Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rad bych se s vami podelil se svymi oblibenymi serialy na zhulenost. Vecer si vetsinou ubalim speka a pak sledujeme jeden z mnoha dilu.
Simpsnovi - asi neni co dodavat, to se stalo vylozene asi muj konicek. Nekoho to neoslovi, ale charakterove vlastnosti postavicek jsou skvele. Homer me rozesmeje v kazdem dile Nakonec jsem vsechny dily sesbiral, 13 serii, 21GB.
Cerveny trpaslik - Rimr a Listr na kosmicke lodi, zvedaji se mi koutky jen si na to vzpomenu. Skvele jsou hlavne prvni 3 serie.
Jiste pane ministre (premiere) - vrele doporucuji lidem, kteri sleduji politiku (tj. kupuji noviny a ctou je Pustte si tak 4 dily a pak se mrknete na zpravy v televizi. Takhle jsem se snad jeste nenasmal zpravam.
Futurama - Bender a spol ve vesmiru, kresleno jako simpsni, humorne skoro taky tak
Cowardly dog - sileny pes, kteremu se stavaji silene veci a on to chudak nikdy nikomu nedokaze sdelit. Proste psi superman.
Oggy a svabi - bez mluveni, 3 svabi terorizuji jednu, pripadne 2 kocky, ulet, ktery stoji za to.
TELE TELE - jsem mel takovy ritual. Brko a tele tele. Ted uz me ten porad tolik nebere, ale par CD s prvnimi dily mam nekde zalozene pro pripady nouze.
Co sledujete za serialy vy? Napiste, at mam co tahat
Tvýmu téměř dokonalýmu seznamu seriálů na který se dá nejen koukat ještě chybí: Monthy Pythonův létajcí cirkus a Gorodok (taková ruská napodobenina anglickýho humoru ;-°)
lordWilliam: Letajici cirkus je OK, ale plne me to nechytlo jako ty ostatni. Mam doma jejich filmy, ale vice se mi libi ty skece, kterych moc nemam A Gorodok vubec neznam, to se musim podivat. Dik za info
mury: sex ve meste me nekdy uplne naserou a nekdy jen kyvu hlavou.
Jeste me napadlo:
Dexter laboratory a Road runner (i kdyz ten se omrzi po tak 15 dilech, kdy to zacina byt stejne)
Nejradsi mam Red Dwarf (momentalne uz poctvrte sleduju), Simpsonovy a Jiste pane [ministre|premiere]. Ale nejak me (bohuzel) preslo divat se na filmy zhulenej - uz to nema ty ucinky jako driv, kdy jsem napriklad u "7 let v Tibetu" naprosto opustil telo a dusi a zil v tom filmu. Ted uz se mi tak nedeje, takze se divam nezhulenej. A neni to tim, ze bych hulil moc - hulim 1x mesicne.
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I