohýbat nebo nechat nadrůst?
Původní příspěvek od G.M.O. 13. den 18/6 příprava na SOG následně SCROG
Ahoj no jestli chceš tak tam hod ten scrog no a ty kytky ted prepni a během 14ti dnů ti narostou raz tolik a to je musiš teprv ohýbat atd....ted jen střihni ty nejhorší spodní větve a vem snimi i spodní výhonky ktere stejně stojí za nic,jen překáží a udělal bys dobře kdybys při tom přepnutí vrcholky vsecky taky zaštípnul at ti nevyletí....k+