Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejdříve sem myslel,že tam hodim sít a pojedu Scrog ale nějak z toho zešlo...ty semínka jsou z minulího roku a nechtěl sem je skladovat tak sem je tam šoupnul všechny co sem měl...je to docela fajn obyč travka a taky tam bude dost samců tak až se to protrhá tak těch kytiček bude mín.Tady foto z 30.5.
JAHmaican:jestli chceš tak mi k- dej je to tvoje volba a nebudu se kvůli tomu rozčilovat...chápu že se to někomu od prvního okamžiku nelíbí. Tady je asi týden staré foto...
Původní příspěvek od Papek Takový keř teda musí určitě vypít hodně moc vody. Jak moc to zaléváš, když jsou vedra??? Hnojíš to nějak???
Jo to máš pravdu každej třetí den musim tahat konve s vodou...beru vodu od souseda co má docela pěknej rýbník...teda má to bejt jezírko,ale je to fakt malej rybníček.Hnojim to startem na rust a pak granulovanej kravskej hnuj nebo jak se to jmenuje přesně.Zítra dodám foto řízků a ty hnojim co mám doma na IN hnojivem od AH 2.
:-Dtak to jo...Tohle jsem tady ještě neviděl...Pokud si to ta moje palice vůbec dokáže vybavit..
Přeji Ti hodně štěstí s prostříháváním listí,slabých větví a samčích jedinců...bude to fuška....Určitě se každé kytce nedostane tolik světla a lásky, které by měly dostat...Ale tak...Uvidíme..Přeju hodně zdaru...
Určitě tenhle thread budu sledovat, páč mě to dosti zaujalo.....
Na Kristalon se vy*er..dej tam ten gran. hnůj a hnoj něčím jiným...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
vyzera to husto som zvedavy na urodu, kazdopadne ma ot zaujalo necham sa inšpirovať na buduci rok ale najskôr počkám ako ti to dopadne good luck///peace
K tomu stajlu pestovani:hodne mi o pripomina sog,akorat venku a s vetsima kytkama.V pripade ze ma neco co se moc nevetvi,tak mi to prijde jako regulerni pestitelska technika.Je mozny ze se nedostane na vsechny palice dost svetla,ale myslim ze hrajes jenom na ty hlavni.
Proti gustu.....
Kristalon sice pouziva dost lidi,ale ja bych s tim nehnojil ani travnik .Radsi pouzij AH a ten kravskej hnuj a nebo jestli se ti nechce moc investovat a hnojek mas malo,tak kup Atami(B'Cuzz) A+B.Baleni 1la+1lb stoji 290Kc a myslim ze to jsou dobry hnojky.
Expiry:jj diky určitě koupim...
Stejně tam nebude tolik kytek hodně to protrhám a udělá se tam aspoň nějaké...Jak tu někdo psal,že to neni zastřiženo tak některé kytky JO né všechny ale pár. Ještě sem nestihl nafotit ty řízky nebylo počasí stále tady prší tak snad zítra.
Tady je foto jak první řadu kytek lámu...
A foto celkově řízku co mám ještě s jednim kámošem jeho máma měla jít na zahradnici spíš ona to zalévá a hnojí než já s kámošema jde jí to opravdu skvěle...foceno z mobilu tak nic moc kvalitařízky to jsou od dvou členu tady z Groweru...model(IP je od Seretin)(Shaman,Belladona,GWS,Ice od Harry)díky