Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Locus - zdravim pane.když kitičky rostly venku tak to bylo fajn.Vžy když jsem se za mími láskami vydával uplně se mi rozbušilo srdce-cejtil jsem takový napětí.čím víc jsem se blížil tim víc jsem se tešil.trávil jsem tam s nima hodně času.Jednou jsem si pod moje kytky lehl a pozoroval jak v ostrém slunečním svitu prosvítají paprsky skrze listy a paldy.ted rozjíždim in... a bohužel už to nemá tu atmosféru.zatial
Ja se spis pohybuju jako partyzan aby me nikdo nevidel/neslysel/nevychytal. Trochu strachu cestou, paxe schovam ke kytkam, chvilku posloucham, jestli nekdo nejde a paxi tam zacnu kutit to svoje.. Pripadam si spis jako vyplasene lesni zvire, nez grower
Ale samo, ze z kytek mam radost
Když sem si četl to co jsi napsal, tak sem se do toho uplně vžil... Je to moc krásný chodit za svýma kytičkama do přírody. Má to svoje kouzlo a nic to nemůže nahradit :-) PEACE
Muluji konopí, miluji pěstování konopí=Naprosto souhlasím s Locusem
Úplně jsem se vžil do toho co jsi psal. Přesně to odpovídá i mému chování a mým pocitům. Prostě pěstování konopí pro mne není jen tak nějaká činnost, na jejímž konci je trocha zábavy a stavy. Jde o něco posvátného a výjimečného!
jj, sice momentálně pěstím ve skleníku, leč i tu krátkou cestu si užívám. bohužel nemůžu postnou fotky, trošku provar.
nicméně už jen z úcty k outdoorovým procházkám ke květinkám jsem si sehnal seed Mazara, tak půjde na strom v kyblíku a já si budu moct pěkně putovat přírodou za tím skvělým cílem.
tak vidim ze nejsem sam kdo proziva takovehle pocity, Locusi vystihls to presne. Jednou davno jsem se bavil s kamosem(nehulicem) o pestovani a on mi rekl: a tebe to bavi? proc si tech kytek nezasadis vic, vzdyd to se ti nevyplati porad jezdit takovy kus a potom se jeste skrabat na strom.
a ja na to: nekdy me to nebavi, ale ten tajemny pocit z cesty smyseny se strachem me nuti pestovat, proste me ta rostlina ovladla a jsem na ni zavysli, ne zavysli ze bych musel porad hulit, ale jsem zavysli na pocitu z pestovani, nedokazu si predstavit ze uz bych nikdy v zivote nezasdil.
Myslim si, ze at clovek chce ,nebo nechce, tak ho pestovani konopi proste zmeni. Udela z nej ekologicky smyslejiciho prirodniho cloveka, takoveho cloveka co napr. v listu nevidi kus neceho zeleneho co je vsude kolem, ale vidi v nem kusek neceho ziveho, co muze mit rozmanitou skalu tvaru a barev.
neznášam to kvantum kliešťov ktoré ma napádajú neznášam tie cesty kadial chodím pretože som vždy doškrábaní jak dyk nezenášam tie kvantá vody čo musím donášať neznášam tie zvuky o ktorých si myslím že ma prenasledujú a chcú mi ukradnúť rastliny neznášam tých skurvených slimákov aj keď sú súčasť ekossystému ktorý je už dávno porušený takže neznášam out pestovanie a teším sa na deň kedy konečne rozsvietim
z poslednými 3romi riadkami od gesa suhlasim aj keď si myslím že to nemá na svedomí pestovanie ale hulenie
lahvač- jak si myslíš že ti teoria stačí tak sa potom rýchlo zobudíš ja už idem 2 rok a ver že vštko ešte z daleka nemám vychytané...stromy ťa naučia čo je drina
Locus: prave tomuto se hodlam predejit. mrzi me ze na svete existujou lidi, kteri nejsou schopni ani zasadit blby seminko, misto toho jsou schopni mu vlyzt na zahradu na vycorovat mu kytku ktera jeste ani nekvete.
tomuto letos predejdu, a jestli ne, dotycny si to bude HOOODNE pamatovat. (autobaterie + nejake ty ziletky)
narad pristupuju k podobnym opatrenim, ale vycorovat si to fakt nehodlam. pokud nekoho chytim primo pri cinu, rozmlatim ho na hadry.
som s nou dobrý kamarát a pomáham jej ako najlepšie viem a robim pre nu to čo si myslím že je prenu to naj....
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Pro mě jsou kytky jako moje dětičky.
Dám jim život, starám a opečovávám jí uplně od malička.
Prostě je mám strašně rád a oni to vědí a na oplátku mi daji něco ze sebe.
Když je sklízím, tak jsem na jednu stranu moc rád, že tuhlte činnost vykonávám právě já, ale na druhou stranu sem i tak smutnej.
Smutnej proto, že už to všechno skončilo a já budu zase trpět v tej hnusnej zimě.
A příroda? Tak tu mám taky děsně rád, takže když se to spojí dohromady, je jasný že pěstění je pro mě hobby n. 1
z poslednými 3romi riadkami od gesa suhlasim aj keď si myslím že to nemá na svedomí pestovanie ale hulenie
taky s nema souhlasim,ale myslim,ze na svedomi to ma pestovani.Hulim uz dlouho,ale radikalni zmeny v mych zalibach a vztazich ke vsem bylinam zacaly prichazet az s pestovanim.
A tak jsem na podzim poprve poryl a toto jaro mimo jine zasadil papriky,rajcata,jahody...a zasel hrach(to vsechno jen na 3x2m-staci :-))
Memu okoli jsem zatim coby zahradkar k smichu,oni me nechapou.
Nejsem prece blazen jen proto,ze nechci mit travnik vykousany krovinorezem,nechcu krb a udirnu-staci kamenne ohniste,nechcu luxusni posezeni-staci fosna pritlucena ke dvema spalkum,nechci ten ocelovy plot,vzdyt dreveny je nejkrasnejsi :-)
taky nemam zrovna sladke vzpominky jak jsem musel tatovi pomahat plet velkou zahradu :-)
ale zahrada to neni jen sazeni(nemusi se sazet treba vubec).Muze to byt mistecko odpocinku,zabavy pro deti i dospele(opekani,grilovani,kaleni)
vyhodou jsou vzrostle ovocne stromy-na jare krasne kvetou,casem daji sve plody.Da se na ne neco povesit nebo mezi ne zavesit(houpaci sit-tam se dobre huli,houpacku ,box.pytel...cokoliv,vlastne se na stromech i pestuje)