Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » lidi jakou mate představu o sklizni g?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
noger
Nový Člen

Karma uživatele noger - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Jen tak by mne zajimala vase predstava idealni sklizne kolik (kilo)gramu spotrebujete za ten rok.

Old Post 20-05-2002 v 19:22 PM
noger je offline   Profil uživatele noger   Find more posts by noger   Foto galerie člena noger   Click here to Send noger a Private Message   Add noger to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Věřím, že tak 400géček by mě udělalo šťastným člověkem .

Old Post 20-05-2002 v 19:25 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Petes
Stálý Člen

Karma uživatele Petes - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Kazdopadne vzdy co nejvic, ale predminuly rok jsem mel outdoor 250g a celkem to v poho vyslo!!:-)Celek rok jsem byl kompletne s kamem porad v rausi!!Byl to nejakej kurevsky dobrej modiilek!

Old Post 20-05-2002 v 19:26 PM
Petes je offline   Profil uživatele Petes   Find more posts by Petes   Foto galerie člena Petes   Click here to Send Petes a Private Message   Add Petes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

od sklizne do sklizne, mysleno te skrinove... tak 100g myslim muze vystacit...

Old Post 20-05-2002 v 19:48 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sancho
Stálý Člen

Karma uživatele Sancho - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

No mňa ako úplného začiatočníka poteší každý gramec.
No idealná sklizeň 365g. (gram na deň) HAHAHA to len taký sen fak budem rád keď na tých 8 kytkách bude niečo.

Old Post 20-05-2002 v 19:48 PM
Sancho je offline   Profil uživatele Sancho   Find more posts by Sancho   Foto galerie člena Sancho   Click here to Send Sancho a Private Message   Add Sancho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolllf
Stálý Člen

Karma uživatele wolllf - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Já měl minulý rok 0.5 kg sušeného Outu, tento rok počítám /vždyť víte že to jde špatně říct/ tak neco kolem 5kg. Jinak doma to moc nejde /tak 20g/, tak si to chci vynahradit tou venkovkou.

Někdy zapomínáme, že žijeme!

Wolf

Old Post 21-05-2002 v 11:09 AM
wolllf je offline   Profil uživatele wolllf   Find more posts by wolllf   Foto galerie člena wolllf   Click here to Send wolllf a Private Message   Add wolllf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

mnozstvi Příspěvek č. 7

No od do sklizne + neco k darovani pratelum . Mam sedm policek a doufam ,ze mi z toho aspon jedno vyjde .To by snad melo ,i kdyz nepratel je hodne .

Old Post 21-05-2002 v 14:34 PM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
leveller
Stálý Člen

Karma uživatele leveller - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

měl jsem v loni tak okolo 40ti deka..polovinu jsem rozdal,minimálně,jestli ne víc..a pak jsem dost nešťastně experimentoval s výrobou likéru(50gramů)a co mi zbylo ..100gramů. Teď mám vysazeno tak po různu 24kytek a čekám na sklizeň,protože z toho svýho už nemám vůbec nic.Takže doufám v takovejch půl kila.... :-)

Old Post 21-05-2002 v 17:27 PM
leveller je offline   Profil uživatele leveller   Find more posts by leveller   Foto galerie člena leveller   Click here to Send leveller a Private Message   Add leveller to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 9

Když budeme brát v úvahu průměr venkovky na 70g ,tak 10 kyti by mělo stačit...ale čím víc tím líp (hůř).
Minulej rok to byli jenom dvě kytky,prostě to nějak nevyšlo,a hulil jsem z toho 2 měsíce...
tak že tak kytka na měsíc....

Old Post 21-05-2002 v 19:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

2 wolllf 5 kilo a to ti to nejni malo ? ja bejt tebou tak jeste zasadim jako ja si pravidelne kazdej rok prijdu na par set g ,ale jelikoz kourim mnoha mnoha lidmi tak to vzdycky vydrzi akorat tak 2 mesice pred dalsi sklizen ,tak letos doufam ze to bude lepsi.

Old Post 23-05-2002 v 14:16 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

k wolllf Příspěvek č. 11

Ty brdo, pet kilo, to je docela slusna hromada. To mas nakou tovarnu na hasis olej, nebo to prodavas , nebo to rozdavas , nebo co , nebo mas misto plic hroudu dehtu ??? To mi povez (napis).

Old Post 24-05-2002 v 16:59 PM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

no abych pravdu řek, tak vůbec nevim kolik toho chci, :-) nikdy sem totiž svuj outdoor nevážil, tak že nemám vůbec představu v géčkách kolik bych toho chtěl sprasit, ale měl sem letos dvě sklenice od vokurek, (ne narvaný) + jednu menčí (jen co bylo z balkónu, venku se kradlo) a vydrželo mi to tak do dubna, teď sem na suchu, mimo trošky asi na 6 brček, co sem si schoval na nejhorší časy :-), tak že bych chtěl sklidit tak jednou tolik co loni .-)) jste z toho někdo moudrej?? já ne

to MrVoslik: Voslíku, Voslíku, míň hul a víc choď do školy (přátelská rada :-))

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 24-05-2002 v 17:41 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolllf
Stálý Člen

Karma uživatele wolllf - 50% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 13

Prenda, Borifield:
Já mám hooooodně kamarádů...
...tak aby byly veeelké party

Někdy zapomínáme, že žijeme!

Wolf

Old Post 25-05-2002 v 22:04 PM
wolllf je offline   Profil uživatele wolllf   Find more posts by wolllf   Foto galerie člena wolllf   Click here to Send wolllf a Private Message   Add wolllf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tim
Stálý Člen

Karma uživatele Tim - 21% PěstitelskáKarma uživatele Tim - 21% Pěstitelská

Idealni sklizen? Příspěvek č. 14

No nejlepsi by byloneco toho peknyho Moravskyho modelu, aby mi to vydrzelo aspon do dalsi outdoorove sklizne. Tak zhruba tech pet kilo, nebo aspon dve az tri ty 5litrove zavarovacky. Nikdy jsem to nevazil, tak nemam poneti jak co mi vyjde. Jinak asi tech 4-5 dni mi vydrzi tak ta filmovka, tak si to spocitejte. Ne ze bych to vyhulil sam, ale tu prijde nejaky kamarad, tamhle jdem za nekym na navstevu, nebo se sejdem v baru.....vsak to znate.
Jo a nejaka ta party, to se neda zaradit nikam....kdybych to mel prirovnak k spotrebe auta, tak to je vir v nadrzi tak velky, ze to zezere i travu kolem silnice.

It is 4:20!!!
Time for smoke.
HighLife

Old Post 26-05-2002 v 01:48 AM
Tim je offline   Profil uživatele Tim   Find more posts by Tim   Foto galerie člena Tim   Click here to Send Tim a Private Message   Add Tim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lichťas
Stálý Člen

Karma uživatele Lichťas - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Jsem pěstující nováček, s kámošema to máme u jednoho týpka na zahradě a modlíme aspoň za pár (možná i víc než pár) paliček. I když kytek máme dost (asi 24) a přece jen o tom pěstování toho víme taky docela dost. Takže třeba bude příjemně překvapení...hehe...z-h-u-l-t-e !

z-h-u-l-t-e :-)

Old Post 26-05-2002 v 20:43 PM
Lichťas je offline   Profil uživatele Lichťas   Find more posts by Lichťas   Foto galerie člena Lichťas   Click here to Send Lichťas a Private Message   Add Lichťas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

od sklizně do sklizně je fine! 5kg??? jste blázni? to bych ani neměl kde skladovat (1kg=1 pytel na brambory!!!!) čím víc tím líp!!! lepší víc než míň, mě je stejně jedno kolik to váží! to mám vážit dení spotřebu nebo každýho jointa???!!! váha je mi celkem šuma fuck!!! hlavně ať není nouze!!!

Old Post 29-05-2002 v 12:27 PM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:31 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás