Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
došel mi Indoor mix, 40 semen.
Klíčení - polovina rockwool kostky, polovina toalet. papír nebělený (chlor atd.). Teplota cca 25°C. Udržováno v rozumné míře vlhkosti, RW na světle, toal. pap. ve tmě. Rozdíly žádné.
Výsledky (bída) do 14 dní:
25 semen ani nepuklo
10 semen puklo, klíčky se zasekly a uhnily
5 semen vyrostlo v kytí...
RUDERALIS SKUNK 15 semen + 1
Klíčení běžný postup
8 semen nevzešlo
2 semena zásek
6 semen vyrostlo
z 6 semen 4 samice a 2 samci
jak sám vidíš nic moc.
Musel jsem řízkovat
„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)
Ja mel na jare Early skunk a pamatuju si, ze ten klicil hodne spatne. V pondeli mi kamos priveze Hash Plant a jestli nevylezou semena za 264,- guldenu tak to bude dost spatny
Ja sem měl dříve dobrou skušenost se semínkama ze sensi seeds klíčivost byla vždy perfektní. Horší to bylo se samcema těch bylo vždy dost. Teď mam taky early skunk a ten klíčil celkem dobre - tak 80% a zatim jsem z toho mel jenom 2samce - ale ty 2kytky byly nejlepší 2metrové krásky v květináčích.
Jo jinak Early skunk nedoporučuju dávat pod světlo -indoor.
Ale teď mě dost sensi nasrali protože z 26kytek shivy shanti1 a super skunku mi zbylo 13kytek zbytek samci což je jestli se nemýlím 50%.
Takze na pristi úrodu jsem nakoupil semínka od dutch passion a the flying dutchman.- doufám že budou lepší.
Ja jsem si loni koupil Hawaiian idica 20 kůsu semen za 125 GL a z nich jsem zatim zasadil 6 a z tech šesti byly 3 samci a 3 samice ale ted už na semena píchám udelal jsem si mateční room a vněm mám svojí Hawaiian indicu a Afgana No1 taky od sensi seed banky ale to jsem zase dostal jedine semeno od kamoše který tam byl semnou /v holadsku/ abyla to zrovna samice to bylo jedině štěstí a ted už jen říky.
Nedoporučuju davat Early skunk indoor z mé zkušenosti - dal jsem dovnitř 10kytek (1.5m pěkné košaté rostliny- na růstu byly kolem 2měsíců) dal jsem je pod sodík a ani za 3tejdny se vůbec neměly ke květu - krom jedný ale ty palice stáli za hovn..., takže jsem je vykop znovu ven a najednou začali krásně kvést i ta s těma palicema se začala zlepšovat.
Nevim možná že když je dáš rovno pod světlo že to bude lepší, než když já je měl venku kde si zvykli na slunce a pak je sodík asi šokoval a nestačil jim.
Já bych je ale znovu indoor nedal.
jednou jsem si v coffe shopu v amstru koupil semena , vim ze na ne padlo tolik cashe asi jako na dva gecka hase, jo a ani sem nevedel co kupuju ponevadz jsem byl jak prejetej valcem, ale dovez jsem je domu a vylezlo my hovno a to jsem uz nejaky zkusenosti mel.
No a chystam se neco koupit tak docela vaham kam investovat dolárky. NiNja
Přivez sem si nedávno Sensi Skunk a Shiva Santi, paxem se tady dočet o pochybnym klíčení : 10 z 10 se chytlo.. zatim si nestěžuju ale snad to nebudou samí samci