Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
teď ti to vadí
možná ještě pár měsíců co budeš vyklepávat sémě z balení
ale
pokud je to dobrá kytka, samec byl taky good, tak máš základnu pro další rok...3 samci znamenají větší variabilitu i z 1 kytky můžou být úplně jiní kříženci-prostě konopa proti grupen sexu celkem nic nenamítá a říká ano
jinak bych nic netrhal.........................PROČ ? co je opýlený, to je...a mám pocit, že s tím , že semínka snižují obsah T a H a C, je to trošku pověra...
kazdopadne vyhazet samce, ty uz asi sou stejne pryc. Potom zkontrolovat samice, jestli se z njaky nevyloup nahodou hermous, keryho urcite nechces v pristich generacich. jestli na poli zustali opravdu, jenom cistokrevny buchticky tak je nech dozrat. Vybirat semena behem rustu fakt nedoporucuju - poskozeni kyti
Takze normalne nechat kyticky dozrat, sklidit, ususit.
Ja semena odstranuju tak, ze palici rozdrtim na konzistenci idealni do bucka a z 50cm pustim na stul, tezky semena odskakaj na kraj a uprostred zustane akorat ta majoranka
ale nesnizije to procento THC bo jo ja se bojim ze sem opilil pozde a ty kythy uz mi zacinaju schnout ale ty kokonky se jeste neotviraj co stim???
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Me se loni na jednom poli vopychali...Nevim jak to mas moc, ale ja sem to dal normalne susit a obcas sem s tim zatrasl a semenka padaly sami. Par jich tam taky zustalo no ( ty sem rucne vyndaval)....Budes mit dobry hulo a dost seminek na pristi rok...hodne zdaru
vsude mi rikali ze opylovat kytku je blbozt ale kupovat seminka (ci rizky) pro next sezonu je drahy.mel sem jednu "oprcávku" a byl sem tak f pici...takze i takova kytka muze bejt husta!
Zdavím všechny growery.Já jsem měl kdytku a taky jsem ji celkem dlouho neviděl a jak jsem k ní přišel tak jsem zjistil že je plná semen tak teď mám asi tisícovku semen tak doufám že přístí rok budou z toho nějaké kvítí myslíte že je to dobrý nápad z toho nasadit??dík peace