Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec Groweři! Venku už začíná pěkně svítit sluníčko, ale já se rozhodl na pěstování za okínkem...Za okinkem mi to moc nevycházelo a tak jsem se jednoho krásného dne šel kouknout na půdu a stloukl jsem si skříňku asi 130x100x50cm...olepil alobalem a takovou nic moc zářivku...a dal tam pár kytiček přesněji 2x Orange Bud(OB) a hafo no name...pro mé asi neštěstí jsem zjistil, že jeden OB je samec a na druhé zatím čekám co se bude dít...opravdu mě to i nasr.lo a celou dobu si říkám co jsem komu udělal, ale nedá se nic dělat...pro upřesnění vyfotím a pošlu nějaký fota tak zatím zdarec
jj nějakejch 24 a asi přes 60 klíčí na outdoor.... no uvidíme časem začnu upgradovat až budou prachy... ale ona stejně většína pujde ven a jen ty nejhezčí kousky zůstanou máš taky pěknou skříněčku já tam mám ještě obič světlo který mě tam topý
Čus jestli můžu pár rad tak ten alobal vyndej a natři na bílo nebo dej dárkový papír stříbrný. Taky světlo by jsem dal níž k vrškům, aby se ti tolik netáhly a hnojivo je dobré hodně doporučované z levnějších na růst Wuxal super, stojí pár kaček a je možná i lepší než Kristalon Start. A ktomu světlu pokud nemáš moc financí tak by stačily Philips TLD stojí míň než zniňovaná Agro... hodně lidí tady s nima taky jede. Trošku se porozhlení a uvidíš sám jak si vedou ostatní Přeju hodně zdaru PeAcE
No mojí periodu mám 12/12 a hnojím jak Kristalonem start tak někdy zaleju i vodou od rybiček...No a s tím světlem..no.... začnu o tom uvažovat a zkusím sehnat...no a k tomu alobalu, tam jsem chtěl dát černobílou pěstitelskou folii, ale tu jsem nějak na rychlo nesehnal jinak pošlu ještě nějaký fota
Tak jo, držím ti palce, ať to samice je. Jinak fakt nevím. Zajímalo by mě, jaký jsi měl problémy s pěstěním na okně?? Nerostlo ti to tam nebo třeba rodiče ti to zakázali?
no na okně bych to klidně nechal ale jak už toho je moc co tam mám tak se mi to na ten parapet už skoro nevyšlo...a taky si v duchu říkam aby s toho ta samička byla a dikec
To světlo kdyby si tam dal Philipsku bylo by to hned o něnčem jiném, ale pokud tam máš úsporku (coolwhite) taky kytky pojedou. Na matkárny se též používá, ale lepší je mix cool +warm white. A ty větráčky taky doporučuji bez nich budeš mít slabé stonky a tím pádem...
oki dikec za radu... no já to mám s kamošem na pul tak si u mě nechal kličit na venek...už se těším až bude teploučko...no a zítra vám semka hodím nějaký new foto