Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Šli jste do hulení jako já, že to jenom zkusíte a už nikdy nic? Je to tak, já na konci 9.třídy na základce sehnal strašně výhodně za 200 0,2gramy moji první paličku. Někteří kámoši už hulili ve škole, ale nenutili to. Avšak já jsem se rozhodl, že to chci poznat, že chci vědět co to je. Můj první špe byl s kámošem, kterej taky nikdy nehulil prča, 3 hodiny v pr a ještě jsme to kombinovali s chlastem( takže jsem pak blil jak alík a ne a ne přijít na to, co dělám špatně) Po 3. kdy jsem hulil s kámošem u mě doma, sjem se moc opil a zhulil. Tehdy jsem si řekl, nikdy to už nechci vidět, byl to stav, že jsem chtěl skočit z okna, protože jsem chtěl zvracet ale žaludku se nechtělo, půl noci jsem byl na záchodě a .... Ale pak mi došlo že to je tim chlastem. Tak jsem začal zas pálit Zajímalo by mě, ještě předtim než jste začali hulit, že v tom budete pokračovat, nebo jenom jednou a šmitec??
Co bude po prvnim zahuleni jsem neresil, tady asi nejlepe sedi "zahulime, uvidime" Ale od prvniho zahuleni ubehla delsi doba, nez jsem zacal pravidelneji hulit.
Když sem si po 1 zabánal,tak nas bylo asi 8 a nikdo to neměl ještě v hubě.Sranda byla asi 2 hodky.Po tom brutálním výhulu sem měl docela strach co bude dál,tak sem šel rači chrápat a druhý den v pohodě šel jsem do školy udělal jsem závěrečky a šly sme se s klukama ožrat.No a ted po 10 letech hulim skoro deně a je to fajn.
tenkrát večer za chajdou..věděl jsem,že při každé další příležitosti si zabáňám taky,... pak jsem narazil na G a začlo to mít jinčí obrátky Z.
Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv
dyž kamosh furt říkal jak je to sqělé a jiní jaké je to swinstvo taxem se rozhodl že neco na tom musí být a je na mě abych to zkusil poznal a hlavně se sám a svobodně rozhodl 8-)
no a to byl konec 9. třídy na základce... aktivně sem začal hulit tak v půli prváku na střední... teď su na výšce a pálím si to v klídku dál
Já do toho šel s největšim respektem. Fakt koupim jedničku a dost. Řikal jsem si že radši budu chlastat než hulit, že je to svinstvo. Ale když jsem to vyzkoušel... tak jsem si řekl že budu pokračovat. Další brko sem si dal asi za měsíc.
ja si pamatuju, ze kdyz sem to zkousel prvne, tak me to hrozne zajimalo, ale pac to porad pro me byla droga, tak sem si rikal, ze to zkusim a dost. mno dal sem si snad jenom jednoho prda z lampy a byl to silenej ulet. porad sem se smal, resil nejvetsi picoviny, vsechno bylo strasne zajimavi. ale nejak sem v tom jeste neumel chodit. neumel sem to ovladat, taxem si rekl, ze uz si vickrat davat nebudu. sem byl z toho pak zkourenej jeste na druhej den mno a o tejden pozdeji sme se sli kouknoiut na starou zakladku a predtim sem si dal zasejc a pak uz mi to zustalo
jooo..první joint..na ten si vzpomínám doteď...park, devátá třída, 5 lidí, kteří nevěděli, do čeho jdou..A tak jsem se zkouřili...Pak jsem věděl, že to nebude jen jednou
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
jo,poprvnich jsem vedel ze to bude pokracovat,nastesti me tenkrat mlada podrzela a nesklouznul jsem na druhou stranu sikme plochy jako vetsina dnesni mladeze,tim mistim +-15 spis minus.kdyz to vidim je mi z nich az m,ozna smutno,je to hodna lakava vec ta trava zvlaste na zacatku,ale dat ji na prvni misto v 15ti neni to prave marihuanove.-)
(btw: musim ale s pravdou rict ze jsem ji na skoro prvnim miste spolu s pestovanim chvilku skoro mel-nastesti tomu mlada zabranila)
v devítce jsem říkal kámošům , že to svinstvo do mě nenatlačí. a posléze v prváku mě donutili no... měl jsem šílenej stav, kterej jsem si chtěl zopakovat... a už se to nějak rozjelo samo