Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
objědnej něco pořádného z toho co jsi napsal stojí za to jen ta sheherezada poněvač patří do zlaté 3 od paradisseeds a pak ¨trošičku RED SKUNK jinak to ostatní jsou vyhozené peníze mám v plánu něco objědna ale šel bch do něčeho většího rád se nechám inspirovat jinak sám pro sebe si objědnám SHORTOVU F13
šel bych klído do té sheherezády je povážována ze zletý klneto stejně jako balladona a nebula a můj dlouhodobý pohled na věc je takový že zlaté staré modely
plha 2x bingo jednou stím BCBUD to byly mega sračky plus ten bonus jsem na 27dnu květu a vypadá to na pěkný shit a druhé bingo je cokoliv od CHIMERY a ta BBxGF je luxusní volba jinak při nízkém kurzu dolaru bych vzal tak 3 modely a tak 7členů by se hodilo
Chce to mit na vlastni selekci aspon 10-15seminek aby byla velka sance na nejvice fenotypu a vybirat....ja osobne uz tak rok koukam a ctu si veci o Martian mean green od DNA na icmagu.com a www.rollitup.org a ještě přemýšlím o něčem ze Subcool TGA viděl sem dannyboye a neni to vubec spatny nebo něco od BOGseeds ale nerad bych kupoval zajice v pytli
lidi nebláznět já už bych nešel do neproklepnuté seedsbanky je to rizk jak kráva
jinak souhlasím z výběrem BlueberryXBC Grapecfruit kdyby bylo něco lepšího než SHEHEREZADE tak bych jí taky změnil a Sensi Star tu nemusím už jsem jí měl a nic moc sice vím že záleží na phenu ale podruhé se mi riskovat nechce jinak co se tíče shortových modelu za ti prachy je tamobrovský procento mutacích takže zase risk já sice budu brát F13 ale jestli to nevíde tak to bude to poslední co jsem odněj bral poněvač by to už byl můj 3neuspěch jinak bych to tu začal pomalu směřovat do finále
to sa radsej poskladajte vsetci na nejaku odrodu od Pukka alebo Doggie Nuts seeds , tie ich ceny su ohromne.
btw. neviem ci ich akcia este plati ale ked kupite pytlik seeds tak dostanete v jeho hodnote druhy zadara,ale neviem ci ta ista genetika alebo nieco ine.... inac Doggie Nuts tam vystavuje aj nejaku G13#1, len ta cena vsakze...