Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
White Widow od Dutch Passion:
Je slabšího vzrůstu v porovnání např. s Blueberry, ale zato se špičkově větví i bez zásahu pěstite. Je taky dost citlivá na fotoperiodu a do květu se jí moc nechce, kvete pomalu, takže je dobrý ke konci stáhnout světlo až na 8 hodin, aby se trochu zakulatla.
Podle dodavatele má být "jemné chuti", na což mě dostali a musím říct, že tomu tak teda vůbec není, škrábe jak vzteklej kocour. Tento neduh se mi nepodařilo odstranit ani poctivým školenim . Ale konec dobrý všechno dobré...
Jelikož to s milou WW vypadalo na raka hrtanu, udělal sem ze všech, ač. luxusně vypadajících paliček, hašík mokrou metodou pomocí home made BubbleBags. Až mě překvapilo jak to šlo rychle a jednoduše, výnos byl ohromující, barva... no mňam zlatě světle hnědá. První ochutnávka ukázala, že škrábání se velmi podstatně snížilo. High, které WW produkuje je opravdu prvotřídní a čísté jako křišťál, prostě kvalitka.
ww, myslim od Nirvana seeds. 20-30g kytka. Vynikajici jemna chut. pri vetsich davkach ( coz bylo hodne malo), dost nekontrolovatelne stavy. Pri vhodnem pomeru se dalo kourit kdekoliv bez typickeho zapachu
Kytky kosate do poloviny velkych listu jako pocukrovane Ale pouze tri samice z 10 semen.
White widow + twilight - ovravdu MEGA silné a dlouhotrvající High [ kupodivu outdoor] - co jsem kouril
White shark - Jak uz tady zaznelo velky bum a sum
jinak ESTER - to je modylek! ne moc znami - vetví se silenym spusobem
- je strasne bohaty na listoví a palice
- ma jemnou chut, ani moc nekope
- prichazi ale velmi pozde do kvetu a kvete velmi pomalu
jinak jeste supr modylky>
PURPLE energy
Nortn
Silver lights
blueberry
super haze
sorry za hacky a carky pisu to z iMACa a trochu tu blbne pismo
1.) Blueberry - intenzivni, dlouhotrvajici, muze byt znicujici. Pravy pozitek, je vsak dobre ji nechat tak pul roku odlezet. Mnam !
2.) Durga Mata - durazna ale lehka. Krasna vune (pri kveteni az intenzivni az neprijemna). Jeden z mala modelu, po kterem mi chutna pivo jeste vice nez obvykle.
2.) Durga Mata - durazna ale lehka. Krasna vune (pri kveteni az intenzivni az neprijemna). Jeden z mala modelu, po kterem mi chutna pivo jeste vice nez obvykle. [/B][/QUOTE]
Tu durgu jsem zkousel a mohu rici ze ta chut na pivo je velika a takova bajecna...... Tesim se take na mazar a "boruvku" viridis, doufam ze das za fcasu vedet
Blueberry (Dutch Passion) - dobre vypestovana ma nadhernou vuni a jemnou chut, vzhledove je to taky strasne zajimava odruda. O high se neda vyjadrovat jinak nez v superlativech, dlouhotrvajici, prijemne. Ale pro zacatecniky bych asi nedoporucoval vetsi porce, je opravdu velmi silna.
Mazar (Dutch Passion) - krasny vzhled, zajimava chut. Velmi silne high, casto az "killing" charakteru, coz asi ne kazdemu bude vyhovovat.
White Widow (DP+Paradise) - klasika poslednich let, krasny vzhled, pekne vetveni. Silne high, ja jsem ale na rozdil majkla zazil fakt docela jemnou chut. A obecne je z tech narocnejsich na pestovani.
Jack Herrer (Sensi seeds) - opravdu je treba dbat na vyber seed banky, ale dobry semena se odvdeci vynikajici chuti a takovym (nevim jak popsat) herrerovskym high.
A z techto 4 kdybych si mel vybrat tak asi Blueberry.
Prekvapily me nazory na Durgu Mathu, pri dalsi sadbe vyzkousim.....
Blue Mazar ( cross: Blue Velvet 50/50 X Mazar 100%Can. Ind. ).......stojí za to vyzkoušet tohoto křížence, potentní díky Mazaru, velmi zajímavý na vzhled, ale příliš modré barvy na něm nenajdete... bude totiž skryta pod velmi silnou vrstvou pryskyřice.....)))-)
zatím velký zkušenosti s pěstováním nemám,ale co se mi a spoustě lidí co měla tyhle řízky vyplatilo byla nebula.Silná chuť, moře pryskyřice a intenzivní středně energické high.Výnos 45/kytka
Tak, panove,budu se sice opakovat,ale prave jsem sklidil Blueberry, Mazara a Power Plant (vse 100% matky, vse od DP) a musim tady opet neco postnout - takovy palice, jaky ted mela ma Blueberry, jsem jeste nevidel. Krasne modry,chlupaty,nadherna vune,stejne jako to voni to i chutna. Mam potvrzeny od svych znamych-jejich nejcastejsi odpoved "Tak to jsem jeste nehulil" - a to jsem jim tvrdil, ze to pestoval nekdo jinej...Navic, ty palice byly az nechutne tvrdy, znamej pry rozmacknul sklenenku,jak se to tam snazil nacpat Fakt paradni kousek, kdyz jsem to sklidil a otrhaval listy, po otrhani 2 kytek jsem si seskrabal z prstu 0.5g regulerniho plastiku.
Fakt paradni model, stejne jako Mazar-ten byl snad jeste tvrdsi.Skoro se to neda hulit,jak je to silny (nemam na mysli chut,ale obsah THC).Power Plant nezustal pozadu,taky moc krasny,fialovy palice.Dohromady cca. 700-750g krasneho matrosku. I`m gonna get high......and have fun.
V posledni dobe jsem byl dost prekvapenej ucinky Manga od Nirvany. Malicko jsem to presusil a po prvnim prdu jsem myslel, ze mam plice naruby, ale ten hukot. Kyti vypadaji jak kdyz maji asi milimetrovou krystalickou auru. Behem rustu po doteku zustava na prstech opravdu vune manga. Je to spis gaucovy model, ale chutove nic moc.