Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem s ebyl dnes mrknout na sve policko..cestou jsem narazil jeste na neci kiti..no hruza tolikeho bordelu kolem......vsude rozhazene pet lahve, kvetinacky od vysevu atd..proc tak ku*vit prirodu diky ktere mame tak krasne kvetinky?? a navic je vase misto jeste vic napadnejsi...to je takyovy problem bzit prazdnou petku do batohu a vyhodit ji az doma?Kdyz uz se tahnete na vase misto napr. s5 litrama vody v batohu tak snad neni problem ty 2-3, no to je vlastne jedno kolik pet flasek vzit zpet a vyhodit je doma?.bordelari zas*ni.
UZ DELŠÍ DOBU MÁM TAKÝ ZVLÁŠTNÍ POCIT,
MÉ SMYSLY VÝJIMAJÍ SE MÉ MOCI,
CÍTÍM SE TAK ZVLÁŠTNĚ UŽ DELŠÍ ČAS,
TEN POCIT PŘICHÁZÍ A ODCHÁZÍ ZAS
Petky uz jsem taky videl mockrát, ale ted si jdu takhle na policko a asi 100m ode mne si někdo udelat taky pole, to by mi jeste tak nevadilo ale ten někdo tam nechá ležet dva 80l pytle od substrátu jen tak na zemi... Jednak nahravate corkam a za druhé rasujete prirodu. Tak se nad tím zamyslete. PEACE
tak já si na svým políčku nechávám petky+nářadí+velký pytel na odpadky, který pravidelně vynáším:-) a ty petky tam mám kvůli tomu že 100 metrů od pole mám studánku s geniální vodou:-)...jinak sem sdědil geny po otci a mám to puntíček sem puntíček tam:-)
joj zase ta lidksá lenost, zhnilost, pohodlí, tak to prostě někam mrsknu však co... :-)
máte pravdu zbytečně na sebe upozorňovat a ta láhev se za 14 dní stejně nerozloží...(save the nature)
peace
Jo taky se snažím všechen bordel, kterej na pole přivezu odvést, někdy se to ale nepodaří a něco tam zapomenu. Zrovna tento rok když jsem sázel, tak jsem na tom fleku našel od minulýho roku sklinku od hnojiva (slepičince) a nůžtičky na nehty (zaštipování). Ty nůžky jsem hledal jak dlouho, neměl jsem si pořádně čím stříhat nehty Škoda, že úplně zrezavěly.
TY PETKY NA PRIKRYTI MAM TAKY, ALE ZROVNA TOTO NEMYSLIM.....TO JE V POHO, ALE ZKUS SI PREDSTAVIT POLICKO,KOLEM KTEREHO JE OKOLO15...SNAD I VIC PETEK.NO DES BORDELAR..ZAS*ANY
UZ DELŠÍ DOBU MÁM TAKÝ ZVLÁŠTNÍ POCIT,
MÉ SMYSLY VÝJIMAJÍ SE MÉ MOCI,
CÍTÍM SE TAK ZVLÁŠTNĚ UŽ DELŠÍ ČAS,
TEN POCIT PŘICHÁZÍ A ODCHÁZÍ ZAS
ja mam na mem policku jednu vychytavku...vsechyn hnojky, muzky atd mam v nepromokavem pytly povesene na strome nad kytkama..pytel nejde vubedc vydet a jediny co taham tam a zpet je barel s vodou.taky to takhle doporucuji...peace
a k tem hovadam: dal bych mu tam ceduli
"!UKLIZEJTE SI KOLEGO NEBO K VAM PUDU SKLIZET!"
Ja to mam docela vychytany s nosenim vody. Mam kousek od policka jezirko z kteryho beru vodu. Aspon se nemusim vlacit s nekolika litry vody ze vzdaleneho domova Nechavam si tam jednu petku kterou zahrabu listim abych nejak nenicil prirodu az bude po sklizni tak ji vemu domu a vyhodimk.... Teda doufam ze bude sklizen
Já taky nemam problém s flaškama, mam vedle potok...Ale je to prasárna..Teď nedávno když sem se šla podívat jak se jim daří, tak sem narazila na políčko, ale vůbec bych si ho nevšimla,nebejt těch flašek..:Takže uklízet!!!