Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jeste jsem nedojel posledni kolo a uz planuju dalsi.Mam na vyber povicero odrud,ale necham jen 9 takze bych z mozneho vyberu potreboval neco vyskrtnout.zatim se nemuzu rozhodnout.do vseho se mi chce jit,ale kapacita prostoru to nedovoluje.4 odrudy budou muset z kola ven.jeste mam tyden na rozmysleni,tak kdyby mel nekdo navth,co vyskrtnout a nalezite to zduvodni,tak budu jen rad.
Čus, pěkný plány máš...
Tak asi E-rocket-to je původem švýcarskej venek, ne?
Potom asi záleží na phenotypech u WW(a od jaké seedbanky je) a SSH a dalších-kvůli době květu, jinak to jsou pecky-o tom žádná-určitě bych ze zvědavosti a kvůli dobrým preferencím ponechal Night hail ultra, Herijuana, Maple leaf indica...
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
WW je od MOC a SSH je pheno,ktere kvete 100-110 dni.E-rocket je bezesporu venkovka jak vino,ale tohle pheno jsem videl dojety pod 400w a neveril jsem.prave proto jsem ho zaradil do vyberu.uz mam vybrano,je na co se tesit.rizecky zatim koreni v matkarne.
Původní příspěvek od benji chaouat Jeste jsem nedojel posledni kolo a uz planuju dalsi.Mam na vyber povicero odrud,ale necham jen 9 takze bych z mozneho vyberu potreboval neco vyskrtnout.zatim se nemuzu rozhodnout.do vseho se mi chce jit,ale kapacita prostoru to nedovoluje.4 odrudy budou muset z kola ven.jeste mam tyden na rozmysleni,tak kdyby mel nekdo navth,co vyskrtnout a nalezite to zduvodni,tak budu jen rad.
neco moje selekce,neco kamaradova,neco od zpratelenych pestitelu.z toho co jsem uvedl jsem vybral 9.....ted nevim,jestli jsi chtel vedet matkare,nebo seedbanky.
tak uz se pracuje na tomhle kole.rizecky koreni a zapar dni zverejnim fotky.z odrud,ktere jsem mel na vyber nakonec pojedu vsechny.rustem a dobou kvetu se dost lisi,takze to bude hodne zajimavy.
no grow je v dost pokrocilym stadiu,jen nemam fotak.tenhle vikend mi kamos pujci,tak to sem hodim.z matkarny jsem hazel kytky do tohodle rumu rovnou na kvet,tak,abych sklizel prubezne,takze jsou krasky cca od 6-35 dnu kvetu.nakonec je tam sensi star(2 phena),G13/BW,bubblegum,SSH(2 phena),NHU(7 phen),KC36/shiva shanti(4 phena).
tak hecuj ten fotak kolego,vsichni jsme zvědavi na ty různorodé phenotypu,ja měl možnost vyzkoušet tež pár NHU pod 4k tak jsme zvědav jak se to vybarví tobě,jinak NHU mi tvořily velice kompaktní šišky,doufám si tvrdit že byly nejtvrdší z těch co jsem měl možnost pěstovat.