Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Grower Team vám ve spolupráci s Teamem grow-shopu Natural Technologies (www.naturaltechnologies.cz) přináší již druhou soutěž, které se budete moci účastnit celý červen. Jakou cenu můžete vyhrát? NTShop poskytl do soutěže sadu vysoce koncentrovaných čtvrtlitrových balení hnojiva BioGreen (www.biogreen.nl - stránky obsahují i českou verzi). Cituji: "Bio 1 je vysoce kvalitní rostlinný extrakt obsahující všechny makro a mikro složky potřebné pro růst i počáteční fázi květu v jakémkoliv pěstebním mediu."
Jak se zúčastnit v této soutěži? Popište a fotograficky zdokumentujte vzduchotechniku ve vaší indoor pěstírně. (Vzduchotechnika obvykle zahrnuje větráky, potrubí, filtry, případně klimatizace, zvlhčovače, atd.) Nejlépe provedená a nejnápaditější vzduchotechnika bude oceněna hlavní cenou. Pro lepší ilustraci vyfoťte jednotlivé prvky a případně vytvořte schématický obrázek proudění vzduchu.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Carlos- no chlape teď si mi udělal radost i když už rozjíždim DWC,tak outdoor soutěž bude paráda,myslim,že bude obrovskej chalenge
Seš fér
Měj se Dub
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Nechci nak prudit a nebo rejpat ale tahle soutez mi pripada dosti nefer...
Ja sem rad ze sem si skrinku postavil za par kacek a snazil sem se to poresit co nejlepe ale negdo pride do skrine strci buhvi kolik penez a jeste shrabne soutez na grooweru...
Mam kamose co do skrine narval 28 000 a nemuzu se mu vyrovnat ani gdybych se po****
ale rad klido vyfotim a popisu jeho stejne na grower nechodi a skrinku cekuju i ja... da se to spachat ???
no a ta fotka je za svetla(neni tam nic videt) omlovam se doplnim je ale nechci zbytecne zhasinat ale uz sou tady novy s trosku vylepsenou kvalitou...omlouvam se za uhel ale z web camerkou se dal nedostanu...
2 carlos nechces to trochu prodlouzit tak do pulky cerwence abych mohl soutezit i ja ted na tyden odjizdim a pak budu este trochu dodelawat (wzduchotechniku) tak by se me to hodilo posunout
připadá mi hodně ulítlý takhle podporovat indoor pěstitele, který zbytečně plácaj elektřinu za světlo který je plně nahrasitelný Sluncem a prostě se snažej zlepšit něco co je dokonalý. Já mam sice taky pár kytek doma, ale mam je za oknem a neřešim žádný podělaný zářivky a odvětrávání, s tim mi polibte šos a příště bych prosil ňákou soutěž aspoň trochu na úrovni...
AJoe-a co bys čekal vole,že tady budou indoor pěstitelé kamenovat? Seš asi tvrdej ortodoxní rastaman,co? diž se mi něco nelíbí,tak tam nelezu! Nikdo se tě neptal,kde máš kytky a co se ti nelíbí! každého prostě nebaví na podzim zjistit,že kytky někdo ukrad a pro mě osobně zní lépe alternativa indoor pěstitele,jak disko-huliče! Navíc tohle je fórum o kultivaci konopí,takže tady nepruď.
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Ajoe, jsi tu naprosto off-topic. Výlevy o tom, jak je slunce skvělé jistě uvítají další groweři v Outdoor sekci...
Jasně vlčku, soutěž prodlužujeme a můžete se jí účastnit i v průběhu července!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy