Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, letos jsem si objednal s kámošema od Sensi seedS Early Pearl a Early Skunk, zbylo na mě od každého 5 semen. Bohužel mi vyklíčily jen 3 semínka Early skunku, bylo to zklamání ale aspoň něco. Naštěstí jsou všechny tři samice. Jednoho mám na balkoně a 2 na zahradě u babky. Zasazený byly začátkem května.
Jo fakt pěkný . Hnojil jsi něčím i při růstu nebo jsi začal až teď? A jak jsou vysoký? A poslední dotázek, na kterou stranu máš ten balkon? Díky za odpovědi a taky K+.
Začal jsem hnojit až teď na květ, růst jsem nechtěl moc hnát, přece jen je naproti další panelák a někdy když u ní hulím tam mám pocit že na mě všichni čumí. Teď může mít tak 1,5 m a začíná pomalu kvést, objevují se teprve první pestíky, doufám že to stihne včas. Hele a někde sem tu čet že na květ je lepší OBM než Kristalon, kde bych ho teda sehnal?
? to: Dr. Smokalot
Měl bych otázku, když máš s ES už zkušenosti, kdy tak hruba asi vykvete a voní hodně?, už teď se mi večer honí bytem tchoří smrad.
to: koles
skvěles mě rozesmál, K+, jo a ten pejsek je kámošův labrador
Já to teda míchám dohromady. OBM má příznivější složení živin na květ. Kristalon nemá skoro žádnej fosfor, ale zase obsahuje různý stopový prvky, který se taky neztratí. A sehnat se dá asi v zahrádkářství . Je to v takový umělohmotný flašce a když nevíš, jak to má vypadat, tak se dá lehce přehlídnout (vlastní zkušenost ). Takže se tam radši zeptej, neměl by to být jinak problém.