Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nirvana je pomerne rozporuplna seedbanka. V podstate sa zapodievaju preprcavanim genetiky inych renomovanejsich seedbank.
Treba trochu viac popozerat v OUT galerii, je tam par velmi podarenych threadov, kde sa seeds od Nirvyny oplatili. Na druhej strane tam ale najdes o dost viac threadov, kde Nirvanu kompletne zavrhli. Jednoducho pri ich "slachteni" mozes chytit kvalitne semiacka, ale s vacsou pravdepodobnostou dostanes nieco na h...o.
Byt tebou, tak tych par € navyse za osvedcene seeds dosetrim ( nepojdem par krat na pivo, obmedzim fajcenie, nepojdem za kurvami ).
EDIT: Uvazoval by som od nich Papayu, ta ma dost pozitivnych ohlasov. Urcite neuvazuj ich Early ediciu, tam je to velky vabank.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Naposledy upravil LemonJelly 17-09-2009 v 09:55 AM
z threadov tu na G. som čital aj pozitívne ohlasy na ich vlajkovú loď White Rhino, Papaya. Po prečítani iných som si však urobil jednoznačne negatívny obrázok na Early Misty.
Ahoj, já jel od Nirvany indoor white widow, northern lights a top44. Jak vdova, tak záře byly hodně povedený, jak účinky, tak výnosem. Co se týká top44 tak kvetla nějakých 55 dnů a silou nijak nevynikala. Momentálně mám od Nirvany venku papayu a northern lights. Papaya už je skoro hotová, má nádhernou exotickou vůni a testovanej záštipek naznačil, že půjde o kvalitní model. Záře venku ne a ne začít nasadit palice, rozuměj, kytky jsou to krásný, košatý, cca 150cm vysoký, ale bez palic. To samý má i kámoš co jí jede ze stejnýho balíčku semínek..Takže asi tak...peace&power
feminizovane od nich ne,nejlepe se zkus techto seminkum vyhybat,kamos má od sensi seed early skunk fem. a z 8mi semen 2samci za těžké prachy,sežeň si nějaké řízky a navíc nl je skoro v každé odrudě
jinak hele to máš těžký - objednáš si semínka. ted se může stát hodně věcí - chytneš ne úplně dobrý semínka něčeho co má pozitivní recenzi...stává se (durban, power plant) že začínají kvíst koncem září a druhému koncem září bujou ... navíc je to taky něco jako různý nebo hodně různý phenotypy a celková nestabilita...takže se jednomu stane že sklízí na konci září fajnový silný tvrdý pálky a hodně a druhej sklidí senko nebo ještě hůř plesnivějící sotva paličky a listy do mlíka
NÁHODA JE BLBEC a u Nirvany to platí dvojnásob imho
co jsem vyčetl jinde tak snad nirvana dává někdy i úplně jiný semínka nebo co
presne za malo penez hodne muziky..... mel sem od nich 2 genetiky: ICE a PPP ...... PPP se vydaril moc pekne a ICE byl tky paradni ..... mozna sem haluzak ae nemel sem z nirvanou problem. Uz sem tu cetl hodne negativny hodnoceni na nirvanu tak nvm mno... nahoda je blbec mej se
dekuji za vase nazory a tak jsem si obednal u sensi seeds super skunk feminizovany kamos mel od sensi skunk1 a parada 10 semen jich vylezlo 9 tak jsem zvedav na ten s.s. pestu zdar
Od Nirvany sme maly EARLY GIRL - TOTALNY SHIT , PPP-NADHERNA SUPA , DURBAN POISON - RISK AKO SVINA NIECO DOKVITLO NIECO NIE ! z nirvanou zatial skusenost dost na hovno !.
Ja na svoj prvy out od Nirvany nikdy nezabudnem! Bol to Superskunk!Aj teraz mi rastú SS-feminizované od Nirvany!Deticky moje,tu ide aj o to,ako sa o svoje rastlinky staráte!Ale je to pravda,ze náhoda je blbec!Clovek nikdy nevie....Ja som sa naopak sklamal v Dutch Passion!!!Uz nikdy viac!
Já ze zkušeností musím říct, že od nich už nikdy nevemu nic. Jel sem od nich Northern Lights, všech 10 vylezlo z toho 8 samic,, ale ve všech sem našel i pár kulek.
Pak jsem objednal Afghan a z 10 nevylezlo ani jedno!! Řekl bych že to je rozporuplný,,někomu to víde ,někomu ne. Vím že lidi koukají na cenu,, ale pak nasere i těch pár korun , když nevyleze nic!
Přidám pouze SVÉ osobní zkušenosti, bohužel né moc dobré.
Durban Poison - 10 semen, klíčivost v pohodě, 8 rostlin. Bohužel ŽÁDNÁ ANI NENAZNAČILA KVĚT!!!!!!!! Jak psal Respect je to u nirvany o štěstí a to jsem neměl.
Dále Early Bud - 5 semen, klíčivost v pohodě, 4 rostliny, které opět NIKDY nezačaly kvést!!!!
Měl jsem u nirvány vždy smůlu, ale zase znám spoustu lidí který si chrochtali nad krásnou úrodou, např. kolega pěstoval Cheese a krááásná kytka, taktéž kouření.
Já ale osobně už na nirvánu seru!!!
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff