Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ve vsech priruckach se pise o tom, ze korenovy system by mnel proschnout mezi zalivkama. Jinde jsem se docetl, ze je dobre kdyz hlina proschne alespon jednou denne. Mam 18ti denni kyticky, rostou krasne, nektere maji malinko zazloutle konecky listu. Hlina je porad mokra a to i kdyz to treba 4 dny nezaleju. Poradte mi nekdo prosim, bojim se aby mi neschnily koreny a pod. Hnojivo mam rozpustene ve vode na zalivani, ale kdyz je to porad mokre tak to zalivat nemuzu. Jak casto zalivate vy? Diky moc.
Jasna vec, kvetinave jsem kupoval v growshopu. hranate, dost velke, dole otvory, pod nima nemam misky, voda muze odtekat... 4 dny jsem to nezalil a hlina je porad mokra i uprostred... ja fakt nevim.
jj t o je fpoho substrat. A kolik zalivas? Ja mam taky stejne kvetinace ale pouzivam Plagron Royalty Mix a vetsinou holky v 18. dni rustu pijou asi neco kolem 1 dl/den
1 - 2 dl tak jednou za tri dny. Zda se mi to strasne malo, ale kdyz ono je to porad mokre. Mam tam zvlhcovac vzduchu, skousel jsem ho i vypnout na dva dny jestli to nedela on, ale nic nepomohlo.
dolezita je aj okolita teplota. Kolko tam mas? stavym sa ze tak 20stupnov. Jednoznacne zvysit teplotu a prevzdusnit podu perlitom. Vo Faq je zopar navodov na zmes substratu.
28 je vpohode- Skus odmerat aj teplotu pody. Ja som mal tiez 25-28stupnov a poda boal studena. Mohla mat tak 18-20 a to je si myslim malo. Mi to vysichalo tak raz za 7dni, potom som zvysil teplotu na 30stupnov a parada. Mozem zalievat kazde 3dni