Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
slunce: cooltube 250W SON-T + diamantová folie na odraz
větřík: maly klipsňák,přítah euro 150m3/h , odtah přes cooltube euro 150m3/h
substrát: growmix od plagronu
hnojky: od Hesi
květníky 4,5l
teplota den/noc: 27/20°C
vlhkost:netuším
Snad mi to celé dopadne líp nežli předtím ikdyž jsem dostal řízky polezle sviluškami ale postřík už mají za sebou tak svilušky už šli na onen svět(doufám)
2.den na 18/6 tak mi držte palce ať to roste
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
breeder : sviňušky jsme měl už i minule tak vím co jsou zač :-( .. ale dík za radu s tím postřikem a info o nich, minule jsem se jich zbavil tak snad i teď
mám na ně nějakou chemku, zabrala i minule dobře tak uvidíme
ahoj...
mám dotaz na tu vlhkost? Nemyslíš že by jim nějaká prospěla nepřemýšlel jsi o zvlhčovčce? Ta by ti usnadnila práci a dá se sehnat celkem za levno...
Nebo by si mohl použít třeba jen igelytový sáček nebo rozřízlou petku...to nestojí nic
cannabi88 : hoj, jo vím že vlhkost je důležitá, o zvlčovačce jsem přemýšlel, ale teď nejsou penízky :-X .. ale snad se něco rísuje tak se uvidí, zatím to často rosím + tam mám vlký ručník
ohledně te petky už jsem přemýšlel ale zase bych musel zkrátit listy aby se mi do petky vlezly
a s tím sáčkem je to dobrý nápad asi to zítra pořeším, ale trochu jinak než to asi myslíš ty, moc dík za rady, musím si změřit tu vlkost ve skříni kolik tam mám, jelikož nemám vůbec potuchy
to slepec: Skus to nějak pořešit myslim že by se ti to mohlo ve finále na něčem odrazit nebo spíš už teď na začátku pak až si tvoje holky udělaj kořeny tak tu vlhkost tolik řešit nemusíš
Aktualizuj pak pls. fotozz ať mrknu jak sis s tím poradil....
Jinak na vlkhost jsou nějaký měřáky,ale jestli nemáš keš na zvlhčovačku tak asi nebude ani na teplovlhkoměr co??? Mě se momentálně rozsekal asi už byl nějakej jetej z Gshopu,takže taky jedu bez něj!
Tak jsem se pokusil nějak vyřešit vlhkost ve skříni
a proto jsem každe kyti postavil svuj malý skleníček.
Prozatímní řešení než snad seženu zvlhčovačku...
potravinářská foliie + špejle forever
Tak co, jak drží ty miniskleniky vlhkost? Té HEsi sadě fandím, sem zvědav, co dokáže. Co svilušky, koukals na listy?
je to už vyšší level oproti minulému kolu, kde jsi podpíral větráky stavebnicí z lega , ale prostě lego není jen hračka. K++