Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dny nepočítam až to bude mít svuj cas na kosu tak to poznám
květináče 10l a 50l
Tu v 10l jsem zlomil před měsícem a myslel jsem si že už se nechytne a ono hle chytla krásně
a tu v 50l stou si hraju každý den takové moje potěšení když příjdu z prace jak je vidět zezačátku byly kolínka a tedka drátky do keříku aby se mě holky líbyli
Tak se snad na mě nebude te zlobit ale dal jsem tu nejhezčí košatou Maldelku Pod 400W HPS Vešla se mě krásně do boxu a nebojte ten zbytek bude furt venku me by bylo líto Ty krásky kdyby chytla plísen :/
Cau všem nejak nestíham dodávat fotky tak padron ,, příště ten B substrát nejedu skusím cocos .. ale něco ztoho bude Peace jo trochu nejsem teda hnojim completem AHček